ντινα να σε ρωτησω κατι? ποσες κόκκινες σου εριξαν για αυτο το βιντεο μεσα στο φορουμ??θελω να μου πεις τις ανωνυμες και μετα θα σου εξηγησω και τον λογο που ρωταω.. αυτες που εχουν ώρα μεχρι τωρα που ποσταρα.
υ.γ δεν ειμαι αντιθετος σε αυτο που εκανες απλα δεν θα το εκανα σε τοσο κοσμο οχι για να μην χτυπησω κάποιον αλλα γιατι δεν γουσταρω να δινω καρτα το αμαξι μου μπροστα σε κοσμο.. δεν θεωρω οτι εκανες κατι επικινδυνο απο την στιγμη που το εχεις κανει πολλες φορες χωρις κοσμο και ξερεις οτι εχεις τον ελεγχο του αμαξιου οσο πρεπει..
φιλε δεν με ενδιαφερουν οι κοκκινες καρτες.....οποιος το γουσταρει το γουσταρει αυτο που εκανα.....οποιος δεν το γουσταρει δικια του αποψη...ο καθενας εχει την δικια του αποψη!εμενα μαρεσε κ το εκανα τελος!
RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!
δεν ασχολουμε με αυτο το θεμα σου λεω.....εσυ δεν βλεπεις?
ναι βλεπω. παλια ειχα ενα προβλημα με τα ματια αλλα έβαλα φακους και γυαλια και τωρα ειμαι κομπλε..χαχαχαχα.
δεν μπορω να δω εγω τις καρτες σου. τελος παντων. δεν πειραζει αφου δεν θελεις να συνεργαστεις. ελπιζω να σε πετυχω καποια στιγμη καπου στο ριμπας να τα πουμε απο κοντα.αν δεν ειμαι με το αμαξι της γυναικας και ειμαι με το bmw μπορει να κανουμε και να donut δυδιμο..
αντε μπραβο τετοια θελω να ακουω οχι για κοκκινες καρτες κ τετοια......αυτα ειναι για τους ποδοσφαιριστες.....αχχαχαχα αχαχαχα να ερθεις να τα πουμε δεν εχω κανενα προβλημα!κ να ανοιξουμε αμα θες ουτε εκει εχω προβλημα :P :P :P :P
deepBLUE (01-10-10)