Παιδιά Σάββατο πρωί κατά τις 0630 (μην βγει ήλιος δεν κάνει) όσοι θέλετε πλύσιμο αυτοκινήτου στην αυλή του Βασίλη...έχει και πιεστικό 150bar που δεν χρησιμοποιεί...!!
Υ.Γ Είσοδος ένα κόκκαλο για το σκύλο....
Παιδιά Σάββατο πρωί κατά τις 0630 (μην βγει ήλιος δεν κάνει) όσοι θέλετε πλύσιμο αυτοκινήτου στην αυλή του Βασίλη...έχει και πιεστικό 150bar που δεν χρησιμοποιεί...!!
Υ.Γ Είσοδος ένα κόκκαλο για το σκύλο....
aristent (14-03-13), dafidack (14-03-13), HLIAS - E36 (14-03-13)
Ισως ερθει και μια φιλη μαζι μου, για παρεα.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.
Παιδια οσοι ερθετε για πλυσιμο να εχετε απο κοντα τον Andri γιατι ετσι που ειναι θα τον περασει ο σκυλος για κοκκαλο και θα τον αρπαξει
Υ.Γ
Μολις εφυγα απο το Χρυσο τζακι.Πηγα κανονισα το μερος που θα μας βαλει.Πιστευω το μερος που διαλεξα να ειναι αρεστο αλλα κι αν δεν ειναι,μη νομιζετε οτι θα νιωσω τυψεις και δεν θα τσακισω οτι βρω μπροστα μου!!!!!!!
dafidack (14-03-13)
Ελα και το bruno σχεδον διπλα το εχω.Αλλωστε εγω ξυπναω με τα κοκορια τετοια εποχη.Μονο μην σηκωθει η τριχα σου αν δεις κανα Audi παρκαρισμενο.Οοοοοχι,δεν αλαξοπιστησα,του κουμπαρου μου θα ειναι,δανεικο.