Παιδια εβαλα βενζινη στην Καλογρεζα και εχω προβλημα......
το ιδιο και εξω απο τα Καμμενα Βουρλα......
Ξερει κανεις καποιο βενζιναδικο.... βορεια προαστεια..... που να ειναι αξιοπιστο?
καταλαβες αδερφε μου?εκτος του οτι δε σου αφηνουν λεφτα για βενζινη,οταν βαζεις σου βαζουν και σκαρτη....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Ελένη προσωπικά φροντίζω να προμηθεύομαι βενζίνη από εταιρικά πρατήρια της ΕΚΟ (καλυψώ) τα οποία είθισται να έχουν το λευκό λογότυπο έναντι του μπλε που έχουν τα ιδιωτικά. Αυτά έχουν εγγυημένα καθαρά καύσιμα. Επειδή αυτό όμως δεν είναι πάντα κανόνας (περί λογότυπου) εδώ θα βρεις που υπάρχουν εταιρικά πρατήρια https://www.eko.gr/uploads/PDF/kalypso_17.07.09.pdf συγκεκριμένα εγώ βάζω στην Κηφισιά στην Τατοΐου.
What he said, και ομοίως συμβαίνει και με τα Shell (Select) τα οποία δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά έχουν και το φθηνότερο πετρέλαιο της γύρω περιοχής (όπου βρίσκονται δλδ) για αμόλυβδη δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Έπρεπε από Αμερική αντί για μπαγκάζια να φέρεις καμιά 500αριά μπουκαλάκια των 99ml (μη σε πιάσουν και στον έλεγχο) βενζίνη.
Eleni (09-08-11)
Καλή βενζίνη εχει το ΕΚΟ στην Εθνική προς Λαμία μετά τη γεφυρα Βρυούλων και το ΕΚΟ Αττικής οδού στην Καντζα.
Απο το ΕΚΟ Τατοίου δεν εχω μείνει ευχαριστημένος ούτε από το ασπρο ΕΚΟ στα Ανάβρυτα.
Eleni (09-08-11)
Ptboul (10-08-11)
μηπωσ ξερεται ποια ειναι η τιμη τησ βενζινασ στην ιταλια?
Απο Κηφισιά πάντως μην πάτε απο Κατσίμπα (Aegean) στο ρεύμα προς Μαρούσι...... Πολύ νοθεία και μάπα βενζίνη!
Γεωργίου Λύρα στην Κηφισιά πρίν την Ελαιών έχει πολύ καλή βενζίνη και φθηνή αλλά δεν θυμάμαι όνομα πρατήριου.
Νεα Ερυθραία στην Ελ. Βενιζέλου (συνέχεια της Λεωφ. Κηφισίας) (Shell) πολύ άθλια βενζίνη και πανάκριβη!
Επίσης εκεί που λέει ο Ptboul έχει καλή βενζίνη αλλά είναι σχετικά ακριβός...
Αυτά