Φίλοι στο forum επιτέλους τέλος το bvb πάει τέλεια αρα το μηχάνημα ειναι MK4 και με την βοηθεια σας δεν εχω πλεον κενα σημεια και εμαθα πολλά.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Φίλοι στο forum επιτέλους τέλος το bvb πάει τέλεια αρα το μηχάνημα ειναι MK4 και με την βοηθεια σας δεν εχω πλεον κενα σημεια και εμαθα πολλά.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Κύριοι εσείς που ξέρετε... τι έχει το αμάξι μου??? Ε93 του 2009....
Το σίγουρο είναι οτι έχει μόνο μια εισαγωγή DVD, δεν έχει το κλασικό λειτουργικό που χωρίζει την αρχική οθόνη στα τέσσερα και έχει το iDrive κουμπάκι με τα πολλά κουμπιά (Nav, Tel, CD, Radio κλπ)!!! Σίγουρα θέλει αναβάθμιση στους χάρτες!!!
Επίσης διάβασα οτι αν τελικά είναι το CCC (καλά το λέω; ), έχω την δυνατότητα να βάλω και ελληνικό menu. Παίζει να έχω αυτό????? Mayday.....!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Φοίβος : 01-01-13 στις 18:09
Ε93 του 2009....
Το σίγουρο είναι οτι έχει μόνο μια εισαγωγή DVD, δεν έχει το κλασικό λειτουργικό που χωρίζει την αρχική οθόνη στα τέσσερα και έχει το iDrive κουμπάκι με τα πολλά κουμπιά (Nav, Tel, CD, Radio κλπ)!!! Σίγουρα θέλει αναβάθμιση στους χάρτες!!!
Ετσι όπως το περιγράφεις έχεις την μονάδα cic και όχι ccc που έχει σκληρό δίσκο 80 gb κλπ. ανάλογα με την οθόνη που έχεις (μικρή bussines- μεγάλη proffesional) μπορείς να κάνεις αναβάθμιση των χαρτών με την τελευταία έκδοση 2013 αλλά για να την ενεργοποιήσεις θα χρειαστεί κωδικό τον οποίο είτε τον πληρώνεις στην αντιπροσωπεία είτε τον αγοράζεις από διάφορους στο ιντερνετ προς περίπου 100 δολάρια. θα πρότεινα να ρωτήσεις πρώτα στην αντιπροσωπεία για το κόστος αναβάθμισης, και μετά υπάρχουν και άλλες λύσεις.
Να σε ευχαριστήσω για την απάντησή σου!! Ναι professional πρέπει να είναι και είναι μεγάλη η οθόνη! Άρα πρώτη κίνηση η αντιπροσωπεία, αλλά θυμάμαι παλιά που είχα πάει για το 46άρι μου μου είχαν πει για 300+ ¤ για το DVD... δεν νομίζω οτι αξίζει ένα τέτοιο ποσό!! Αν είναι να κάνουμε την δουλειά μας με καλύτερα λεφτά να το συζητήσω!! Στα 100$ που μου λες υποθέτω οτι έχει και το DVD με τους χάρτες;; Άλλες λύσεις τύπου crack παίζουν??? Όσον αφορά για την αλλαγή γλώσσας στα ελληνικά ισχύει;; Αν ναι, πάλι μόνο αντιπροσωπείας ή έχουμε καμιά "καλή" άκρη;;;
χρόνια πολλά και καλή χρονία
Εάν η απάντηση από την αντιπροσωπεία είναι πολύ ακριβή τότε θα πρεπει να κατεβάσεις την σωστή έκδοση από το ιντερνετ που είναι περίπου 24 gb.
η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί με αυτήν την διαδικασία για συστήματα με σκληρό δίσκο. περισότερες πληροφορίες εάν είσαι αγγλομαθής θα βρείς εδώ.https://gpsunderground.com/forum/bmw...available.html
και για να κατεβάσεις τα δεδομένα https://thepiratebay.se/torrent/7620...e_PREMIUM_2013
torrent file
στην περίπτωση που ασχοληθείς και κατεβάσεις την έκδοση τότε θα χρειαστείς και τον κωδικό ενεργοποίησης από αυτούς
(We offer an activaction Codes for CIC navigation map data update Road Map Europe/North America and others Premium/Montion 2013. You got 100% warranty that you get a code, more on www. navibmw.pl/fscmap_gb.html or poczta@navibmw.pl).
αν καποιος εχει τους τελευταιους χαρτες cd για ΜΚ3 ας μου στειλει ενα π.μ