Αρχικό μήνυμα απο
E39COMP
Δικιο εχεις . Οταν βλεπω στραβα γυρω μου .... Βρισκομαι !!!
Δυστυχως ή ευτυχως ετσι ξερω να γραφω , ετσι γραφω . Σου ζητώ συγνώμη αν σε ενοχλεί η αδυναμια μου να απαντησω με 10 λεξεις στις 10 λεξεις σου .
Δεν μιλαω για τους υπολοιπους γιατι
α) δεν ξερω πολλους απο την επαρχεια και
β) στην Αθηνα μενω για την Αθήνα ξερω να μιλαω . Θα μπορουσα να σου φερω σε αντιπαραθεση τους ορους λειτουργιας των ταξι της Γερμανιας που εχει τυχει πολλες φορες να χρησιμοποιήσω αλλα θεωρω πως ειναι ΑΔΙΚΗ η συγκριση .
Κομιστρα ταξι 2005
Σημαία 1 ευρώ
Μονή 0,34 ευρώ (από 0,32) αύξηση 6,3%
Διπλή 0,64 ευρώ (από 0,60) αύξηση 6,7%
Χρονομέτρηση 9,10 ευρώ (από 8,50) αύξηση 7,1%
Νυχτερινό 0,64 ευρώ (από 0,60) αύξηση 6,7%
Ελάχιστη διαδρομή (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
Ελάχιστη διαδρομή (λοιπή Ελλάδα) 2,85 ευρώ (από 2,70) αύξηση 5,6%
Απλή κλήση 1,60 ευρώ (από 1,50) αύξηση 6,7%
Ραντεβού 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
Από αεροδρόμιο-Αθήνα 3,20 ευρώ (από 3) αύξηση 6,7%
Από αεροδρόμιο-Θεσσαλονίκη 2,65 ευρώ (από 2,50) αύξηση 6%
Από λοιπά αεροδρόμια 2,15 ευρώ (από 2) αύξηση 7,5%
Από ΚΤΕΛ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λιμάνια 0,86 ευρώ (από 0,80) αύξηση 7,5%
Αποσκευές 0,32 ευρώ (από 0,30) αύξηση 6,7%
-------------------------------------------------------------------
Κόμιστρα ταξί 2011
Εκκίνηση - Πτώση σημαίας ¤1,05
Τιμολόγιο εντός περιμετρικής ζώνης ¤0,60
Τιμολόγιο εκτός περιμετρικής ζώνης ¤1,05
Ράδιο Ταξί - απλή κλήση ¤1,70
Ράδιο Ταξί - ραντεβού ¤3 έως5
Νυχτερινό Τιμολόγιο (24:00 - 05:00) ¤1,05
Ελάχιστη αποζημίωση ¤2,80
Από και προς το αεροδρόμιο ¤3,40
Από λιμάνια - σιδ. σταθμούς και σταθμούς υπερ. λεωφορείων ¤0,95
Χρονοχρέωση ανά ώρα ¤9,60
Για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών ¤0,35
Για αναμονή πέραν των 20' κοινή συμφωνία οδηγού & επιβάτη
Διόδιο & ναύλοι πλοίων βαρύνουν τον επιβάτη
Οντως δεν γινεται να εξισωσω τα μεροκαματα των ταξιτζηδως του 2005 με το 2011 γιατι η αυξηση οπως θα δεις ειναι μεγαλύτερη του 45% ενω η δικη μου τσεπη εχει μειωση τουλαχιστον 25%
Και αυτο βοηθησε την ανεργια ή υπηρξαν πολλοι ανεργοι που αγορασαν με 350000 αδεια ταξι στην Καστοριά ????
Φυσικα και όχι αλλα οταν σε ρωτησω " ρε φιλε τι λεει αυτο το μπαρακι ??? Θες να παμε το βραδυ ??? " θα μου απαντησεις .... Μπαααααα εκει πουλανε ναρκωτικα και εχει πρεζονια οποτε δεν θα παμε και εσυ θα τους χαρακτηρισεις καπως και ας διακινει ναρκωτικα ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ εκει μεσα .... Σωστα ????
Δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες ποτε φιλε μου ευτυχως ή δυστυχως γιατι μετα μπορει να μου ζητησεις να συγκρινουμ ε και τα παπουτσια μας και τα σπιτια μας και ....Ειλικρινα σου μιλαω βαριεμαι με τετοια ζεστη να κανω συγκρισεις .... Αμα θες παμε να συγκρινουμε κανενα μαγιο με το περιεχομενο του σε καμμια παραλια ... Καλύτερα θα ειναι .
Ειλικρινα χαιρομαι που δεν το κανεις γιατι αλλιως δεν θα ειε νοημα η κουβεντα .... Αμα συμφωνουσαμε ολοι θα εβγαινε πρωτος ο Φανης που ξεκινησε το θεμα , θα το εγραφε και μετα απλα εμεις αποκατω θα γραφαμε " Συμφωνω "
Αστο το επιπεδο μου αδελφε και τους τόνους μου και μην τα αναφερεις γιατι σου ξαναγραφω την τελευταια μου προταση στο παραπανω post μου ....
Υ.Γ Φιλε kplc16 προς θεου και σε καμμια περιπτωση δεν τα εχω με σενα και ουτε στην λεω , μην το παρεις ετσι και στραβα . Απλα πιαστηκα απο την φραση σου ωστε να βγαλω καπως τα εσωψυχα μου
Αλλο εσώψυχα και αλλο επίπεδο . Δεν νομιζω αλλωστε να σε εθιξα καπου προσωπικα σε αντιθεση με σενα και τα γραφόμενα σου που παρακάτω θα διαπιστωσεις απο τα γραφομενα σου πως μου
επιτιθεσαι και οχι φιλικα απαντωντας στην επιθεση μου.
Αν θεωρεις , ξαναλέω , πως σου επιτιθομαι ....Συγνωμη αλλα ΔΕΝ ειναι ετσι .... Ειπα αυτα που ηθελα να πω και απλα καταπιαστηκα απο μια κουβεντα σου . Συγνωμη ξανα αν θεωρεις πως αυτο σε προσεβαλε . Σου υποσχομαι στο μελλον να μην ξαναχρησιμοποιησω πουθενα κουβεντα σου .
Ευτυχως ομως , εγω εχω τους λόγους μου και μιλησα , οπως απαξιοτηκα ειδες εσυ , για τους ταξιτζηδες . Θελεις να μου πεις και εσυ τους δικους σου που υπεραμυνεσαι γιάυτους γιατι μετα απο καποιο σημειο βλέπω μονο υπεραμυνα και δεν βλεπω καν να βρισκεις κατι μεμπτο στην σταση τους. Μηπως εισαι αυτοκινητιστης ( οχι ταριφας , ζητω συγνωμη που το εγραψα ετσι παραπάνω γιατι και μενα μου την βαραει να με φωναζουν μπακαλη και φορτηγατζάουα ) και σου χαλασε η κυβερνηση την δουλεια ???