με το καλο Νικο να βρεις μοτερ! πολυ καλα κανεις και το αλλαζεις
με το καλο Νικο να βρεις μοτερ! πολυ καλα κανεις και το αλλαζεις
nik200 (21-02-12)
αμαξι turbo που μπαινει πιστα για drift που θα δουλευει κοκκινα ολη μερα..δεν θα ξανα-ασχοληθεις..τι λες βρε mike?μακαρι να σου βγει εσενα ετσι σου ευχομαι απο καρδιας..(και αμα δεν σου βγει τα φιλαρακια εκει θα ειναι να βοηθησουν!)
το μ3 θα ανοιχτει οπωςδηποτε..και ας δωσω ενα καρο λεφτα..θα χω το κεφαλι μου ησυχο ετσι..λεφτα υπαρχουν....
Τι λες μωρέ και εσυ? Λες και δεν έχεις Μ και δεν ξέρεις. Τα Μ ανταλλακτικά εκτός απο ακριβά είναι και σπάνια να πεις οτι θα βρεις εύκολα μεταχειρισμένο. Μια αντλία νερού να αλλάξεις δεν το γλυτώνεις το 300. Ένα Μ42 να σπάσεις σε κομμάτια με 600Ε την άλλη μέρα παίζεις. Να ανοίξεις και να το κάνεις τι? Αν το ανοίξεις να αλλάξεις πράγματα απο μέσα μιλάμε για ένα σέρβις εύκολα 1500Ε+ αγορά μοτερ. Και όπως έλεγες εσυ...ΑΝ πάθει κάτι? Εγγύηση δύσκολα θα πάρεις και δύσκολα θα την τηρήσουν σε αμάξι που μπαίνει πίστα.
Φυσικά το Μ θα μαμάει στο 30αρι, αλλά θα ξεφύγεις πολύ σε κόστος ότι και να λέμε. Ασε που αν το θέλεις και για καθημερινή χρήση το Μ θα καίει και θα έχει έξοδα συντήρησης ενος Μ... Δεν λέω να βάλεις Μ42 ντε και καλά, αλλά ξανασκέψου το
ακομα και με ανοιγμα του μοτερ και αγορα..και παλι ειμαι σε πολυ λιγοτερα χρηματα απο οσα ειναι να κανω τουρμπο ενα 6κυλινδρο πχ..και εχω ενα μαμα μοτερ χωρις να εχει βαλει χερι μεσα κανεις..και εννοω απο πειραγμα..
ειμαι κατα των τουρμπο καθως δεν εχω τον χρονο να ασχολουμαι ολη την μερα..ποιο κολλαρο τρυπησε, η τουρμπινα αν καιει λαδι, αν ζεσταθηκε το μοτερ, αν τρυπησε η πολλαπλη και πολλα πολλα αλλα..προτιμω να ευχαριστιεμαι το αυτοκινητο στην πιστα παρα να ασχολουμαι με τα μικροπροβληματακια που θα βγαζει...καθως δεν ειμαι μηχανικος να τα ξερω ολα..προτιμω το αμαξι να αποδιδει λιγο λιγοτερο και να το εχω συνεχεια παρα να ταλαιπωρουμαι...
Bassakos (21-02-12), dark knight (15-06-12), Dr. Yamastura (24-02-12), nikos1400 (22-02-12), stefm5 (24-02-12), TSAF (21-02-12)
Ναι ρε οκ καλά τα λες, αλλά αν γίνει καλή δουλίτσα ούτε τουρμπάτος θα έχεις θέματα. έλεγα για την έτοιμη λύση που σου πρότεινε ο Μικε. Καλά χρήματα λιγότερο βάρος στη μούρη και όλα έτοιμα.... δες το και αυτό.
6 cyl S50 B30 is the king Nik.
WRC is for boys
GROUP B was for men
Οτι και εαν αποφασισεις να βαλεις, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα dry sump.
WRC is for boys
GROUP B was for men
Bassakos (21-02-12)
νικ δες κ για s38 (πιο δυνατό κ πιστευω θα ναι λιγότερο μαμημενο από τ s50, ποιος πάει m5 στ πίστα εκτός από τον doc :-)) + θα μπεί πανευκολα σε σένα (που φορας ήδη το m30) αλλά το κακο είναι ότι είναι πιο ακριβό
Bassakos (23-02-12), nik200 (23-02-12), Panos 316T (23-02-12), panose30 (06-03-12), Stunt Mike (23-02-12), ziaba (23-02-12)