Σελίδα 139 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 3989129137138139140141 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.381 έως 1.390 από 1470

Θέμα: Απορίες Μ3 Ε46

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Όταν αλλάξεις στις μαμά αντιστρεπτικές με αφτερ μαρκετ, οποίας εταιρίας και αν είναι θα έχεις θορυβους στις ψιλές-χοντρές ανωμαλίες του δρόμου λόγο των σκληρών (κοκάλινων) Bushings.
    Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποφύγεις αυτούς τους σπαστικούς κρακ-κρακ θορυβους, εκτός και τα βγάζεις και τους βάζεις γρασο κάθε 3-4 μερες.
    Στο Μ5 μου είχε στείλει δεύτερο σετ η racing dynamics usa μετά από παράπονα που τους έκανα και μου τόνισαν να βάλω αρκετό γρασο MOBIL 1 μέσα στις ραβδώσεις που έχουν.
    Τα ίδια σκ@ατα μετά από λίγες ημέρες, τα πέταξα έβαλα από το csl E46 που είχαν την ίδια διάμετρο και δεν ξανά άκουσα θόρυβο πότε!!!

2. The Following 4 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (08-01-17), BILL007 (08-01-17), VanVIC (07-01-17), zaharias (06-01-17)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν αλλάξεις στις μαμά αντιστρεπτικές με αφτερ μαρκετ, οποίας εταιρίας και αν είναι θα έχεις θορυβους στις ψιλές-χοντρές ανωμαλίες του δρόμου λόγο των σκληρών (κοκάλινων) Bushings.
    Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποφύγεις αυτούς τους σπαστικούς κρακ-κρακ θορυβους, εκτός και τα βγάζεις και τους βάζεις γρασο κάθε 3-4 μερες.
    Στο Μ5 μου είχε στείλει δεύτερο σετ η racing dynamics usa μετά από παράπονα που τους έκανα και μου τόνισαν να βάλω αρκετό γρασο MOBIL 1 μέσα στις ραβδώσεις που έχουν.
    Τα ίδια σκ@ατα μετά από λίγες ημέρες, τα πέταξα έβαλα από το csl E46 που είχαν την ίδια διάμετρο και δεν ξανά άκουσα θόρυβο πότε!!!
    Οντως φιλε, εχεις δικιο σε αυτο.. ειχα παρατηρησει κατι αντιστοιχο στο 330 που ειχα βαλει αντιστρεπτικες H&R και τη πρωτη φορα μετα απο βροχη αρχισε να μου κανει θορυβο, τα γρασσαραμε και περασε αρκετο διαστημα θυμαμαι μεχρι να ξανακανουν θορυβο και να τα ξαναγρασσαρω.
    Λες να κανω δοκιμη μονο τη μπροστα με οεμ συνεμπλοκ απο το CSL ή δεν θα ειναι σωστο μιας και η H&R ειναι 30χιλ ενω η οεμ CSL 30.8χιλ..??? (ανεπαισθητη διαφορα?)
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

όπως το είπες Ζάχο, ανεπαίσθητη διαφορά...

5. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

zaharias (06-01-17)

Rides
    0

Προεπιλογή

Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να βάλεις μόνο εμπρός.
    Θα έβαζα εμπρός και πίσω.

Στο δικό μου όταν είχα συνεμπλόκ powerflex στις εργοστασιακές δεν είχα κανένα θόρυβο.
    Και εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω τις H&R αντιστρεπτικές πάλι δεν έχω κανένα θόρυβο.

7. The Following User Says Thank You to alexk For This Useful Post:

chief (07-01-17)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να βάλεις μόνο εμπρός.
    Θα έβαζα εμπρός και πίσω.

Στο δικό μου όταν είχα συνεμπλόκ powerflex στις εργοστασιακές δεν είχα κανένα θόρυβο.
    Και εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω τις H&R αντιστρεπτικές πάλι δεν έχω κανένα θόρυβο.
    Πλαστικά σκληρά Bushings έχουν οι H&R Αλέξανδρε;

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

την γνωμη μου στην εχω πει Ζαχουκο, η και τις δυο η καθολου! Αν και θεωρω οτι ειναι περιττο εξοδο, δεδομενης της χρησης που κανεις!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

10. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

zaharias (08-01-17)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν αλλαξεις μπροστα ( βαλεις μεγαλύτερη ) , θα εχεις μικροτερες κλίσεις στο εμπρος μερος μεν , αλλα περισσοτερη υποστροφη ( μουτρα ).

Τι θελεις να πετυχεις ;

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι ανάρτηση φοράς Ζαχαρία?
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν αλλαξεις μπροστα ( βαλεις μεγαλύτερη ) , θα εχεις μικροτερες κλίσεις στο εμπρος μερος μεν , αλλα περισσοτερη υποστροφη ( μουτρα ).

Τι θελεις να πετυχεις ;
    Κι ομως Βαγγέλη, αν διαβάσεις στο m3forum Μειώνεται η υποστροφή στο Μ3 με πιο χοντρή αντιστρεπτική μπροστα (και ειδικά σε συνδυασμό με ενα light χαμήλωμα και λιγο παραπανω καμπερ θεωρώ οτι θα ειναι ακόμα καλύτερα). Απλα πιστευω δεν θελει να την έχεις στη πιο σκληρή ρύθμιση την αντιστρεπτική.
    Την ίδια συνταγή χρησιμοποίησε η BMW στο CSL.

Όταν ειχα παρει το αμαξι φορούσε bilstein κίτρινα Β6 με μαμα ελατήρια και το Μ3 ειχε φοβερό κράτημα αλλα κοπανουσε αρκετά για μένα (ακόμα και με τα 18αρια).
    Θελωντας λιγο χαμήλωμα και μια πιο άνετη ανάρτηση πηρα τη μεταχειρισμένη του Καζακου (αμορτισερ και ελατήρια schnitzer + ground control camber plates μπροστα).
    Νιώθω ομως οτι το αμαξι εχει περισσότερο body roll σε σχέση με τα Bilstein.
    Ετσι σκέφτηκα κάποια στιγμη να δω για αντιστρεπτική μπροστα ή για μπρος πισω.
    Πιστευω οτι δεν ειναι και καλο (ούτε θα το ήθελα φυσικα) να ειναι και εντελως απόλυτο. Γιαυτο σκεφτόμουν μονο για τη μπροστα για να ειναι πιο κοντα στο CSL set up.
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι ανάρτηση φοράς Ζαχαρία?
    Φορούσε Bilstein B6 κίτρινα με μαμά ελατήρια όταν το πηρα και τωρα φοράω τη παλιά του Καζακου αμορτισερ και ελατήρια schnitzer & τα street camber plates της ground control.
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Σελίδα 139 από 147 ΠρώτηΠρώτη ... 3989129137138139140141 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP