Απεγκατασταση και εγκατασταση του software στον υπολογιστη?
Απεγκατασταση και εγκατασταση του software στον υπολογιστη?
https://www.youtube.com/watch?v=VWJ9IcZtngU
welcome Q10...μου άρεσε πάρα πολύ, ειδικά το όλο κάρμπον πίσω καπάκι...
sympether with chiefτης
ποιοτικά απο τα χειρότερα ΒΒ που έχουν βγεί...το δικό μου σκόρπισε τελείως. απαράδεκτη κατασκευή.
ουδεμία σχέση με την σειρά μπόλντ, αλλά σαν ΒΒ, βολικό με τη χρήση του για την δουλειά που το παίρνεις.
sympether with chiefτης
Δυστυχως τα παιδια δεν κατορθωσαν να μου το φτιαξουν και με ενημερωσαν οτι μπορω να παω να παρω ενα καινουριο.
Ας ελπισουμε οτι το backup στο blackberry protect τα εχει κρατημενα ολα, δεν το εχω τσεκαρει, αλλιως τον ηπιαμε
δε νομίζω να τον ήπιες, μιας και το βιβλίο διευθήνσεων υπάρχει ήδη στον υπολογιστή σου. θα κάνεις το ίδιο, όπως την πρώτη φορά που έκανες μεταφορά...
τώρα αν στο μεταξύ έβαλες και 2-3 άλλες επαφές, μικρό το κακό που σίγουρα διορθώνεται.
sympether with chiefτης
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
πηρα το Σαββατο καινουριο 9900bold απο αντικατασταση.
-μετα απο 30 restart μπορεσα να συνδεσω τους λογαριασμους mail.
-το τηλεφωνο ειναι πιο αργο και απο την καθυστερηση. σε σπιτι και γραφειο χρειαστηκε αρκετες προσπαθειες και αρκετη ωρα να βρει το ασυρματο δικτυο.
-δεν δουλευει η καμερα καθολου.
Και τωρα οι λυσεις που δινουν απο την τεχνικη υποστηριξη:
-δεν ξερουν.
-δεν ξερουν.
-να κανω restart. αν δεν πετυχει, να χτυπησω με το δαχτυλο στο υψος της καμερας μηπως και επανελθει. αν δεν πετυχει ουτε αυτο, να βγαλω το καπακι και με ενα αιχμηρο αντικειμενο μεσω της σχισμης που υπαρχει να κουνησω την καμερα μηπως και ανοιξει.
Τα παραπανω αναγραφονται μαλλον σε καποιες οδηγιες. Στο σημειο με το αιχμηρο αντικειμενο, οι 2 απο τους 3 που μου το εχουν πει εβαλαν τα γελια.
Και η λυση τωρα ειναι να το στειλουν στο σερβις.
3 ημερων συσκευη.
Και ο μ@λακας αλλες 2-3 βδομαδες χωρις τηλεφωνο.
Δεν μπορουν να μου στειλουν καινουριο τηλεφωνο χωρις να δουν αυτο πρωτα.
Εχω μονο 12 γραμμες, και μαλλον η εταιρια κινητης με το ερυθρολευκο σημα δεν με υπολογιζει και ιδιαιτερα.
Το καλοκαιρι θα με ψαχνουν.
Γ@μω τα ΒΒ μου μεσα...