καλύτερο θα ήταν τσάντα και με το ποδήλατο έως εκεί χωρίς τρένο Έχει μεγαλύτερη αξία...
καλύτερο θα ήταν τσάντα και με το ποδήλατο έως εκεί χωρίς τρένο Έχει μεγαλύτερη αξία...
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
Υπάρχει ο δρόμος υπάρχει και η ασφάλεια,αρκετη κιόλας.Μην νομίζεις,αρκει να ξέρεις πως θα κουνήσεις "το ποδηλατο" .Εγω γυρνουσα αρκετες φορες μεσα απο περιφερειακο, περνωντας ακομα και τα αυτοκινητα προσπεραση κανονικη οταν ημουν με του δρομου.
Ο ποδηλατης εχει αμεση προτεραιοτητα μπροστα απο ολους,και ειδικα αυτο που πρεπει να εφαρμοζετε με βαση νομο ειναι οτι ο οδηγος που θα μεινει εστω και 2' πισω απο ποδηλατη πρεπει να αναψει τα αλαρμ του για να δειξει στους αλλους οτι κατι γινετε.Ενταξει θα μου πεις Ελλαδα ειμαστε,αλλα πιστεψε με το εχουν κανει ΠΑΡΑ πολλοι οδηγοι σε εμενα προσωπικα
Ποτε δεν μου ετυχε κατι σοβαρο,ευτηχως.2-3 φορες που πηγε να γινει η στραβη επειδη ημουν σε εγγρηγορση και γενικα το ποδηλατο μετακινειτε ευκολα,το ξεφυγα και μετα δεν προλαβα να βρισω και ζητουσαν συγνωμη
Ολα αυτα Θεσσαλονικη ,συγκεκριμενα περιφερειακο περιοχη βουνου,και πορεια προς Χαλκιδικη και βασιλικα απο τον κεντρικο δρομο
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
Με εκανες να κοιταξω το πιο κατω σαιτ ( ειχα καιρο να μπω )και βρηκα κι αλλα νεα !!!
https://www.podilates.gr/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Samaro : 27-07-10 στις 22:57
Vasilis (28-07-10)
Κανενας ελληνας οδηγος δεν γνωριζει οτι τα ποδηλατα εχουν προτεραιοτητα.
Δεν εγινε αλλωστε ποτε καποια σοβαρη αναφορα απο το Υπουργειο Συγκοινωνιων και την Τροχαια, για την μετακινηση με ποδηλατο. Τις δυσκολιες που αντιμετωπιζει ο ποδηλατης στην ισσοροπια του, στην αναγκαστικα μικρη ταχυτητα, κλπ.
Προσωπικα εχω πολλα περιστατικα απαραδεκτης αντιμετωπισης απο οδηγους ενω ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις θετικης αντιμετωπισης.
Μια φορα μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι σταματησε ενας πεζος για να περασω και οταν τον ευχαριστησα μου ειπε με σπαστα ελληνικα "Εγω σταματαω πιο ευκολα" (Ηταν αλλοδαπος !!!)
Vasilis (28-07-10)
Samaro (28-07-10)