m-power_01 (14-03-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
m-power_01 (14-03-12)
κατ' αρχην να πω ενα ευχαριστω στον φιλο limas που συνεννοηθηκε με το μαγαζι!!!
δευτερον, οπως ειπε κι ο Νικος εμεις 1 και 10 θα ξεκινησουμε απο ακρωτηρι...1 και 20 θα μαστε εκει......πλακα κανω!...κατα τις 2 θα μαστε παντως!
Παιδια, αυριο ειναι Τεταρτη. Το καλυτερο θα ηταν να εχουμε ενα αριθμο συμμετοχων. Μην του πουμε 30 ατομα και παμε 10, θα γινουμε ρεζιλι. Νομιζω το καταλαβαινουμε ολοι μας. Προτεινω λοιπον και μου λετε κι εσεις:
1) Καταρτιση λιστας με τους συμμετεχοντες
2) Να πουμε την ακριβη ωρα που θελουμε να ειμαστε στο μαγαζι
3) Θελετε τελικα παταρι ή καπου αλλου?
4) Δεδομενου οτι δεν υπαρχει προβλημα στς παραγγελιες, θελετε να το αφησουμε ανοικτο και να παρει ο καθε ενας οτι θελει και τα βρισκουμε στο τελος??
5) Πιτα ποιος/απο που θα βρουμε?
Φιλικα παντα.
Υ.Γ.: Καλησπερα φιλε stavr. Δεν σε ξερω, αλλα μαλλον σε λενε Σταυρο!!! Χαχα!! (Πανεξυπνος ειμαι, τρομαρα μου!!) Ελπιζω ολοι να συνδραμουν στην ωστε η συναντηση μας να στεφθει απο πληρη επιτυχια! Μιχαλης
Oποτε εχουμε και λεμε...
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Στην Ταβέρνα του Ζήση - Διεύθυνση Μάχης Κρήτης 63, Μυσίρια
Τηλέφωνο 28310 28814
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗΣ 12:00 ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ (Για φωτογραφιες)
https://maps.google.com/maps?q=%CE%9...CF%82&t=m&z=17[/QUOTE]
Μιχαλη την πιτα ανελαβε τη εσυ που εχεις τον φιλο σου και κανονιζουμε το χρηματικο στη συναντιση.(αλλα κατσε να δουμε ατομα για να κανονισουμε ποσες πιτες θα χρειαστουν και σε τι μεγεθος )
Για το θεμα παταρι η κατω εγω θα ελεγα παταρι ωστε να εχουμε μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων και εκφραστικοτητας λογο ημερας πιστευω θα εχει πολυ κοσμο για να στρυμοχτουμε ολοι κατω.
Τωρα για το τι θα παραγγειλουμε τι λετε να το αφησουμε ανοιχτο,ωστε να παρει ο καθενας οτι θελει και να βαλουμε καποια στανταρ πιατακια στη μεση?
Επισης τον καφε θα ελεγα να τον πιναμε προς θαλασσα μερια και οχι στους 4 τοιχους μιας και η μερα μαλλον θα ειναι ηλιολουστη...
Δεν βλεπω κινηση ομως .......αντε ....λετε ποιοι .....ποσοι θα μαστε ...μη στρωσει ο ανθρωπος για 30 και παμε 5!!!!!