Σελίδα 10 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 157

Θέμα: Σφαλμα low oil pressure

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ορίστε το εργαλείο για τους 4κύλινδρους Ν κινητήρες

https://www.xxl-automotive.de/spezia...-fuer-bmw-mini

2. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (19-08-23), wheelman (22-08-23)

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εν τέλη για να καταλάβω το αμάξι δέθηκε με τα μαμα μέταλλα στροφάλου και μπιελών μιας και δεν είχαν φθορά και αντικαταστάθηκε μόνο η αντλία λαδιού .. έτσι ??
    Και πάλι σου έβγαλε σφάλμα πίεσης λαδιού

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και για να συνοψισω, εμενα στα 86.000 διλιτρος με 170 αλογα, ειχε βγαλει, nox x2, μεταλλα, τσιμουχακια, παγουρι, τρομπα, αισθητηρα και φλατζα. Κριμα γιατι ηταν ενα πανεμορφο αμαξι και το πηρα με λαχταρα να το χαρω.
    Απο εκεινο το αμαξι και μετα, απογοητευτικα τοσο που πηρα δυο φορες mercedes και με μεγαλη επιφυλαξη ξαναγυρισα στα bmw κυριως επειδη μου ελειπε το τιμονι και το πατημα τους (ακομα και για το ψοφιμι το Ζ3 μονο καλα εχω να λεω σε σχεση με το πως παει στο δρομο).
    Μία απο τα ίδια κι εγώ ....
    το αγόρασα με λαχτάρα...
    το αγάπησα...
    το έφτιαξα κούκλα...
    το συντήρησα μόνο με γνήσια πράγματα και
    στο τέλος το σιχάθηκα τόσο πολύ...

που το πούλησα και ησύχασα...

5. The Following 2 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

BILL007 (19-08-23), Βασιλης (18-08-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τα μεταλα αν φαγωθουν εστω και ελαχιστα μετα η προοδος της ζημιας ειναι αποστευτα γρηγορη.
    Εγω επιμενω (με τις μηδενικες μου μαστορικες γνωσεις) πως δεν εχει γινει καλη δουλεια στον αισθητηρα και πως το φιλτρακι πισω σου κανει τη ζωη δυσκολη.
    Να ζητησεις να το δεις οταν το βγαλουν.
    Για αυτο και η οδηγια ειναι πως για οτι αλλαζεις στο κυκλωμα της λιπανσης και βρεις υπολείμματα το μοτερ θελει πλυσιμο με ενα μηχανημα που κανεας δεν εχει και φιλτραρει ολο το συστημα.
    πω ρε παιδες.καταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση και την βοηθεια ...θα απαντησω ενας προς ενα..
    αλλαξα τελικα την αντλια και τα μεταλλα με καινουρια.μπηκε επισης ,λογικο,νεο φιλτρο λαδιου και λαδι.
    υπολλειματα στο μοτερ δεν βρεθηκαν ,ουτε απο γλυστρες ουτε απο μεταλλα.καδενα οκ.στροφαλος πανω στο μοτερ ,δεν κατεβηκε να μετρηθει με μικρομετρο,ειναι οκ.δεν εχει χτυπηματα .τα μεταλλα δεν ειχαν πολλες γραμμες ουτε πολυ φθορα.στο κεντρο ειχαν ενα δακτυλικο αποτυπωμα καφε,προφανως στην αρχη της φθορας.πηγαιναν αλλα εχω ακουσει τοσους να λενε οτι αφου βγηκαν και αρχισαν εστω και λιγο ,αλλαξτα.αν δνε ειχμαε φτασει εκει θα πηγαιναν αλλα δνε ξερω ποσο.οπως ειπε και ο σταμτης ειναι γρηγορη η φθορα τους μετα.ας φτιχνοταν το αμαξι και χαλαλι το 1000ρικο εκει.η αντλια εδινε πιεση 6.7 περιπου τωρα δινει με την νεα πανω απο 7.7,8 επιασε αν τα λεω καλα.

