“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
BILL007 (13-10-10), ghost-rider (13-10-10), m-power_01 (13-10-10), Panos 316T (15-10-10), PANOS-E60 (13-10-10), tamtamcafe (15-10-10)
Πολύ ωραίο!
Σε 1-2 μοντελα που ειδα το 330 και το Μ3 ε46 δεν εχει τις εργοστασιακες τιμες στην ιπποδυναμη, οχι οτι βγαζουν οτι λεει η bmw.Για παραδειγμα εχω ακουσει οτι τα Μ3 μαμα βγαζουν γυρω στα 320 αλογα και το εχει 320.Δεν νομιζω να μην εχω καταλαβει κατι καλα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 13-10-10 στις 19:22
Thomelef (14-10-10)
να στε καλα παιδια !!!!!!!!!!
“Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”
απο 3-4 μοντελα που τα ξερω και κοιταξα, εχει λαθη μεσα.
σαν μαζεμενες πληροφοριες καλο ειναι, αλλα δεν θα το εβαζα σαν πηγη...
Thomelef (14-10-10)
τουλάχιστο στο Μ3 ε46 που κοίταξα, έχει αρκετά λάθη.
sympether with chiefτης
Σε οσα μοντέλα τσέκαρα, έχει μειωμένες ιπποδυνάμεις (ονομαστικές) κατά 3 -4 hp. Ισως να μην είναι λάθος ...
Ισως ειναι οι διαφορες μεταξυ PS & bhp.