Παιδια ολα καλα-χρυσα αυτα που λετε αλλα εγω με τα ματια μου και τα χερια μου εχω ξεζουμησει-καψει 2-3 ιαπωνικα στην δουλεια και δεν κανανε κιχ.......καψιμο τωρα ετσι οχι αστεια.
Θα πω κατι πολυ απλο που το εζησα επι μια 10-ετια.
Κολλητος φιλος αγοραζει ΗΟΝDA CRX-V TEC 1993 μοντελο από δεύτερο χέρι.Εκανε στα χερια του 350.000 χλμ χωρια αυτα που ειχε πριν.
Καθε πρωι μετα από 1 λεπτο ξεκιναγε τερμα...τ-ε-ρ-μ-α.Κοφτες σπινιαριστος 7.30-8 πρωι αυτη η δουλεια χειμωνα-καλοκαιρι,δεν νομιζω οτι καποιος εχει ξαναζησει τετοιο πραγμα.Παγωνια,το βαζει μπρος κοφτες ρελαντι και ξεκινημα λιωσιμο.
Αυτο το πραμα στα 250.000χλμ φορεσε εκκεντροφορους στον μακαριτη τον Σιδερατο και αλλα περιφεριεακα,κοντρες με το κουταλι.Το πουλησε μετα απο χρονια και συνεχισε να το καιει και ο επομενος (οχι οσο ο φιλος μου).Εχει ακομα το ιδιο μοτερ και ακομα παει με ψυχη.
Το 1999 εδωσε προκαταβολη για το πρωτο ή ενα απο τα πρωτα S2K στην Ελλαδα,εκει να δειτε σβουρες και παντιλικια...20 εκατ αυτοκινητο να το καιει διχως αυριο,να το δινει σε συγκριτικο στο POWER TECHNIQUES (το πηγα εγω) και δωστου καψιμο.
Μετα απο ολα αυτα φανταστειτε στην θεση των παραπανω ενα ///Μ απο τα συγχρονα.....
Ααααααα μην ξεχασω οτι το S2K δεν ξεπονταριστηκε πουθενα ουτε μπροστα ουτε πισω.
Ξαναλεω,καφτης ο φιλος μου απο τους ελαχιστους,δεν γινεται να δικαιολογησω τιποτα σε αμαξια 100-150χιλιαδων ευρω που στροφαρουνε λιγοτερο απο το S2K/TYPE R και με λιγοτερους ιππους ανα λιτρο....sorry.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 28-04-15 στις 18:40
insane in the ///Midbrain