Θα σε συμβούλευα να πας στον Μιχάλη www.swell.gr ή στον Πλάτωνα www.auto-star.gr
Eleni (10-08-14), Ptboul (14-06-13), Vassilis ///M (10-09-13)
μιας και τον Μιχαλη (swell) τον ξερω αρκετα χρονια(ηταν απο τους πρωτους mod στο coltclub-οταν ακομα ειχε το πλυντηριο στο περιστερι και οχι εκει που ειναι τωρα) εχω να πω οτι ειναι επαγγελματιας στο ειδος του!!αλλοι λενε ειναι ακριβως,αλλοι λενε οχι!πολλα ακουγονται!
εγω ξερω τι ειδα με τα ματια μου στο αυτοκινητο μου!
απλα ριξτε μια ματια στο λινκ απο κατω που ειναι το αυτοκινητο μου πριν και μετα την περιποιηση του Μιχαλη!
https://forum.swell.gr/viewtopic.php?f=7&t=990
Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να αφαιρέσω αυτά τα στίγματα από κάποιο #(@!?#δέντρο στο καπό μου χωρίς να φθαρεί το χρώμα?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
με πηλο σιγουρα.ειχα δοκιμασει και με ελαιολαδο σε ενα βαμβακι.αλλα δεν καταλαβαινω απο την φωτο τι ακριβως ειναι αυτα!
BILL007 (19-08-14), chrisgiapz3 (10-08-14)
chrisgiapz3 (10-08-14)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κι εγώ πηλό σκέφτηκα σαν πρώτη λύση, και τα άλλα που είπατε ενδιαφέροντα όμως!
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Καλημέρα
Καλό μήνα
Ψάχνω για κερί αλλά θέλω ένα που να είναι εύκολο στη χρήση, μήπως γνωρίζει κανείς τι να πάρω
Σας ευχαριστώ
Εγώ χρησιμοποιώ το collinite 845, το περνάς με το χέρι και αφαιρείται επίσης εύκολα με το χέρι με ένα πανακι από μικρο ινες.
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mark e92 (05-08-16)
νομιζω οτι σου προτεινε το καλυτερο για την ευκολη χρηση που θες.