m-power_01 (05-08-12)
Ειμαι περηφανος που ο Μπαουερ ειναι φιλος μου.
Πως σκατα βαζει θενκς το ταπατοκ
Sent from my iPhone using Tapatalk
m-power_01 (05-08-12)
Ωωω!!!!!!!!!!!!!
Ομορφο!!
Το βρισκουμε εδω Ελλαδα?
Καταλήγουμε στο ότι τα μεταξωτά βρακια θέλουν επιδεξιους κωλους.(αυτο παει στα υγραεριοκινητα Μ).
Απλα τα πραγματα παιδια . . .
Θες οικονομια ; ; ;
Πετρελαιο και καθαρισες !!!
Εχει οικονομια το υγραεριο οκ αλλα και εγω αν ημουν στην θεση και ειχα Μ ουτε καν
θα περνουσε στο μυαλο μου το θεμα lpg . . .
Σε τουτο τοξ τοπο, υπαρχουν λογιων λογιων ανθρωποι.
Υπαρχουν οι ανθρωποι που κανουν οτι κανουν για την παρτη τους,υπαρχουν οι ανθρωποι που κανουν οτι κανουν για τα ματια των αλλων, και υπαρχουν και οι ανθρωποιπου κανουν οτι κανουν για να αποδειξουν στον εαυτο τους και στον υπολοιπο κοσμο, οτι ειναι κατι αλλο απο αυτο που πραγματικα ειναι.
Τωρα σε ποια κατηγορια ακριβως ανηκει ενας Μ-τριακιας με υγραεριο, δεν εχω ιδεα. Εχω ψιλομπερδευτει.
sympether with chiefτης
Στην κατηγορία του έκανα το σκατο μου παξιμαδι για να πάρω κάτι που δεν ήταν για μένα και δεν το άντεχε η τσέπη μου ΄΄.....έτσι όπως ήταν το 90% των ιδιοκτητών Μ και συναφών αυτοκινήτων τα τελευταία 7-8 χρόνια. Είναι τυχαίο ότι όλα πλην ελαχίστων εξαφανίστηκαν ;
Leonidas_E39 (05-08-12), m-power_01 (06-08-12), Stathis (05-08-12), Thomelef (05-08-12)
Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι Νίκο όπως το λες...
Χτες σε κουβέντα με κολλητό λέγαμε πόσα ML & Cayenne την τελευταία 7ετία κυκλοφόρισαν Ελλάδα..
Έχετε δει κανένα νέο ML & Cayenne με ελληνικά νούμερα?
Εγώ ΜΟΝΟ 1 Cayenne στην Porsche στη Γλυφάδα
Είναι φαινόμενο που πολλοί έπεσαν στο λάκο και την πάτησαν..
Detailing Madness
alexk (06-08-12)