Άρα καταλήγεις στα STR ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Continental ContiSportContact 5
Dunlop SP SportMaxx RT
Michelin Pilot Sport 3 PS3
Άρα καταλήγεις στα STR ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακριβώς
Detailing Madness
Καλησπέρα, μιας και θα βάλω τις νέες μου 18άρες σε ένα μήνα περίπου, ήρθε η ώρα να αποχωριστώ τα φρέσκα Dunlop SportMaxx RT2 (225/45/R17) που δεν χάρηκα (2000 ΚΜ) και πρέπει να επιλέξω τα επόμενα ελαστικά μου.
Η νέα αναζήτηση αφορά την διάσταση 225/40/R18 και οι επιλογές στις οποίες έχω καταλήξει (περίπου) είναι:
1) Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 (415€)
2) Dunlop SportMaxx RT2 (415€)
3) Pirelli P-zero (430€)
4) Hankook Ventus V12 Evo2 (360€)
Με δεδομένο ότι τα Hankook (τα προηγούμενα που είχα, τα S1 Evo2) κρατούσαν πολύ καλά αλλά έβγαλαν πολύ λίγα χιλιόμετρα (27.000), μάλλον θα τα αποκλείσω. Θέλω να βγάλουν τουλάχιστον 40.000 ΚΜ τα νέα, όχι να τα αλλάξω σε 2,5 χρόνια πάλι!
Ρώτησα φίλο με ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου, έχει τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 (όχι τα 3) και με 30.000 ΚΜ σχεδόν χρήσης, είναι στα μισά της ζωής τους όπως τα είδα σήμερα από κοντά, άρα βγάζουν πολλά χιλιόμετρα και από ότι μου είπε, δεν είχε κανένα πρόβλημα απόδοσης πουθενά.
Ακούω τις απόψεις σας παιδιά....
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη topmar : 12-04-17 στις 14:33
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Tα quattromax τα φοραω στο tiguan και παρολα οτι ειναι 3τιας εχουν παρα πολυ μα πολυ καλο κρατημα σε στροφες και φρεναρισμα..
Πολυ καλυτερα απο hankook που φορουσα πριν που και φρεσκο οταν ηταν γλιστρουσε αρκετα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τα dunlop.
Απλα πρεπει να εχουν μεγαλο συντελεστη τριβης γιατι τσιμπαει λιγο παραπανω η καταναλωση.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Christopherk (13-04-17)
Eleni (14-04-17)
Christopherk (06-05-17)
Καλησπέρα, σήμερα όπως έγραψα και σε άλλο θέμα, μπήκαν τα νέα ελαστικά Hankook Ventus V12 Evo2 225 40 18..... Στην πρώτη διαδρομή των 100ΚΜ οι εντυπώσεις άριστες... Ακόμα και σε φρενάρισμα δυνατό σε σημείο που με τα προηγούμενα Dunlop το ABS δούλευε υπερωρίες, τα Hankook ούτε κιχ και βεντούζα.... Για άστρωτο ελαστικό, άριστο...
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Christopherk (31-05-17)
Καλησπέρα,
μετά από την πώληση των Hankook Ventus V12 EVO2 με τις 18αρες μου, έχω μείνει μόνο με τα χειμερινά ελαστικά στις υπάρχουσες 17αρες. Οπότε, μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου, πρέπει να τοποθετηθούν νέα καλοκαιρινά ελαστικά σε διάσταση 225/45 R17 σε XL (όχι Runflat, με βαθμό Α στο βρεγμένο).
Είχα δοκιμάσει πέρσι για ένα δίμηνο τα Dunlop SportMaxx RT2 τα οποία ήταν μπαλόνια, εντελώς μάπα βγήκαν, οπότε αποκλείονται εξ αρχής. Αποκλείονται επίσης τα Michelin + Continental, λόγω φιλοσοφίας μου. Επιπλέον, μετά από 3 φορές Hankook, λέω να αλλάξω μάρκα σε κάτι που θα βγάλει περισσότερα χιλιόμετρα (από τα 30.000 ΚΜ που αντέχουν στα χέρια μου τα Hankook), όχι να τα αλλάξω σε 2,5 χρόνια πάλι! Τουτέστιν, οι επιλογές στις οποίες έχω καταλήξει (τιμές χωρίς περαστικά) είναι:
1) Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 (320€)
2) Falken Azenis FK510 (400€)
3) Pirelli P-Zero (410€)
4) Nexen Nfera SU4 XL (304€)
Διάβασα αρκετά reviews των παραπάνω, με πολλές αρνητικές απόψεις για τα Goodyear (δεν το περίμενα) και είμαι διστακτικός, έχουν όμως πολύ δελεαστική τιμή. Τα Falken διάβασα ότι είναι εκπληκτικά και πολύ καλά στα τεστ βγήκαν (στη συγκεκριμένη διάσταση). Τα Pirelli είναι All Time Classic, σκυλιά σε διάρκεια, αλλά δεν ξέρω εάν θα ζεσταίνονται γρήγορα, είναι και τα ακριβότερα. Τα NEXEN τα έχω τώρα σε χειμερινά, αρκετά ικανοποιημένος είμαι, αλλά σε καλοκαιρινό ελαστικό (που το πιέζω πολύ περισσότερο) δεν ξέρω αν θα είναι εξίσου καλό, όμως είναι τα πιο φθηνά.
Για πείτε μου απόψεις επί του θέματος....
BILL007 (20-12-18)