Vin και πινακίδα για αρχή!!!
Vin και πινακίδα για αρχή!!!
Billz4 (24-12-16)
Το ΚΤΕΟ μπορεί να σε βοηθήσει στα μεσοδιαστήματα μεταξύ των service για αντιστοιχία χιλιομέτρων με ημερομηνία.
BILL007 (26-12-16), Billz4 (24-12-16), chrisgiapz3 (28-12-16), Vassilis ///M (25-12-16)
Πες του τα έξοδα βενζίνης κλπ δικά σου, να μην διαμαρτύρεται! Δεν μπορώ να καταλάβω πως απο τη μια δέχεται έλεγχο και απο την άλλη θέλει να φάει την προκαταβολή αν δεν το πάρεις γιατί δεν σου κάνει ή δεν περάσει τον έλεγχο? Εμένα πιο πολύ σαν αποτρεπτικό παράγοντα στο να κάνεις έλεχο βάζει την προκαταβολή και όποιος τσιμπίσει, αμα πέσει στον κ****μενο που θα πάρει γουρούνι στο σακί.
"Winners don't make excuses when the other side plays the game"
Billz4 (24-12-16), chrisgiapz3 (28-12-16)
Πες του θα φωνάξω οδική να το φορτώσω πάνω ρε τσίπι μπας κ γράψει κανα χλμ από τα ήδη γυρισμένα. Αν βρεις άλλον που να θέλει 5000 κυβικά το 2017 στείλε μήνυμα στον Τσακαλώτο!
Detailing Madness
Για εμένα σορρυ κιόλας αλλά αυτοί δεν είναι έμποροι, (Μαντράδες είναι και τρακτέρ έπρεπε να πουλάνε με τέτοια νοοτροπία). Έχει βουήξει ο τόπος για τα γυρισμένα χιλιόμετρα στην Ελλάδα και περιμένουν οτι ο υποψήφιος αγοραστής Μ5 δεν θα έιναι έστω λίγο ψαγμένος? Αν ήξερε τι ακριβώς πουλάει και σε ποιον απευθύνεται θα έλεγε ναι στον έλεγχο με μια τυπική προκαταβολή 150 Euro και θα στην έδινε πίσω αν δεν προχωρούσε η αγορά.
Στην ουσία τώρα, μάθε οσο περισσότερα στοιχεία μπορείς για το αυτοκίνητο, ψάξε κάνε διαστάυρωση και αφού περάσει τα τεστ αυτά προχωράς σε μηχανικό έλεγχο. Βέβαια ο μηχανικός έλεγχος δεν θα σου δείξει σε τι κατάσταση είναι τα μέταλλα. Αν και προσωπικά είτε με 30.000χλμ ή με 100.000χλμ αγόραζα Μ5-Μ6 τα μέταλλα θα τα άλλαζα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και λαδάκια κάθε 7000χλμ.
"Winners don't make excuses when the other side plays the game"
BILL007 (26-12-16), Billz4 (24-12-16), chrisgiapz3 (28-12-16)
Υπάρχει και η καινούρια εταιρεία να απευθυνθείς για έλεγχο.
Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να έχουν γυρίσει χλμ;;;
Πόσα τέτοια υπαρχουν που τα βλέπει το γκαράζ;
Billz4 (26-12-16)