Επίσης προσοχή! Παίζει ρόλο και αν το δισκάκι αν είναι DVD-R ή DVD+R
Κυκλοφόρησε αναβαθμισμένη έκδοση χαρτών για Professional συστήματα ccc yynm668nol83d.jpg
Bmw Professional versie 2017
Modelllijst:
BMW 1 series
E81, E82, E87 and E88
BMW 3 series
E90, E91, E92 and E93
BMW 5 series
E60, E 61,
BMW 6 series
E63, E64
BMW X5
E70
BMW X6
E71
Landenlijst:
DVD 1 WEST-EUROPE
Andorra, België, Frankrijk, Gibraltar,
Groot-Brittannië, Ierland, Luxembourg,
Monaco, the Netherlands, Portugal, Madeira,
Spanje. Canary Islands
DVD2: Middle Europe / Central Europe
Belgium, Denmark, Germany, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Netherlands, Austria, Croatia, San Marino, Slovenia, Switzerland, Czech Republic and Vatican City
DVD 3 Oost Europe:
Bulgarian, Wit-Rusland, Croatian, Estonia,
Finland, Griekenland, Hongarije, Noorwegen,
Poland, Roemenië, Rusland, Zweden, Slowakije
BILL007 (17-11-16)
Καλησπέρα.
Ψάχνοντας πληροφορίες για το navi μου, έπεσα σε αυτό το υπέροχο forum. Διάβασα με προσοχή όλο το thread, παρόλα αυτά έχω μπερδευτεί λίγο.
Έχω το 320i e90 μοντέλο 2009. Φοράει τους εξής χάρτες: Road Map Europe PREMIUM 2008-2
Ψάχνοντας κατάλαβα ότι έχω το CIC navigation. Υπάρχουν καινούργοι χάρτες? Με ενδιαφέρει μόνο η ελλάδα, τώρα αν είναι και ευρώπη μέσα δεν πειράζει.
Nέοι χάρτες και για τα ΜΚ4 8lfovdbsea2n9 (1).jpg
BMW High 2017 Europe
DVD 1
Andorra Belgium Denmark GermanyFinland France Gibraltar United Kingdom Ireland Italy Liechtenstein Luxembourg
Monaco Netherlands Austria Portgal San Marino Switserland Slovenia Spain Czech Republic Vatican City
Spoiler: DVD 1 Show
DVD 2
Bulgaria Denmark Germany Estonia Finland Greece Italie Croatia Latvia Liechtenstein Lituania Norway Austria
Poland Romania Russia(incl Kalingrad Sweden Zwitserland Slowak Republic Slovenia Czech Republic Ukraine Hungary Vatican City Belarus
οποιος ενδιαφέρεται για link με pm
Μπορείς να απευθυνθείς εδω
https://bmwupdates.co.uk/downloads/r...16-1-fsc-code/
θα χρειαστείς fsc code για την εγκατάσταση καινούργιων χαρτών
ρώτησε όμως και σε αντιπροσωπεία η αναβάθμιση κατά πληροφορίες που έχω, εγώ χωρίς να τις έχω διασταυρώσει με αντιπροσωπεία, στοιχίζει περίπου 80 ευρώ
Εγώ προσωπικά εάν φυσικά ισχύει η τιμή που μου είπαν για αναβάθμιση στην αντιπροσωπεία ισχύει, θα πήγαινα αντιπροσωπεία
ο αγγλος ζητά 30 λίρες δηλαδή περίπου 40 ευρώ θα σου δώσει λινκ για να κατεβάσεις τους χάρτες και κωδικό, θα χρειαστεί να αγοράσεις 3 usb stic για την αναβάθμιση και θα κάνεις την εγκατάσταση με δικό σου ρίσκο, η απόφαση δική σου.
k_bill (19-01-17)
παιδια? μηπως μπορει καποιος φιλος να με βοηθησει για κανενα φρεσκο χαρτη?
high 2016... αν υπαρχει η δυνατοτητα για καποιο ετοιμο καμμενο, με αντιτιμο φυσικα μιας κ δεν μπορω να το κανω μονος μου.
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
καλημερα... τιποτα?
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...