Λοιπον παιδες...ανοιγω το θεμα επειτα απο παρότρυνση του φιλου μου του Bill (bmw330vasilis) απλα και συντομα να τα πω για να μην κουρασω!Ειμαι με συναγερμο απο την αντιπροσωπεια καταλαβατε ποιον λεω αυτον με τον led το κοκκινο που βαζουν στο παρμπριζ επανω...ξαφνικα χτυπουσε λογω πεταλουδας στο αμαξι μεσα αλλα.....δεν μου αναβαν περιφερειακα τα αλαρμ του αυτοκινητου! Ειναι φυσιολογικο αυτο?? Να μην αναβουν τα αλαρμ περιφερειακα ????Επεισης ακουγεται πολυ χαμηλα δεν ειναι οπως σε αλλα αυτοκινητα.
Υ.Γ γνωριζω οτι πρεπει να τον αλλαξω απλα ρωταω για το παραπανω συμπτωμα
Υ.Γ Νο2 Ρωτησα για can bus στο κλειδι φυτευμενο της clifford μου ειπανε 260ε , εσεις τι λετε απο τις τοποθετησεις? Σαν δυναμη σειρηνας και γενικα ο λογος τιμης/αποδοση???
Υ.Γ Νο3 ..Για να μην κρυβομαι με ερωτηματα 2 μαγαζια εχω υπ'οψιν για Θεσσαλονικη το ενα caraudio Nikou ....και το αλλο ειναι ο Βαγγελης που εχει το XM στην Αλατινη κοντα πιστευω και οι 2 ειναι κορυφη και καλα χερια
Aπο τις καινουργιες κυκλοφοριες (οχι δεν μιλαω για cd single) και για τους γκατζετακιδες μηλο-αγαπησιαριδες φαντικους οπαδους παμε σε Viper...
https://www.directed.gr/directed/ind...k=view&id=1354
εγκατεστημενο απο ελληνικο χερι ...