ειχαμε σημερα μια συζητηση με τον μηχανικο,πολυ ωρα οι 2μας,ησυχα και ωραια.αυτο επρεπε να ειχε γινει απο την αρχη.επειδη με ειδε σημερα καπως να μπαινω δυνατα εκνευρισμενος και επειδη και αυτοι επειδη εχουν προσπαθησει,και το βλεπω,διαπιστωνουν οτι βρηκαν τοιχο και ειναι δυσκολο το θεμα. υπαρχει και η περιπτωση ρωγμης εσωτερικα αλλα απλα το λεμε και δεν το σκεφτομαστε σαν τον διαολο.ομως ολοι οι τεχνικοι που ειχα παει και ρωτουσα μου λεγανε οτι δοκιμαζουμε αυτο εκεινο και τελικα πας μετα για μηχανη αλλα ειναι μακρια λεγανε,μην το σκεφτεσαι.πλεον το σκεφτομαι.ο σταματης μου το ειπε και επισημα και απο το συνεργειο του και απο την δικη του προσωπικη εμπειρια.απλα δεν θελω να το πιστεψω.εχω δεθει πολυ με αυτο το αμαξακι.αλλα εχιε δικιο,οπως παντα αλλωστε.

το αφησα τωρα εκει και σε 1 ωρα παω να το παρω αν δεν βρουν κατι.μου ειπαν οτι θα δοκιμασουν να ελεγξουν μια εσωτερικη καλωδιωση απο τον εγκεφαλο ,που φτανει κατω στον αισθητηρα πιεσης,μηπως εκει υπαρχει φθορα.μετα αν δνε διαπιστωσει κατι θα ξαναβαλει νεο αιθητηρα και βαλβιδα να δοκιμασω εγω το σ/κ και αν ανψει ξανα λαμπακι παμε για τα χειροτερα.αν οχι τοτε μαλλν ηταν αυτα. του ειπα σταματη και αυτο το φιλτρακι,σιτα που μου εδειξες στην φωτο και το ειδε καια υτος..αλλα αλλαζει ολο μαζι αυτο.επειδη μεχρι τωρα την δοκμαζαν πανω στο μοτερ ,τωρα θα την βγαλουν να δουν πρωτα αν αυτη που μου εβαλε ο αλλος περσυ ειναι γνησια απο αυτους οπως μου ειπε η' κρατησε την γνησια και μου εβαλε δικια του μεταχειρισμενη.θα φανει αυτο.αν τελικα πανε ολα καλα τοτε την γλυτωσαμε,προς το παρον. σε λιγο θα μαθω.

Αυτο ειναι πολυ σοβαρο και δεν κανω πλακα.
    Εχουν γινει τοσες δουλειες στο μοτερ που δεν ξερω τι να σκεφτω.
    Απο το οτι δεν πατησανε καλα τα μπεκ, οτι δεν εχουν βαλει καλα τον αισθητηρα, οτι δεν εχουν κουμπωσει καλα το φιλτρο, οτι δεν αλλαξανε τη φλατζα στο καρτερ χιλια πραγματα.
    Σηκωσε το, ψαξε για διαρροες και αφου λες οτι μυριζει λαδι ειναι ξεκαθαρο πως καπου χανει.
    Πιθανα σημεια, βαση φιλτρου, φιλτρο, αισθητηρας, φλατζα καρτερ.
    Μια τελευταια δοκιμη ειναι, μετα απο αρκετη πορεια, αφησε το αμαξι στο ρελαντι για 10 λεπτα και βαλε καποιον να ανεβασει στροφες στις 4.500/5.000 και να κρατησει το γκαζι εκει.
    Αν βγαλει μπλε καπνο απο την εξατμιση, εχεις μεινει απο τσιμουχακια και το λαδι το καις.
    Εδω σηκωνω τα χερια ψηλα πλεον.
    Αυτος ηταν ο λογος που το δικο μου χαλαγε τον nox sensor και εβγαζε error και στον καταλυτη.
    Το πως αντιμετωπισα εγω το θεμα (τον πουλο) το ειπαμε. Το ποσο εσυ θα επιμεινεις αν δεν βρεθει λυση, ειναι μια δυσκολη αποφαση.
    σταματη, διαροη δεν εχει ,χθες που γυρισα το βραδυ και σημερα το πρωι δεν βρηκα τιποτα.πουθενα. για τον καπνο ,θα τους το πω και τα τσιμουχακια,ειναι και αυτο πιθανοτητα,μου το ειπε ενας πορσακιας τεχνικος πο ρωτησα.δνε το ειπε καποιος αλλος οποτε λεω υπερβαλλει.
    για το λαδι και τον δεικτη,μου ειπε οτι επειδη στραγγισε το μοτερ τοσες μερες απο αλδι χωρις καρτερ,οταν βαλαν 4250 δνε μπροεσε να παει στο φουλ γιατι για να παει στο φουλ θα το κανει αν ειχε κρατησει το λαδι στο καρτερ γιατι παντα το λαδι στο καρτερ οταν κανουμε αλλαγη το κραταει γιαυτο βλεπουμε φουλ τον δεικτη.αν κανεις μια νορμαλ αλαλγη.εδω επειδη βαλαν βεβαια το σωστο λαδι αλλα ειχε χασει απο καρτερ οπτοε φανηκε η παωλεια στην δεικτη.το πρωι απο λιγο πριν το μινιμοθμ ,οταν ξαναμετρησα πηγε στην μεση ανεβηκε λιγο.

Και για να συνοψισω, εμενα στα 86.000 διλιτρος με 170 αλογα, ειχε βγαλει, nox x2, μεταλλα, τσιμουχακια, παγουρι, τρομπα, αισθητηρα και φλατζα. Κριμα γιατι ηταν ενα πανεμορφο αμαξι και το πηρα με λαχταρα να το χαρω.
    Απο εκεινο το αμαξι και μετα, απογοητευτικα τοσο που πηρα δυο φορες mercedes και με μεγαλη επιφυλαξη ξαναγυρισα στα bmw κυριως επειδη μου ελειπε το τιμονι και το πατημα τους (ακομα και για το ψοφιμι το Ζ3 μονο καλα εχω να λεω σε σχεση με το πως παει στο δρομο).
    αυτην την στιγμη ειμαι πολυ συγκινημενος βλεποντας το αγαπημενο μου παιχνιδι να ειμαι στο να το χασω.ακομα και αν σωθει τωρα μετα απο ολα αυτα ειναι δυσκολο να πω οτι το κραταω,γιατι βλεπω οτι και ολα να τα αλλαξω μπορει μια μερα να σπασει ο κινητηρας ετσι..χθες το οδηγησα με τοση λαχταρα και πηγα ξανα βολτα..μολις μπαινω μεσα ειναι στιγμη ελευθεριας για μενα.χαιρομαι να το οδηγαω ειτε ειναι για 5 μετρα ειτε για πολλα.χθες καθαρισαμε το σπιτι,πηγα με τα ποδια 2 χιλιομτρα ωρα 13.30 στο συνεργειο ,ηρθα ξανακανα δουλειες εξω και κανονικα ημουν τοσο κουραμσενος που λεω οτι θα πεσω για υπνο,η ζεστη και η παζοπορια μεσα στην ζεστη με εξαντλησε.και ομως..
    μπηκα μεσα,λεω παω για μπανιο τωρα..με το που μπαινω και οδηγω τα ξεχναω ολα,ημουν τοσο ξακουραστος απο την αρχη μεχρι τα 100 χιλ που εκανα για να φτασω θαλλασα.μετα το μπανιο ,επιστρεφω πισω.ερχομαι τσατισμενος για το λαμπακι και το λαδι αλλα χαρουμενος και ξεκουραστος απο την οδηγηση σε στροφες και ευθειες που κοιμηθηκα 2 ωρα το βραδυ.
    ξερω οτι καποιο το υπιμουν σαν σκαφος και ιππους.οτι δεν ειναι το καλσικο δυνατο 3αρι που συνηθως ειναι πιο..ομως οποιος δεν το σνομπαρε και το επιασε στο τιμονι ξερει ποσο καλα ζυγισμενο ειναι σε σχεση με αυτο μακρυμουρικο στενο σκαφος του και μαζι με την πισω κινηση του δινει αυτον τον οδηγοκετρικο χαρακτηρα που ομιο του δνε εχει στην κατηγορια του κανενα ακομα και σημερα.
    ειλικρινα θα μου λειψει αν το χασω.ειναι η δευτερη φορα που νιωθω ετσι για ενα ατσαλινο αντικειμενο κινησης.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νίκο, αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε τις εξής δοκιμές:

Βγάλε μπουζί, βγάλε την ασφάλεια της αντλίας βενζίνης και:

1. Με ζεστό μοτέρ, πάρε συμπίεση σε όλους τους κυλίνδρους.

