playmaker (14-03-16)
εγω παντως θα παιρνα μια με 150Κ+ χιλιομετρα. Για να ξερω τι μου γινεται.
Ειναι απιστευτο το τι συμβαινει στο χωρο του αυτοκινητου. Εδω αλλοι τα φερνανε ολοκαινουρια απο το εξωτερικο κομμενα, τα κολλαγανε και τα πουλαγανε εδω στα θυματα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikegr : 14-03-16 στις 10:39
Δε καταλαβαινω γιατι σας φαινεται τοσο περίεργο να πωλειται ενα αυτοκινητο με λιγα χιλιομετρα.
Εγω εχω ενα αμαξι του 04 με 78000 χλμ, ενα του 07 με 52000 χλμ και ενα του 09 με 36000 χλμ...
Πέρυσι το καλοκαιρι εδωσε φιλος μου ανταλλαγή στο Σπανο κευμαν του 06 με 30000 χλμ στα 21000 ευρω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gnx : 14-03-16 στις 12:10
Απο το κλειδι του αυτοκινητου βρισκεις ολο το ιστορικο του,τα παντα ολα,τα αληθινα χιλιομετρα κλπ κλπ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με την προυπόθεση ότι το αυτοκίνητο επισκέπτεται πάντα & μόνο εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Αν δεν επισκέπτεται δεν βρίσκεις τπτ απο το κλειδί...
Detailing Madness
Εσύ είσαι η εξαίρεση φιλέ μου όπως και πολλοί απο δω μέσα που τα προσέχουμε .
Για να καταλάβεις όμως οτι οι περισσοτεροι μάντραδες έχουν την απατεωνια στο αίμα τους
ακόμα και λιγα να ειναι τα χλμ τα κατεβάζουν ακόμα λιγότερα.
Φίλος έδωσε x5 του 09 με 38000 χλμ σε μάντρα και το αυτοκίνητο κατέβηκε στα 29000
την πρωτη βδομάδα.(στα 29000 ηταν το τελευταιο σερβίς στην αντιπροσωπεία και τόσο μπορούσε να το κατεβάσει χωρίς να το καταλάβει κανένας.. Ειναι και πανεξυπνοι)