Σελίδα 15 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 51314151617 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 141 έως 150 από 182

Θέμα: Κιτρινη φυλη

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι ίδιοι αλήτες που έδωσαν εντολή να συνοδεύσουν τους βρωμιαρηδες νταβατζηδες χωρίς πινακίδες είναι οι ίδιοι που υπό τις διαταγές τους τα ΜΑΤ πεταξαν 2,500 βομβιδες κροτου λαμψης, δακρυγόνα και αλλά σκευάσματα στον απλό πολίτη που διαδηλωνε ειρηνικά. Είναι όλοι τους σιχαμενοι και δεν αξίζουν κανένα οίκτο..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 22-07-11 στις 21:20

2. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

oldcarskickass (23-07-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Απεργια my ass....

Σημερα πηγα να παρω το γυιο μου απο το Αεροδρομιο... Τα κιτρινα αυτοκινητα (με βγαλμενο ομως το καπελακι ταχι) ηταν εκει. Οχι η ποσοτητα που μαζευεται αλλα ηταν 20-30 στον παραπλευρο για οσους ηταν ψιλιασμενοι...

Ξερω ξερω, ολοι τους ειχαν ερθει να παρουν συγγενεις τους που ταξιδευαν....

Α, και πολλοι ειχαν ερθει με τα δευτερα: τα γνωστα "μαυρα" μερσεντες vip type, ωστε να χρεωνουν αναλογως.....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χτες το μεσημέρι 21/7 και περί ώρα 12, ήμουν αυτόπτης μάρτυς του εξής πρωτοφανούς θεάματος. Φάλαγγα ταξί του Ν. Λαμίας ΧΩΡΙΣ ΠΙΚΑΚΙΔΕΣ, ανηφόριζαν στο ύψος του Καραβόμυλου, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση συναδ'ελφων τους του Ν.Λαρισας, οι οποίοι είχαν κλείσει την είσοδο των Τεμπών.

Το επίσημο κράτος διά της ΕΛΑΣ, γιά να τους διευκολύνει, εξέτρεπε την κυκλοφορία των αυτοκινητων σε παρακαμπτηρίους. Το ταξίδι μου προς Χαλκιδική, όπως και χιλιάδων άλλων ανυποψίαστων οδηγών έγινε κατά 2 ώρες μακρύτερο ...

Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο γιατί όσα διάβασα ήδη το κάλυψαν το ΄θέμα
    Αυτοί οι ρουφιάνοι οι ******* που τους συνόδευαν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ότι είναι παράνομο να κινείται ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ όχημα χωρίς πινακίδες;

Εγώ δλδ Μ@Λ@Κ@Σ είμαι που έχω παραδώσει πινακίδες και σαπίζει στο γκαράζ;

Στο στόχο των απάτσι Νίκο βάλε και τους εν λόγω ψευτόμπατσους αληταράδες που αντί να εφαρμόζουν το νόμο (ΤΟ ΝΟΜΟ ρε παιδιά που όπως έλεγε και ο Αδόλφος είναι φτιαγμένος για να είναι κατανοητός και από τον ΠΛΕΟΝ ηλίθιο) εφαρμόζουν ότι τους πει ο βυσματωμένος διοικητής τους και οι πολιτικοί που τους βόλεψαν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

5. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

bill_m3 (23-07-11), Nikos (23-07-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μερικοι ειχαμε την ατυχια να γεννηθουμε σε λαθος χωρα τελικα (ή καλυτερα, με "οτι να'ναι συμπολιτες")..
    Δεν θελω να γραψω πολλα γιατι το μισο ποστ θα ειναι με αστερακια

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μερικοι ειχαμε την ατυχια να γεννηθουμε σε λαθος χωρα τελικα (ή καλυτερα, με "οτι να'ναι συμπολιτες")..
    Δεν θελω να γραψω πολλα γιατι το μισο ποστ θα ειναι με αστερακια
    Κοίταξε εδώ πιστεύω κάνεις το λάθος που έχει πέσει ΟΛΗ η Ελλάδα.

Βγάζεις τον ευατό σου απέξω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ να μην έχεις συμμετάσχει και εσύ και οι κοντινοί σου σε κάτι που βλέπεις σε κάποιον άλλο και το κράζεις. Όπως και εγώ όπως το 99% των ατόμων πάνω από 6 - 7 χρονών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια το κριτήριο της αναλογίας έτσι; Γιατί πχ άλλο είναι να πετάς το τσιγάρο έξω από το αμάξι αντί για το τασάκι και άλλο να φοροδιαφεύγεις.
    Το ΚΟΙΝΟ όμως είναι ότι ΚΑΙ τα δύο δείχνουν νοοτροπία και στάση ζωής.-

Απλά να μην ξεχνάμε και ότι ΟΛΟΙ (και το πιστεύω και όλοι μέσα βαθιά τους το ξέρουν, άλλο αν δεν λέγετε) έχουμε έστω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ συνεισφορά σε όλο αυτό το μπ@@@λο

8. The Following 5 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

bill_m3 (23-07-11), Dioskouroi (24-07-11), katsaraios (23-07-11), pilot (27-07-11), Stamatis (23-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοί οι ρουφιάνοι οι ******* που τους συνόδευαν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ότι είναι παράνομο να κινείται ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ όχημα χωρίς πινακίδες;

Εγώ δλδ Μ@Λ@Κ@Σ είμαι που έχω παραδώσει πινακίδες και σαπίζει στο γκαράζ;

Στο στόχο των απάτσι Νίκο βάλε και τους εν λόγω ψευτόμπατσους αληταράδες που αντί να εφαρμόζουν το νόμο (ΤΟ ΝΟΜΟ ρε παιδιά που όπως έλεγε και ο Αδόλφος είναι φτιαγμένος για να είναι κατανοητός και από τον ΠΛΕΟΝ ηλίθιο) εφαρμόζουν ότι τους πει ο βυσματωμένος διοικητής τους και οι πολιτικοί που τους βόλεψαν.
    Βάση νόμου είναι καλυμένοι φίλε..... Συνοδεία αστυνομικού οχήματος.... Ποιός θα τους πειράξει?