2. Με ζεστό μοτέρ, ρίξε με ένα κουταλάκι τσαγιού λίγο λάδι σε κάθε κύλινδρο και ξαναπάρε μέτρηση συμπίεσης.

3. Προτού ξαναβάλεις μπουζί και ασφάλεια, βάλε κάμερα και δες τοιχώματα κυλίνδρων και κατάσταση πιστονιών περιμετρικά.

Αν όλα αυτά είναι οκ, πάμε παρακάτω.

Μην πετάς άλλα χρήματα σε επισκευές.

Ακόμα και όταν πηγαίνεις σε έναν γιατρό, σου ζητάει να κάνεις εξετάσεις πρώτα. Δεν σε σφάζει με το καλημέρα.
    κανονικα ετσι πρεπει να ειναι αλλα κανεις δνε το κανει.επρεπε αυτο που κανουν τωρα να το κανουν απο την αρχη,τους το ειπα..μετα να ξανακλειναν το καρτερ με μια νεα αντλια και ξανα δοκιμη..αλλα βλεπεις κανεις δεν ξοδευει για να κανει δοκιμες.
    θα τους το πω αυτο ,να το δοκιμασουν.εγω δνε ξερω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό το έχεις αλλάξει;

https://m.youtube.com/watch?v=VmPnAI...ature=youtu.be

Επίσης, την καδένα και τη γλύστρα; Έχεις μετρήσει επιμήκυνση καφέ ας μήπως; Υπάρχει ειδικό εργαλείο και δεν χρειάζεται να λύσεις μοτέρ.
    καδενα ,γλυστρα απαντησα.θα τους πω για το εργαλειο για καδενα,θα τα δειξω ολα.βαλβιδα αισθητηρα ειπα πιο πανω..

ευχαριστω παιδια,ειλικρινα,ειμαι στην θεση που ηταν ο σταματης και τοσοι αλλοι που βλεπει το τελος και δνε μπορει να το αποδεχτει.και ξοδευει για να ζησει..αλλα εχει ενα οριο.
    θα ενημερωσω ξανα σημερα αυριο το πολυ..παω να δω τι βρηκαν τελικα.

7. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (19-08-23), S8N (19-08-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

σορυ για τα λαθη δνε προλαβαινω να τα διορθωσω.τελικα μολις ειχα ενημερωση οτι η καλωδιωση οκ,βαλαμε νεες βαλβιδες και αισητηρα,τα περσυνα ηταν οκ γνησια που βγηκαν,το νεο ειναι οτι κρυο οπως ειναι δειχνει πιο ανεβασμενη πιεση.παω να το παραλαβω για να φυγω δοκιμη σημερα κιολασ.

9. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

S8N (19-08-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αντε. Με το καλο.
    Εγω παντως καλου κακου, σημερα φευγω για Πορο με το Vitara.
    Τα μπεμβε θα μεινουν στο γκαραζ. Εχω σκοπο να φτασω. Χαχαχαχαχαχα.

11. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

dreamer (19-08-23)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ε, όχι και Vitara... Ξεπεσμός.
    E30 318i

