Στο Ζ4 η μονη εναλλακτικη που εχεις ειναι στο πορτ μπαγκαζ ομως ....η σε σχαρα πανω στο πισω καπω σα δερματινη βαλιτσα σε MG
Ptboul (07-08-13)
νικολα μου παλια, τοτενες δηλαδης ηξερες θα βγεις μια τσαρκα στην πιατσα και θα βρεις τα φιλαρακια σου σε κανα σφαιρηστηριο(sic) σε κανα κωλαδικο σε καμια παμπ να μπεκροπινουν ετσι ηταν οι ανδροπαρεες καποτε.ετσι και εδω ηθελες να τα πεις ναουμε με τους κολλλλητους σου εμπαινες μια επικαιρωτητα εμπαινες ενα ποδοσφαιρικα αθλητικα εμπαινες ενα φορ γιορ βιουινγκ πλειζορ ονλυ.τωρα για να τους τρακαρεις πρεπει να κανεις μπουκα σε σνουπι κουκινγκ,παιδικα καθησματακια καροτσια εξοπλισμος και τα ρεστα,θα τρελαθω
το παιδακι δεν το χω δει φιλε το σερνει ο μπαμπας του στην βιλεφρανς σουρ μερ της ευβοιας
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 07-08-13 στις 14:27
αντε γεια...
Ptboul (07-08-13)
Άφού το λέει το παιδίΝίκο έχεις τεράστιο δίκιο στην παρατήρηση σου*, όμως η νεο - Ελληνίδα νεο -μάνα είναι μεγάλη κότα και αυτά που λες είναι πταίσματα μπροστά στην παιδεία που δίνει στο εκκολαπτόμενο βλαστάρι της.έχω βάσεις isofix μπροστά
*μόνη προϋπόθεση για εμένα είναι να τα δίνεις καθαρά και να σου επιστρέφονται καθαρά (τα συμπράγκαλα)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Παλι καλα να λες....σε λιγο θα τους ψαχνεις στα τοπικα ΚΑΠΗ που θα τα κλεισει η Τροικα, οποτε μας βλεπω να τα λεμε σε κανα παγκακι στο Πεδιο του Αρεως που θα μαζευομαστε με το ΚΤΕΛ μιας και δε θα εχουμε αυτοκινητα αφου θα μας τα παρει ο Στουρναρας.
Εγω παρατηρω καθημερινα αυτο το ερημο chat και μαυριζει η ψυχη μου ....που ειναι τα gossip ρεπορταζ του Σπυρου, τα ξεκωλλα και τα διαλλειματα για γαρα του μπουλι , τα ψαγμενα λινκς στο γιουτιουμπ για τη μαχη του Σωμ κλ κλπ.....
σπαμαρετε σε σοβαρο θεμα, θα πεσει σκουπα.
Δεν ειναι παντα ετσι ομως ....καποτε δανεισα ενα αλλο καθισματακι και δεν ειχαν καν τη λεπτοτητα να πλυνουν το πολυ ευκολα αφαιρουμενο υφασμα και ετσι μου επεστραφει μετα απο μερικους μηνες ,με τρεις πιτσες και πεντε μπυρες που ελεγε και ο μεγας Χαρυ. Φυσικα πηγε για πεταμα ενω θα μπορουσε να φανει χρησιμο σε καποιο αλλο φιλο . Καποιοι "το'χουν" ....καποιοι αλλοι οχι .
Ptboul (07-08-13)