και επειδή το παρακολουθώ το θρέντ θα πω πως δεν λυπάμαι τις κουφάλες που έχουν 2-3 prive μερκεντέ και το παίζουν Ο βασιλιάς της ασφάλτου αλα Βάσιλας να ούμε με το τσιγκελωτό μύστακο!

Λυπάμαι κάτι κακομοίρηδες που χρεώσανε ότι είχανε και δεν είχανε στις τράπεζες πρίν κάτι χρόνια που δεν ήμασταν τόσο μπάχαλο ως χώρα για να βγάλουν μια άδεια, να πάρουνε και ένα toyota carina της συμφοράς και να βγάλουνε ένα μεροκάματο για να μην πεινάνε τα παιδιά τους! Αυτούς τους λυπάμαι και είμαι μαζί τους γιατί τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά 4 τέτοια άτομα....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βάση νόμου είναι καλυμένοι φίλε..... Συνοδεία αστυνομικού οχήματος.... Ποιός θα τους πειράξει?

και επειδή το παρακολουθώ το θρέντ θα πω πως δεν λυπάμαι τις κουφάλες που έχουν 2-3 prive μερκεντέ και το παίζουν Ο βασιλιάς της ασφάλτου αλα Βάσιλας να ούμε με το τσιγκελωτό μύστακο!

Λυπάμαι κάτι κακομοίρηδες που χρεώσανε ότι είχανε και δεν είχανε στις τράπεζες πρίν κάτι χρόνια που δεν ήμασταν τόσο μπάχαλο ως χώρα για να βγάλουν μια άδεια, να πάρουνε και ένα toyota carina της συμφοράς και να βγάλουνε ένα μεροκάματο για να μην πεινάνε τα παιδιά τους! Αυτούς τους λυπάμαι και είμαι μαζί τους γιατί τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά 4 τέτοια άτομα....
    Δλδ μιλάμε τώρα ότι είναι νόμιμος ο βλαχό******* (γιατί περί τέτοιου πρόκειται) που συνοδεύει σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο (που υπάγεται στον Κ.Ο.Κ.) όχημα το οποίο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;

Rides
    0

Προεπιλογή

Όσο περίεργο και να σου φαίνεται ναι είναι νόμιμος γιατί συνοδεύει περιπολικό........

Άσε σου λεω αυτοί περνάνε νόμους και τους αλλάζουν κάθε 2 μέρες..... Ο ΚΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει tranny show, κάθε τρείς και λίγο αλλάζει! Βγάζεις άκρη με τους βλαχομπαρόκ?

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίταξε εδώ πιστεύω κάνεις το λάθος που έχει πέσει ΟΛΗ η Ελλάδα.

Βγάζεις τον ευατό σου απέξω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ να μην έχεις συμμετάσχει και εσύ και οι κοντινοί σου σε κάτι που βλέπεις σε κάποιον άλλο και το κράζεις. Όπως και εγώ όπως το 99% των ατόμων πάνω από 6 - 7 χρονών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια το κριτήριο της αναλογίας έτσι; Γιατί πχ άλλο είναι να πετάς το τσιγάρο έξω από το αμάξι αντί για το τασάκι και άλλο να φοροδιαφεύγεις.
    Το ΚΟΙΝΟ όμως είναι ότι ΚΑΙ τα δύο δείχνουν νοοτροπία και στάση ζωής.-

Απλά να μην ξεχνάμε και ότι ΟΛΟΙ (και το πιστεύω και όλοι μέσα βαθιά τους το ξέρουν, άλλο αν δεν λέγετε) έχουμε έστω την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ συνεισφορά σε όλο αυτό το μπ@@@λο
    Όλοι μας έχουμε συνεισφέρει ο καθένας στο ποσοστό που του αναλογεί σε αυτό το γελοίο μπάχαλο με τον τροπο μας τη συμμετοχή μας η την ανοχή μας. Γι αυτό σε νωριτερο ποστ είπα ότι το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου κατοικείται από 11 εκ. ζώα και 2 εκ. μετανάστες.

13. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

Nino (23-07-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ενας παραπάνω διάλογος μου θυμίζει το σχετικά πρόσφατο δημόσιο debate (επί υποθεσης Βατοπεδίου ...) περί νομίμου και ηθικού ... Αρε μεγάλε Βουλγαράκη ...
    Παιδιά υπάρχουν πράγματα που είναι νόμιμα αλλά δεν είναι ηθικά !

15. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

A8hnaios (24-07-11), Nino (23-07-11)

Σελίδα 15 από 19 ΠρώτηΠρώτη ... 51314151617 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP