Βασίλη Περαστικά και γρήγορα σιδερένιος! Άρη αύριο κανόνισε και ενα κομμάτι βασιλοπιτα για τον Bill
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασίλη Περαστικά και γρήγορα σιδερένιος! Άρη αύριο κανόνισε και ενα κομμάτι βασιλοπιτα για τον Bill
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dafidack (21-01-17)
Τοποθεσία και ώρα? Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!
21:00 εως 21:30 Ταβερνα "Παγωνι" εναντι Ιερου ναου Πετρου και Παυλου Νεαπολη Λαρισα!!!
Andri (21-01-17), HLIAS - E36 (21-01-17)
ως συνηθως εφτασα πρωτος στην Ταβερνα....9 νταν!!!....μαζι σχεδον κατεφθασε ο Νικος Κ81.....και μετα τις 9μιση Ηλιας,Γιωργος,Λεωνιδας και τελος ο Γιαννης!!!
...δυστυχως δεν ηταν μαζι μας ο Βασιλακης,του ευχομαστε ομως ολοψυχα περαστικα και θα ξανακανουμε ακομη μια μαζωξη μολις μπορεσει και εκεινος,εστω και για καφεδακι!!!
Φαγητο πολυ καλο,αλλα το καλυτερο ηταν η παρεα!!!.....χρονια τωρα ξερουμε καλα ο ενας τον αλλον και η BMWδοκουβεντα εδινε ρεσιταλ!!!
Χαρηκα που γνωρισα και ηρθε στην παρεα μας ο Λεωνιδας απο τον Βολο,με το πολυ περιποιημενο και ωραιο Ζ3 του!!!....κριμα που δεν μπορεσαν να ερθουν και τα υπολοιπα παιδια απο την Λαρισα,αλλα οπως ειχα πει και γι'αυτο δεν μπορουσα να επιμεινω εντονα γι'αυτην την συναντηση,εφυγα κατα τις 11, μιας και ηταν κανονισμενο να βγω με παρεα για ποτακι στο Meet Me....
....ελπιζω σε επομενη συναντηση να ειμαστε ΟΛΟΙ εκει και να περασουμε παλι ομορφα.
ΥΣ....ημερολογια θα παραλαβω αυριο Δευτερα,οποιος θελει ας με παρει τηλ. ή να περασει απογευματα Δευτερα-Τεταρτη-Παρασκευη 6-9,απο το μαγαζι μου.
Andri (23-01-17), BILL007 (22-01-17), GEO316 (22-01-17), HLIAS - E36 (23-01-17), LEONIDASKAL (22-01-17)
πραγματικα ηταν ωραια βραδια ,χαρηκα που γνωρισα τα παιδια απο τη λαρισα. Αρη την επομενη φορα θα τα πουμε πιο αναλυτικα μιασ και μασ εφυγες νωρις και καθοσουν μακρια.
Ηλια εμεισ θα τα πουμε απο το τηλ και για Σερρες
οσο για τους αλλους παιδια πραγματικα πολυ καλη η παρεα σας να τα ξαναπουμε συντομα.αλλωστε το truck day δεν ειναι μακρια αλλα και κανα βραδακι ερχομαι ετσι για βολτα
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
aristent (22-01-17), BILL007 (28-12-17), GEO316 (22-01-17), HLIAS - E36 (23-01-17)
Γραφω μην τυχων αναψω τα αιματα καποιων εδω μεσα και βρεθουμε.
Ρε παιδια ολα καλα που εισαστε ολοι κανονηστε να βρεθουμε
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
BILL007 (28-12-17)
Μήπως κατά Πάσχα μεριά....? Που θα έχει και καλό καιρό...?
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Μπορούμε να κανονίσουμε αν θέλετε κάποια συνάντηση
για καφεδάκι το διήμερο της Πρωτοχρονιάς 1-2 που οι περισσότεροι κάθονται!
BILL007 (29-12-17)
Ας γίνει πρόταση για καφεδάκι και οποίος μπορεί ας έρθει.