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    θα ενημερωσω ξανα σημερα αυριο το πολυ..παω να δω τι βρηκαν τελικα.
    Ελπίζω πραγματικά να έχεις καλά νέα και περιμένω με ανυπομονησία να τα ακούσω!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτην την στιγμη ειμαι πολυ συγκινημενος βλεποντας το αγαπημενο μου παιχνιδι να ειμαι στο να το χασω.ακομα και αν σωθει τωρα μετα απο ολα αυτα ειναι δυσκολο να πω οτι το κραταω,γιατι βλεπω οτι και ολα να τα αλλαξω μπορει μια μερα να σπασει ο κινητηρας ετσι..χθες το οδηγησα με τοση λαχταρα και πηγα ξανα βολτα..μολις μπαινω μεσα ειναι στιγμη ελευθεριας για μενα.χαιρομαι να το οδηγαω ειτε ειναι για 5 μετρα ειτε για πολλα.χθες καθαρισαμε το σπιτι,πηγα με τα ποδια 2 χιλιομτρα ωρα 13.30 στο συνεργειο ,ηρθα ξανακανα δουλειες εξω και κανονικα ημουν τοσο κουραμσενος που λεω οτι θα πεσω για υπνο,η ζεστη και η παζοπορια μεσα στην ζεστη με εξαντλησε.και ομως..
    μπηκα μεσα,λεω παω για μπανιο τωρα..με το που μπαινω και οδηγω τα ξεχναω ολα,ημουν τοσο ξακουραστος απο την αρχη μεχρι τα 100 χιλ που εκανα για να φτασω θαλλασα.μετα το μπανιο ,επιστρεφω πισω.ερχομαι τσατισμενος για το λαμπακι και το λαδι αλλα χαρουμενος και ξεκουραστος απο την οδηγηση σε στροφες και ευθειες που κοιμηθηκα 2 ωρα το βραδυ.
    ξερω οτι καποιο το υπιμουν σαν σκαφος και ιππους.οτι δεν ειναι το καλσικο δυνατο 3αρι που συνηθως ειναι πιο..ομως οποιος δεν το σνομπαρε και το επιασε στο τιμονι ξερει ποσο καλα ζυγισμενο ειναι σε σχεση με αυτο μακρυμουρικο στενο σκαφος του και μαζι με την πισω κινηση του δινει αυτον τον οδηγοκετρικο χαρακτηρα που ομιο του δνε εχει στην κατηγορια του κανενα ακομα και σημερα.
    ειλικρινα θα μου λειψει αν το χασω.ειναι η δευτερη φορα που νιωθω ετσι για ενα ατσαλινο αντικειμενο κινησης.
    Γιατί, στην τελική, αυτό είναι του ζουμί. Το γουστάρεις, το χαίρεσαι και το ευχαριστιέσαι, και αυτό είναι το νόημα. Αν δε χαιρόμαστε τα αυτοκίνητα μας και απλά καθόμαστε και τα κοιτάμε, απλά πληρώνουμε λαμαρίνες, τέλη και φόρους σα μ@λάκες.

14. The Following 3 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

dreamer (19-08-23), Obijuan83 (18-08-23), S8N (19-08-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν θα πω πολλα ακομα,κραταω πισινη να τελειωσει το 3ημερο.μην μας ακουσει και ξαναψει ξανα το κοκκινο λαμπακι.

πρωτη βολτα χθες 200 χιλ ιδια διαδρομη,fingers crossed, ολα καλα,κανενα λαμπακι ακομα.σημερα παμε για την δευτερη ιδια βολτα..ξερετε κανενα χαζο να πηγαινει στην ηλικια μας βολτα αυθημερον 200 χιλ με προορισμο ενα μπανιο η'ενα καφε απλα και μονο για να χαρει την οδηγηση με το αυτοκινητο του?

τα λεμε ξανα μετα το σημερινο ταξιδι,παιδια.

υ.γ δικαιωνεται ο αδειουχος τελικα? to be continued!

καλες διακοπες φιλε σταματη σε εσενα και την οικογενεια σου και μην στεναχωριεσαι για τον δικο σου..ολα τα παιδια ,οπως και εμεις ημασταν αλλωστε καποτε ,ειναι αχαριστα αλλα αυτο σημερα ειναι φυσιολογικο ,ειναι τα παιδια του σημερα.

σαν προπονητης που ειμαι το εχω μαθει απο την πρωτη μερα ..με πειραζει παροτι το ξερω`? ναι ..εχω παραπονο? ναι ..αλλα ξερεις οτι σε αγαπαει και αυτο μονο μετραει..
    καλες βουτιες!

16. The Following 3 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (19-08-23), GiannisRob (19-08-23), S8N (19-08-23)

Rides
    0

Προεπιλογή

δευτερη μερα χθες δοκιμων ,ιδια διαδρομη ξανα 200 χιλ.ολα καλα.παμε για τριτη σημερα.αλλα νομιζω οτι πλεον λυθηκε το προβλημα.

εχω να κανω 2 αρχικες παρατηρησεις σχετικα με το προβλημα που ειχα.λεω ειχα φτου-φτου αν το ξορκισω..αυτα τα γραφω για το φορουμ και οσους εχουν ακομα το ιδιο μοτερ και γενικα μαλλον για ολα τα ΝΧΧ μοτερ .

