καλα τσιπουρα!!!! και αν βγαζεις καθαρο!! κρατα ενα μπουκαλακι απο το ζεστο να το δοκιμασουμε!!!
καλα τσιπουρα!!!! και αν βγαζεις καθαρο!! κρατα ενα μπουκαλακι απο το ζεστο να το δοκιμασουμε!!!
παιδια για οποιον ενδιαφερεται
εχω πολυ καλο φιλο που
κατασκευαζει καζανια για αποσταξη!!!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
φιλε πανο και συνγαυρε, κανονισε μην περιμενεις συνατηση τακτικη
οποτε εχεις χρονο και μπορεις να ανεβεις γινεται σχεδον στο επιτοπου ενα ψιλομαζεμα
ελα εσυ φερε τον μαγικο ζωμο και μη...... σε νοιαζει
.
........στοοοοοοςςςςς
ελπιζω να μην ειναι λογια... και να σε δουμε βεβαιως βεβαιως
να τον μαθουμε τον φιλο γιατι το δικο μου ειναι ιδιοκατασκευη αλλα .... την δουλεια του την κανει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tamtamcafe : 27-09-10 στις 21:47
ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
δεν ειναι κατι ιδιαιτερο η κατασκευη αν εχεις την μακετα.
κ εγω μονος μου το φτιαξα.
πηγα σε μια στραντζα εδω σε ενα καρναγιο, γυρισα τις λαμαρινες κ μετα κολληματα τροχισματα.
το επαναστατικο της κατασκευης ειναι ο τροπος σφραγισματος του καζανιου.
χωρις αυτακια ασφαλειες κ διαφορες τετοιες π@π@ριες.
ενα λουκι 2 ποντους υψος, κ 2 ποντους φαρδος κ σφραγιζει με νερακι σκετο το καπακι.
ο ατμος δεν διαπερνα το νερο.
κ το ψυγειο επισης νεα πατεντα.
2 ιντσες σωληνα 180 υψος κ ψυχεται μια χαρα ο ατμος που ερχεται απο τον λουλα..
τεσπα.. απο κοντα αυτα ή οτι φαινεται στις φωτο.
το "πραμα" που βγαινει ειναι ολα τα λ7, κ επειδη το φτιαχνω για την κ@βλ@ μου εχοντας συνταγη Ηπειρωτικη απο τον παππου μου, παιζει κ διπλη αποσταξη για τελειο αρωμα, γευση κ γραδο 19.
θα σου ερθω +γαυρε.. να τελειωσω τις πρωτες παρτιδες γιατι εχω κ αλλα σταφυλια, που εκοψα πριν καμμια βδομαδα κ αυτα θα αποσταχθουν τελη οκτωβρη αν κρυωσει λιγο ο καιρος.
εκτος αν φαω καμμια καρφωτη κ με μπουζουριασουν λεμε..χαχαχα.
εχω κ τις εκλογες ρε γμτ... ουφ.
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
Απο οτι βλεπω τα τσουζει το φορουμ!!!! Ετσι Ετσι......!!!!Σε 2 εβδομαδες τρυγαμε και εμεις, εδω στα νοτια λογω του οτι μας βοηθαει και το κλιμα καθυστερουμε παραπανω μιας και δεν εχει ριξει ουτε ψιχαλα ακομα !!! Σε κανα μηνα περιπου λοιπον θα ξεκινησουμε και εμεις την αποσταξη! Δικο μας παραδοσιακο καζανι παραγωγη περιπου στον 1 με 1,5 τονους τσικουδια για φετος!
Αντε εβιβες!!!!