Του μπαμπα βέβαια, αλλά σε αυτό έμαθα να οδηγώ!
Αξιόπιστο γενικά, με πρόβλημα στον εγκέφαλο του ΑΒS κάποια στιγμή!
Θα το χαρείς απίστευτα και όλα τα άλλα θα σου φαίνονται κουβάδες μετά όταν θα πας να οδηγήσεις κάτι άλλο!!
Καλορίζικο φίλε μου!!!!
Του μπαμπα βέβαια, αλλά σε αυτό έμαθα να οδηγώ!
Αξιόπιστο γενικά, με πρόβλημα στον εγκέφαλο του ΑΒS κάποια στιγμή!
Θα το χαρείς απίστευτα και όλα τα άλλα θα σου φαίνονται κουβάδες μετά όταν θα πας να οδηγήσεις κάτι άλλο!!
Καλορίζικο φίλε μου!!!!
Καλοριζικο συνονοματε,στα ελεγα για το Ε39.
Το εχουμε και ξερω απο πρωτο χερι.Δεν στο κρυβω οτι το γυροφερνω εδω και κανενα χρονο στο μυαλο μου να παρω και ενα δικο μου.
insane in the ///Midbrain
καλημερες....ο καιρος ιδανικος για πλυσιμο κ εχω ηδη καυλ...σ.....ετοιμαζω το μπομπιρα να παμε να πλυνουμε τη μπεμπα!!!συνονοματε μου τα ελεγες αλλα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ η διαφορα!!!!!!!!
S8N (23-02-13)
καλοταξιδο φιλε και απο εμενα.....το 39αρι ειναι ολα τα λεφτα.....το ειχα 4 χρονια και οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν......μετα απο αυτο θα σου φαινοντε ολα τα αλλα κουδουνιστρες!!!
S8N (23-02-13)
καλημερα.....τελικα μετα απο δυο μηνες κατοχης του Ε39 εχω να πω μονο καλα λογια για αυτο το αμαξι.μπορω να πω πως πραγματικα καλυψε το κενο κ το πονο του Ε30 παροτι ειναι αλλη φαση αμαξι.ενταξει,για να ειμαστε ρεαλιστες θα επρεπε να ειναι 200 αλογα πανω κατω για να ητανε 110% ολοκληρωμενο αλλα δεν πειραζει.το αλογα καλα να ειμαστε αυξανονται.πληροφοριακα εντος πολης μονος μου με πολυ νορμαλ οδηγηση η καταναλωση ειναι 8,7-9.5,σε περιπτωση που το πατησω παει στο 10 και.... εκτος που πηγα ενα ταξιδι με 4 ατομα με αποσκευες κ σταθερη ταχυτητα 140 ητανε απο 8.5-9 παλι αναλογα το κομματι του δρομου.να αναφερω πως το αμαξι φοραει 18αρες ζαντες πραγμα που το κοβει πολυ.ειναι σταθερο,αθορυβο,δεν τριζει ΤΙΠΟΤΑ, αυτο που εκανε εντυπωση δεδομενου της bilstein που φοραει κ τα 18αρια,φρενα ικανοποιητικα παροτι φοραει φθηνιαρικο τακακι,κ σε θεμα κρατηματος σε στροφες παροτι η αναρτηση δεν ειναι κ η πιο ..μαω που θα μπορουσε να φοραει συμπεριφερεται πολυ καλα!
αυτο ειναι το κοριτσι ..........
Uploaded with ImageShack.us
A8hnaios (20-04-13), aristent (20-04-13), bill_m3 (20-04-13), individual (20-04-13), kostas 325 (20-04-13), nikos valvetronic (21-04-13), nikos1400 (20-04-13), S8N (20-04-13), Vassilis ///M (20-04-13), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ (20-04-13)
μπραβο Γιαννη χαιρομαστε!!
:up:
καταναλωση μετρησες με το μπορντ κομπιουτερ 'η στην πραξη με χαρτι και μολυβι;;
υγ. στο 46αρι μου το κομπιουτερ η ενδειξη βγηκε 99%σωστη με την πραγματικη
-sent via android phone-
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 20-04-13 στις 08:46
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Μπράβο Γιάννη να το χαίρεσαι...καλές βόλτες
Κούκλα.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
κατι δεν μου κολλαει στο εσωτερικο,
τι μοντελο ειναι;