το προβλημα με το λαδι εχει 2 παραμετρους.εδιχνε λιγοτερο λαδι οταν το μετρουσα στην διαρκεια της διαδρομης.τελικα την αλλη μερα δεν εδειξε να ειναι στο μινιμουμ οπως ηταν ζεστο την προηγουμενη .εμεινε σταθερο στην μεση.το λεω σοτν μηχανικο και μου απαντα οτι ετσι πρεπει να ειναι.ομως του ειπα οτι οταν κανουμε αλλαγες λαδιων παντα ειναι στο μαξ.και μου απαντησε οτι εκει δεν αφηνουμε να πεσει και το λαδι που κραταει η μηχανη μεσα για να δειξει 4250.αυτο που δνε φευγει απο την εξοδο των λαδιων οταν κανουμε αλλαγη γιατι δνε το αφηνουμε μερες να στραγγισει το λαδι.το κλεινουμε και συμπληρωνουμε.η μηχανη κραταει μεσα μια ακομα ποσοτητα.θυμαστε τον μηχανικο που ειχαμε για λγιο στο φορυμ που μας τα εξηγησε ολα αυτα.
    εδω ομως κατεβασαμε καερτερ και η μηχανη εμεινει ανοιχτη απο κατω για 2 εβδομαδες.οποτε εφυγε ολο το λαδι και δεν κρατησε μεσ ακαθολου.γιαυτο οταν αυτοι το κλεισανε και συμπληρωσαν την σωστη ποσοτητα 4250 ,σε εμενα εδειξε 0,5 τελικα λιγοτερο.το συμπληρωσε προχθες ταυτοχρονα με την αλλαγη του αισθητηρα και πηγε μαξ.
    το αλλο θεμαν ειναι γιατι ανεβοκατεβαινε η σταθμη στον δεικτη αναμεσα στο μιν και το μαξ.θυμηθκα οτι και περσυ που ειχα την διαροη και το προβλημα με τους αισθητηρες εγινε παλι το ιδιο.οποτε μεσα απο την παρατηρηση των προβληματων βγαζω συμπερασμα:

πρωτον οτι οταν ο αισθητηρας καταγραψει διαφορα πιεσης και το δωσει στον εγκεφαλο και εκεινος αναψει κοκκινο λαμπακι να μας προειδοποιησει,τοτε επηρεαζει και το συτημα μετρησης στο δεικτη λαδιου και ο δεικτης τρελαινεται.εμενα περσυ μου το παρουσιασαν σαν ταυτοχρονο προβλημα οτι χαλασε ο δεικτης,αλλο αρμεγμα πηγε να γινει.αλλα εγω δνε τους ακουσα,γιατι εγινε ταυτοχρονα με την διαροη.οποτε παροτι δνε το παραδεχοταν οτι συσχετιζοταν εγω δικαιωθηακα.και επρσυ οταν αλλαξαμε μετα αισητηρα εσιαξε ο δεικτης.

δευτερον οταν αναψει κοκκινο λαμπακι πιεση λαδιου ο αισθητηρας εκανε την δουλεια του και μετα ειναι αχρηστος.οποτε οταν ανψει κοκκινο λαμπακι οποιαδηποτε και να ειναι η αιτια ,ακομα και καδεν-γλυστρα,μεταλλα ,πρωτα απολα πεταξετε τον αισθητηρα,ετσι θα καταλαβετε οτι δνε ειναι το προβλημα κατι αλλο.ακομα και αν εχει περασει λιγο διατημα απο την αλλαγη του,χαλαει οταν βγει κοκκινο λαμπακι.δλδ. δνε θα σβησει αν η αιτια ηταν καποια αλλη ας πουμε αντλια π.χ..θα συνεχισει και θα σας μπερδευει.

κοκκινο λαμπακι πιεσης λαδιου ΠΑΝΤΑ αλλαγη αισθητηρα πιεσης και βαλβιδα αλλαγη πρωτα.αν συνεχισει να ναβει μετα πατε μεσα στην μηχανη.
    το καλυτερο το αφηνω για το τελος..τελικα η πιο αξιοπιστη ενδειξ οτι ο αισθητηρας φταιει για το κοκκινο λαμπακι που σας αναψε ειναι να κανετε μια μεγαλη διαδρομη και ελεγξετε ,να δειτε αν ο δεικτης λαδιου ανεβοκατεβαινει.αν ναι τοτε εχετε προβλημα αισθητηρα,καταρχην..

Σελίδα 10 από 16 ΠρώτηΠρώτη ... 89101112 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP