nik200 (21-11-22)
dark knight (20-11-22), nik200 (21-11-22), pilot (23-11-22)
σήμερα κατέληξα σε ένα μοτιφ (που λένε και στο χωριό μου στο Μονπελιέ της Γαλλίας).
Πράσινο μεταλλικό Pustagrün. αλήθεια. Pustagrün. υπάρχει. και θα του βάλω και έξτρα πέρλες να το λέω Pustaragrün. Ετσι γιατί είμαι αλήτης.
Ronal LS – 15×7.5 ET25 με ασημί στεφάνι και χρυσαφί ιστό η BBS RZ 15 bmw 15Χ7 et24 styling 5 (4 Χ100 είναι όλες, ότι και στο Ε30, τα offset αλλάζουνε αλλά οκ μικρό κακό).
Auto Style Retro Fabric Reclining Seat (αντίγραφα των Recaro) στο 1/3 των χρημάτων τους. (είπαμε Ε21 είναι δεν θα βάλουμε και Chesterfield στον ματρακά).
Διπλή εξάτμιση στο πίσω μέρος ανεξάρτητα απο το μοτέρ που θα φορέσει.
Μονά φανάρια μπροστά (γιατί όλα έχουν διπλά) και γιατί σιγά μην κυκλοφορήσω βράδυ με δαύτο
Ταμπλώ φοράει απο 320, μια χαρά είναι και έτσι.
Μόνωση, ταπετσαρίες και τέλος το οπτικό.
για τα άλλα βλέπουμε.
προς το παρόν κινείται με τα δικά του ποδάρια. καίει κανα 20 λιτρο μέχρι να στρώσει ρελαντί αλλά οκ, ζμπουτζαμ.
αυτά.
ψάχνω να βρώ μπογιατζή, οταν φιξάρω θα το ξεκινήσω.
dark knight (22-11-22), dreamer (22-11-22), GiannisRob (21-11-22), isou (21-11-22), nik200 (21-11-22), wheelman (24-11-22)
Λοιπόν, σε έκανα εικόνα.
Πράσινο Ε21 με μπεζ σαλόνι με καρό λεπτομέρειες, στο κασετόφωνο (ή μήπως αυτά έβγαιναν με γραμμόφωνο να παίζει Λευτέρης Ζαγοραίος, φοράς τουίντ σακάκι, λευκό πουκάμισο με φουλάρι και μπερέ, έχεις αρωματιστεί με WD40 fragrance for men, και κατεβαίνεις από το εργαλείο κρατώντας ένα βιβλίο με ποιήματα του Άρη παραμάσχαλα. Οι γυναίκες γύρω ζαλίζονται και λιποθυμούν, αλλά εσένα δε σε νοιάζει. Τις αγνοείς επιδεικτικά γιατί είσαι το απόλυτο αρσενικό, που κυκλοφοράει με καθαρόαιμο βαυαρικό κουπέ.
Πας στο περίπτερο να αγοράσεις ένα πακέτο Γκαλουά, αναστοχαζόμενος αν το καταραμένο γαμήδι θα πάρει πάλι μπροστά. Και ναι, το άτιμο αρπάζει με τη μία, το ρελαντί ασταθές και η εξάτμιση σκάει. Ότι θυληκό έχει μείνει όρθιο σε ακτίνα 100 μέτρων πέφτει κάτω και αυτό. Αισθάνεσαι king of the road, και αυτό φαίνεται. Πας να ξεκινήσεις με παντηλίκι για να φύγεις με στυλ, αμολάς άτσαλα το συμπλέκτη και σου σβήνει. Δεν πειράζει. Τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.
Φτάνεις στο σπίτι, κάθεσε στον τσέστερφιλντ δίπλα στο τζάκι σου, βάζεις κονιάκ και πας να ανάψεις το Γκαλουά. Συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να πάρεις τσακμάκι, και είσαι ήδη με τις πιτζάμες και τις χνουδωτές σου παντόφλες. Πρέπει να ξαναπάς περίπτερο. Αλλά αυτή τη φορά θα πάρεις το Corsa γιατί είναι Νοέμβρης, κάνει κρύο και το καλοριφέρ στο Ε21 δουλεύει μόνο με ανάδρομο Ερμή.
Ζεις το όνειρο.
dark knight (22-11-22), S8N (22-11-22)
Δεν ξέρω, ειδικά εκεί στη πέρλα εγώ έφτιαξα διαφορετική εικόνα, ένα μείγμα μεταξύ Χάρρυ Κλυνν με το γουναρικό στο θρόνο και ένα λίγο πιο αντρουά Τόνυ Σφήνο να κάνει entrance στη Barbarella...
S8N (22-11-22)
ε λοιπον οταν ειδα οτι το πηρες ,εριξα μια ματια στον γουγλη να δω ποιο σου ταιριαζει σαν χρωμα και κοιτα να δεις ..συμφωνα με την φωτο που εχεις στο αβατας ,αυτο το χρωμα ειπα οτι θα σου ταιριαζε! προχωρα το αυτο ειναι..
S8N (22-11-22)
Εγώ με βλέπω με κασετόφωνο Becker και 90αρα χρωμίου, να ακούω BoneyM το Rasputin και να γουστάρω.
Θα αλλάξω και το όνομα σε Τάκης για να είμαι ο Τάκης με τη μπέμπα.
Βγαίνουν ακόμα τα Ντάνχιλ? πρέπει να αλλάξω και μάρκα στα τσιγάρα.. η Ντάνχιλ η Κεντ.
S8N (22-11-22)
Με εχει πιασει τωρα μανια να βαψω τις ζαντες…
Ταλαντευομαι…
PetrosD (27-11-22)
Η μηπως….