λοιπον..ο απολογισμος της πιστας-τα συμπερασματα δηλαδη...
-η κρεμαγιερα επειγοντως αλλαγη..δεν βοηθαει καθολου..πολλες στροφες ρε παιδι μου..συνηθιζεται μεν αλλα γιατι να κανουμε την ζωη μας δυσκολη..
Ειναι και η 1η βελτιωση που κανουν ολοι στα Ε30
-οι βασεις μηχανης δεν με προβληματισαν στην πιστα αλλα απο τα videakia βλεπω οτι το αμαξι φευγει λιγο με τα 4..και φαινεται το βαρος μπροστα...μια καλη λυση ειναι ενα πολυεστερικο καπω για να γλιτωσουμε βαρος..
Ισως να πρεπει να βαλεις τις βασεις της Alpina που πανε το μοτερ λιιιιγο πιο πισω
-η αναρτηση παρα το γεγονος οτι δεν ειναι κακη..επ ουδενι δεν μπορει να προσφερει την ακριβεια μιας coilover..θα το δουμε κι αυτο σιγα σιγα αν θα αλλαχτει η οχι..
Νομιζω ας μπει σε 2η μοιρα λογω κοστους.Εμενα μ'αρεσε οπως το'δα παντως
-το μοτερ που ειχα τις επιφυλαξεις μου..αποδειχτηκε εκπληκτικο και στο τερμα γκαζι το αμαξι πραγματικα πεταγε...δεν εχω κανενα παραπονο..
Γαζωνει Νικολα!!Πολλη ροπη
-τα φρενα σταθηκαν στο υψος τους..αλλα φανηκαν σε καποιες στιγμες να ζεσταινονται τα ταμπουρα πισω..ουσιαστικο προβλημα βεβαια δεν ειχα..αλλα το σετακι δισκων πισω ειναι αρκετα αναγκαιο..
Εννοειται πισω δισκοφρενα αμεσα,για να μην κουραζονται κι απ'το χειροφρενο τοσο πολυ αλλα και μπροστα μεγαλυτερα.
-το κολλημενο διαφορικο σε αυτο το αμαξι ειναι αρκετα αποτομο-πολυ περισσοτερο απο ενα μπλοκε αλλα αμα γινει πιο γρηγορη η κρεμαγιερα το προβλημα θα παψει να υφισταται...
Ειναι πολυ πιο βαρυ απ'το καντετ και φαινονται οι αδυναμιες του κολλημενου,ειδικα τωρα που'χεις και πολυ βαρος μπροστα.Παντα θα'ναι προβλημα πιστευω...
overall, εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι..αν και σε καποια σημεια η εμπειρια μου με βοηθαει να καλυψω καποιες αδυναμιες του..σιγα σιγα παντως θα διορθωθουν τα παραπανω..και το αμαξι θα γινει πραγματικο παιχνιδι..και θα με βοηθησει περαιτερω οδηγικα...