παιδες, εμεις οι δυο nikos1400 και stavr
λογω βαρδιας και των δυο μας
θα ξεκινησουμε απο Χανια κατα τις μια και κατι ψιλα (1300).
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
YiorgosXania (11-03-12)
ΟΚ Νίκο.... στα υπόψιν
Λοιπον παιδια. Συγνωμη που αργησα να ποσταρω αλλα δεν εβρισκα τον υπευθυνο. Μολις τωρα κλεισαμε το τηλεφωνο. Του ειπα οτι σκεφτομαστε να παμε γυρω στα 20-30 ατομα. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με τον αριθμο των ατομων, αλλα και ουτε και με τα φαγητα. Μπορουμε να παραγγειλουμε και εκεινη την στιγμη οτι θελει ο καθε ενας. Μου ειπε αν θελουμε να κατσουμε ολοι μαζι και του ειπα ναι. Επισης, κατι μου ειπε για το παταρι του μαγαζιου. Εγω επειδη δεν εχω ξαναπαει δεν εχω αποψη. Ειναι καλα στο παταρι ή να του πουμε να μας βαλει αλλου?? Επισης μου ειπε να παμε σχετικα νωρις, επειδη ειναι Κυριακη και θα εχει κοσμο (για την καλυτερη εξυπηρετηση μας).
Ακουω...Τι λετε??
stavr (14-03-12)
Κοπέλια τι θα κανουμε??
Μην ξεχάσετε όταν θα κάθεστε όλοι μαζι εκει να εκφωνησετε λόγο ευχαριστήριο για την αφεντιά μου που άνοιξε αυτό το καταπληκτικό θρεντ!
Αχαχαχαχαχαχαχα
Καλά να περάσετε!
tzanis320si (13-03-12)
Μην ξεχάσετε όταν θα κάθεστε όλοι μαζι εκει να εκφωνησετε λόγο ευχαριστήριο για την αφεντιά μου που άνοιξε αυτό το καταπληκτικό θρεντ!
Αχαχαχαχαχαχαχα
Καλά να περάσετε!
limas (13-03-12)