Τωωωωωρα?Οχι μονο εβαλα αλλα εδειχνε γυφτικο ολο το αμαξι και σε λιγοτερο απο μια βδομαδα ξαναπηγα και τις ξυλωσα!
Τωωωωωρα?Οχι μονο εβαλα αλλα εδειχνε γυφτικο ολο το αμαξι και σε λιγοτερο απο μια βδομαδα ξαναπηγα και τις ξυλωσα!
Στην 3Μ δεν πουλανε απευθειας... ειχα επικοινωνησει και εγω και με εστειλαν σε γενικο αντιπροσωπο τους για να αγορασω απο αυτον με το μετρο.. εχει εναν στη αθηνα και εναν στην θεσσαλονικη. Παντως η τιμη για ενα αυτοκινητο ειναι γυρω στα 50ευρα κατω, αν το πηγαινες να το περασουν αυτοι.. εαν εχεις τα παντα απο εργαλεια τοποθετησης σε συμφερει να αγορασεις μεμβρανη χυμα γιατι γλυτωνεις ενα νταρικο...αν οχι θα σου βγει πολυ παραπανω εκτος και αν θες να κανει δουλιτσα με κοσμο..αν θελεις σου στελνω τα τηλεφωνα
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Πέρασα πρόσφατα σε όλο το αμάξι μου φιμέ μεμβράνες αλλά στο πίσω τζάμι όπως σε όλα τα e92 επειδή έχει πολλά μπιμπίκια στην κορυφή δεν κόλλησε πολύ καλά η μεμβράνη και δεν φαίνεται ωραία, έχω στο νου μου κάτι πειραματάκια να κάνω μπας και το βελτιώσω αλλά πριν το κάνω θα ήθελα την γνώμη κάποιον που είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα και το έλυσαν…ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Nikos320 (12-09-13)
σε καταστημα σε αυτη την περιπτωση το βγαζουν και ξαναπερνανε αλλη μεμβρανη... τωρα εαν τις περασες μονος σου μαλλον δεν υπαρχει λυση για να φτιαξει η υπαρχουσα ζημια. θα ηταν προτιμοτερο να αγορασεις ενα κομματι και να το περασεις παλι η να πας να στο αλλαξουν στο μαγαζι που τοποθετηθηκαν...
ωραια!!! τοτε δεν υπαρχει λυση για να στρωσει λογικα!!!! γιατι αυτο θα μαζεψει σκονη στην κολλα στο σημειο που δεν ειναι καλα κολλημενο και στην προσπαθεια σου να το στρωσεις με καποιο ''τρικ'' ζεσταματος θα δημιουργησει ''νευρο'' στην μεμβρανη η ακομα και να γινει ζημια στη μεμβρανη με αποτελεσμα να ειναι ακομα πιο ασχημο στο ματι σου!!!! εγω θα πηγαινα στο καταστημα για να ξαναπερασουν αυτο το τζαμι να τελειωνω, δεν δικαιολογειται να μην κολλησει μια ζελατινα καλα..αλλο να κανει καποιες φουσκαλες λογω των αντιστασεων στο τζαμι και αλλο να μην κολλησει καλα, σε αυτη την περιπτωση μαλλον η μεμβρανη ειναι μαπα και καθολου ευκαμπτη και γενικα ευκολοδουλευτη!!!! καλη τυχη στο επιχειρημα σου να την στρωσεις !!!