φυσικά και θα σου στείλουμε, απλά περιμένω μήπως βρεθεί κάποιος προθυμος από Αθήνα....
φυσικά και θα σου στείλουμε, απλά περιμένω μήπως βρεθεί κάποιος προθυμος από Αθήνα....
BILL007 (15-09-17)
Να ευχαριστήσω δημόσια τον "φίλο" BMWNAOUSSA....
τα σέβη μου αδελφέ! είμαι υπόχρεος!
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
BILL007 (15-09-17), BMWNAOUSSA (14-09-17)
Καλησπέρα,ψάχνω τελευταία έκδοση για bmw navigagion system.Αν γνωρίζει κάποιος οτίδηποτε ας με ενημερώσει.Είτε γνήσιο cd είτε σπαμένο αρκεί να δουλεύει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Τελευταία έκδοση για mk3 είναι της navtec και συγκεκριμένα ψάξε για , NAVTEC HERE - 2014/2015 /Opel CD70 / VDO Dayton non C-IQ / BMW
Αυτο ειναι το navi..
από τις φωτο φαίνεται να χρειάζεσαι το professional dvd3 που περιέχει Ελλάδα μπορείς να το βρείς από εδώ https://www.ebay.co.uk/itm/Bmw-Road-...YAAOSwu4haqltq
BILL007 (23-05-18)
Οποτε τα κατεβαζω,τα καιω σε cd κι αυτο ηταν.Τι αλλο πρεπει να κανω για την εγκατασταση?
ναι εγγραφή σε DVD VERBATIM-R με το προγραμμά imgburn σε ταχύτητα 2χ
όταν τελείωσεις με την εγγραφή και βάλεις το dvd θα σου ζητήσει να βγάλεις το κλειδί του αυτόκινήτου για 5 λεπτα μετά μπορείς να ξεκινήσεις το αυτοκίνητο και η αναβάθμιση των χαρτών εχει τελειώσει....
καλή επιτυχία
BILL007 (23-05-18)