Σελίδα 14 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 131 έως 140 από 166

Θέμα: [E9X] Προβλήματα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos bob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πατησε λιγο τα λαμακια του ντουι και θα φτιαξει.
    Εγω αυτό που λεω εκανα στις 35 και μέχρι τις 100 που είμαι τωρα μονο τα αναλώσιμα αλλάζονται στην καραρα μου

Rides
    0

Προεπιλογή

Επανέρχομαι στο θέμα που έχω με κατανάλωση λαδιού( Ε90/325/Ν52)

Στη φάση αυτή ψάχνω και ρωτάω παίρνοντας προσφορές για επισκευή του μοτέρ.

Το κόστος σε τρία συνεργεία που ρώτησα με ανταλλακτικά και εργασία κυμαίνεται γύρω στα 2.500 ευρώ.

Μπήκαμε στο χορό και θα χορέψω αλλά........σε συζήτηση που είχα με φίλο μηχανικό BMW μου πρότεινε το εξής.

Γιατί δεν βάζεις ένα 335 να τελειώνεις

Υπάρχει κάποιος που να έκανε αυτό το μπάξιμο σε Ε90-91-92 τετράθυρο?

Καταρχήν μπαίνει ή θα καταλήξουμε σε χαρτοκοπτική...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ο μηχανικός της BMW που σου το πρότεινε, τι σου είπε, ότι γίνεται? ή απλά το πέταξε έτσι για να το πει... γιατί για να στο λέει μηχανικός της BMW κάτι θα ξέρει. ..ειδάλλως ας αλλάξει επάγγελμα. .. κατά τα άλλα λογικά μαλλον γίνεται αλλα θα θέλεις και άλλα περιφερικά πράγματα πέρα της μηχανής. . Υπάρχουν σιγουρα παιδιά εδώ που ξέρουν και που θα σου πούνε πολλά παραπάνω από ότι σου είπε ο μηχανικός. ..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex_ : 02-12-15 στις 14:49

Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτός λέει ότι γίνεται, αλλά θέλω να σιγουρευτώ μη βρεθώ μπροστά σε επιπλέον φασαρία και έξοδα.

Η σκέψη είναι για μοτέρ, 6άρι μηχανικό σαζμάν, διαφορικό και ότι άλλο χρειαστεί εκτός από ανάρτηση και φρένα που ήδη έχουν μπει.

Στο πλάνο υπάρχει και η πώληση του Ν52 που θα συμβάλει σε κάποια μείωση του κόστους.

Πάντως αν θα γίνει μιλάμε για αρχές του νέου χρόνου.

Ξέρει κάποιος η μετατροπή αυτή που μπορεί να φτάσει σε κόστος όσον αφορά τα μηχανικά μέρη?

Στο περίπου...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILLYS : 02-12-15 στις 14:58

5. The Following User Says Thank You to BILLYS For This Useful Post:

Alex_ (02-12-15)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Στο περίπου είσαι στο 10αρικο. ......Ναι καλά κατάλαβες. ...10000 ζεστά ευρώ.
    Είσαι σίγουρος ότι θες επισκευή?
    Πόσα χλμ έχεις!?

Rides
    0

Προεπιλογή

Έχει 116.000 xλμ. Να σημειώσω ότι σύμφωνα με αριθμό πλαισίου υπάρχει οδηγία από BMW για αλλαγή μιας σειράς εξαρτημάτων στα 100.000 χλμ ( δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά πρέπει να είναι ελατήρια, μέταλλα ) τα οποία προφανώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν τα άλλαξε.
    Ξαναλέω ότι στα 1.000 χλμ. μεικτής οδήγησης καίω από 800 γρ. έως ένα λίτρο λάδι.

Όσον αφορά την μετατροπή....10.000 ευρώ ??
    Εκτίμηση ή ξέρεις άνθρωπο που το έφτιαξε και του πήγε τόσο.

Μου φαίνονται πάρα πολλά αλλά έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή μέσα στο Δεκέμβρη θα έχω κοστολόγιο για την μετατροπή, οπότε....

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και γιατί δεν τα αλλάζεις εσύ.
    Άμα υπάρχει ανάκληση ισχύει κανονικά και ας είσαι εσύ ο επόμενο ιδιοκτήτης.

Το κοστολογιο το υπολογίζω βάση ενός φίλου που χτύπησε μοτέρ σε 335 και το φτηνότερο που έβρισκε ήταν 6-7000, βάλε + σασμάν + διαφορικο+καλώδια, εγκέφαλο και άλλα πολλά.

Πάντως μου φαίνεται πολύ κουλό με 116.000χλμ να καεί τόσο λάδι.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILLYS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει 116.000 xλμ. Να σημειώσω ότι σύμφωνα με αριθμό πλαισίου υπάρχει οδηγία από BMW για αλλαγή μιας σειράς εξαρτημάτων στα 100.000 χλμ ( δεν θυμάμαι τι ακριβώς αλλά πρέπει να είναι ελατήρια, μέταλλα ) τα οποία προφανώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν τα άλλαξε.
    Ξαναλέω ότι στα 1.000 χλμ. μεικτής οδήγησης καίω από 800 γρ. έως ένα λίτρο λάδι.

Όσον αφορά την μετατροπή....10.000 ευρώ ??
    Εκτίμηση ή ξέρεις άνθρωπο που το έφτιαξε και του πήγε τόσο.

Μου φαίνονται πάρα πολλά αλλά έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή μέσα στο Δεκέμβρη θα έχω κοστολόγιο για την μετατροπή, οπότε....
    Πως το μετρησες οτι καιει τοσο?

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Rides
    0

Προεπιλογή

1.Να διευκρινίσω ότι η ποσότητα λαδιού που καίει είναι στα 3.000 χλμ. και όχι στα 1.000( εσφαλμένη καταγραφή λόγω βιασύνης στο πληκτρολόγιο).

2.Αυτό το βλέπω όταν ηλεκτρονικά μου παρουσιάζει στο καντράν την ένδειξη για συμπλήρωμα δηλ. +1.

3. Σχετικά με αυτό που είπα για οδηγία...το αμάξι είναι μοντέλο 1ος του 2006.Αν κατάλαβα καλά υπάρχει περίπτωση να το αναλάβει αντιπροσωπεία και αν ναι δωρεάν ή θα πληρώσω μέρος του κόστους.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILLYS Εμφάνιση μηνυμάτων
    1.Να διευκρινίσω ότι η ποσότητα λαδιού που καίει είναι στα 3.000 χλμ. και όχι στα 1.000( εσφαλμένη καταγραφή λόγω βιασύνης στο πληκτρολόγιο).

2.Αυτό το βλέπω όταν ηλεκτρονικά μου παρουσιάζει στο καντράν την ένδειξη για συμπλήρωμα δηλ. +1.

3. Σχετικά με αυτό που είπα για οδηγία...το αμάξι είναι μοντέλο 1ος του 2006.Αν κατάλαβα καλά υπάρχει περίπτωση να το αναλάβει αντιπροσωπεία και αν ναι δωρεάν ή θα πληρώσω μέρος του κόστους.
    Δεν ειναι λογος αυτος για μετατροπή σε αυτα τα χλμ..να δεις που θα ναι κάτι ασήμαντο στο τελος πχ καμια φλάντζα και τελος καλα..

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σελίδα 14 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 41213141516 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP