Εγω παιδες παντως,ειχα ακουσει πολλα αρνητικα,δεν σκοπευα να βαλω,ακουσα κ προσφατα ενα μακαβριο που συνεβη στο νονο φιλης της γυναικας μου εξ'αιτιας του υγραεριου...
Προσεχε τι κανετε,για μενα καλυτερα οσοι εχετε βαλει βγαλτε το!!!
Εγω παιδες παντως,ειχα ακουσει πολλα αρνητικα,δεν σκοπευα να βαλω,ακουσα κ προσφατα ενα μακαβριο που συνεβη στο νονο φιλης της γυναικας μου εξ'αιτιας του υγραεριου...
Προσεχε τι κανετε,για μενα καλυτερα οσοι εχετε βαλει βγαλτε το!!!
Ι donut understeer...
BILL007 (08-06-12)
BILL007 (08-06-12), bill_m3 (28-06-12), Nick bmwlover (08-06-12), oldcarskickass (08-06-12)
απλα για μενα ηταν λανθασμενη γενικοτητα αυτο που εγραψες και γι αυτο το σχολιασα
ισως ειανι πιο σωστο να πουμε προσεχετε που κανετε εγκατασταση και φροντιστε να διαλεξετε τυπικο μαστορα και οχι μαστορατζαΠροσεχε τι κανετε,για μενα καλυτερα οσοι εχετε βαλει βγαλτε το!!!
Nick bmwlover (08-06-12)
Ι donut understeer...
BILL007 (08-06-12), bill_m3 (28-06-12), Dimzan (08-06-12), katsaraios (08-06-12), Konstantinos E60 (29-06-12), Panos 316T (29-06-12), Ptboul (29-06-12)
Διαβαζω τα ποστ των φιλων (σε διαφορα θρεντ εδω) που ειναι επιφυλακτικοι εως αρνητικοι, εχω ομως μια ερωτηση:
Αφου κατα βαση οι κινητηρες εχουν φτιαχτει για βενζινη, τοτε πως ορισμενες εταιρειες τα πουλανε πλεον ετοιμα και για LPG?
Ερχεται ετοιμο ετσι από το εργοστασιο? Και αν ναι, τι διαφορες εχουν?
Υπάρχει άνθρωπος γνωστός που έχει κάνει προσφορά στο φόρουμ και μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε για τις απορίες που έχετε. Είναι ο εξής:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Από αυτόν ξέρω ότι το αμάξι του εδώ και 2 χρόνια που το έχει βάλει δεν έχει βγάλει καμιά ζημιά όπως και σε όλους τους γνωστούς που έχει βάλει και ότι συμφέρει αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα. Επίσης γυρίζει αυτόματα από βενζίνη σε υγραέριο και αντίστροφα...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...