Α ωραία, όπου νάναι θα βγεί και η πρώτη φωτογραφική μηχανή με τηλέφωνο...
Αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με φακούς και να μάθεις για Aperture, ISO, DX-FX Format, ευρυγώνιους φακούς κλπ ώστε να την χειρίζεσαι χειροκίνητα και όχι στο Auto (και δεν θες να κουβαλάς μαζί σου τσαντάκι με 2-3-4 φακούς) θα πρότεινα κάποια Bridge μηχανή, όπως πχ η Lumix FZ-150, ή αν μπορείς να περιμένεις λίγο και δώσεις κάτι παραπάνω, την FZ-200.
Ένας φίλος ασχολείται με την φωτογραφία (dSLR Nikon 5100, αγοράζει φακούς, παρακολουθεί μαθήματα φωτογραφίας κλπ) και προσπαθούμε να βρούμε κάτι που να ταιριάζει και στα δικά μου μέτρα και μέχρι στιγμής είμαστε ανάμεσα σε dSLR (μάλλον D5100, αν γίνει η υπέρβαση) και κάποια Bridge (Lumix FZ-200). Αλλά προς την Lumix καταλήγω προς το παρόν τουλάχιστον, επειδή δεν με βλέπω να ασχολούμαι με φακούς κλπ.
Τα παιδιά που σου απάντησαν βέβαια γνωρίζουν παραπάνω από μένα, εγώ ακόμα δεν έχω καν φωτογραφική μηχανή, ότι βγάζω με το Xperia Arc μου.
Αλήθεια, προς τους φωτογράφους του φόρουμ, πώς σας φαίνεται η FZ-200 σαν all around φωτογραφική? Αξίζει για κάποιον που δεν θέλει να έχει μαζί βαλίτσα, φακούς, κλπ?
Φιλικά,
Μπάμπης
Μια χαρά εργαλείο.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα.
BabisStinson (23-08-12)
Εγώ θα πρότεινα γύρω στα 1000-1200ε και μιά μεσαίας κλίμακας DSLR με μεταβλητό φακό 18-105, η με κάτι παραπάνω σε έξοδα έναν 18-200.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων αν δεν ζητάς κάτι το πολύ εξειδικευμένο σε καλύπτει.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
έκαναν αμάν να βγάλουν κινητό με φωτογραφική και τώρα θα βγάλουν φωτογραφική με κινητό
είχα την Lumix TZ-10 με Leica φακό και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος, δυστυχώς κλάπηκε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 23-08-12 στις 23:07
Bazil Van Sinner (30-01-14)
Bazil Van Sinner (30-01-14), Eleni (04-02-14)
Bazil Van Sinner (30-01-14)