Έτσι για την ιστορία, γιατί στην προτελευταία φωτό η θερμοκρασία ψυκτικού είναι 94.22C ενώ στην τελευταία 104.53C? Ο θερμοστάτης που ανοίγει?
Έτσι για την ιστορία, γιατί στην προτελευταία φωτό η θερμοκρασία ψυκτικού είναι 94.22C ενώ στην τελευταία 104.53C? Ο θερμοστάτης που ανοίγει?
Νομιζω μια γκαραζαδα με Αρη, ειναι επιβεβλημενη.
Το τριο βλαμενο σε απαρτια.
Να ξέρεις ότι έχω κάνει πολλές μ@λακίες τον τελευταίο καιρό, οπότε όπου να 'ναι θα σκάσουν, και θα αναγκαστώ να ανεβάσω το έταιρον ήμισυ στην πρωτεύουσα για ψώνια, για να συνεχίσει να είναι έτερον ήμισυ, και να μην μετατραπεί σε γλυκόπικρη ανάμνηση.
Θα φροντίσω να μου μείνουν 10€ για τα σουβλάκια μου, τα οποία θα έρθω να φάω (και κατά συνέπεια να λερώσω) στο γκαράζ σου. Εσύ φάει φασολάκια, δε με νοιάζει.
Στο γκαραζ μου και θα πληρωσεις ρε φιλε;
Ελεος.
GiannisRob (14-11-22)
Εχω ταϊσει τον Αρη. Δεν με φοβιζει τιποτα.
S8N (15-11-22)
Με κάλυψες. Για γλυκό τι θα έχεις?
Οτι φερει ο Αρης…. :-)
Ιδου η αιτια του κακου.
Το εβγαλα ολο και θα αλλαξω και τα καλωδια με την ευκαιρια.
Πρεπει να αντιμετωπιζουμε τις δυσκολες με αισιοδοξια παντως.
Ο Γιαννης θα ελεγε το κερατο μου καταραμενος πολλαπλασιαστης, ρημαδι πεμβε, ατιμη κενωνια κτλ
Εγω το βλεπω θετικα, λεω να μια ωραια ευκαιρια να ριξω λεφτα σε κατι δημιουργικα ωφελιμο και να περασω λιγο ακομα χρονο στο γκαραζ μου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Και μετα λεω το κερατο μου καταραμενος πολλαπλασιαστης, ρημαδι πεμβε, ατιμη κενωνια κτλ