Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 37

Θέμα: Πως σας φαινεται αυτο?

Rides
    0

Προεπιλογή

Aυτο το κειμενο το βρηκα στο ιντερνετ ψαχνωντας για τα διακιωματα των μεταναστων κτλ....Κατεληξα σε αυτο το κειμενο στο οποιο σκαλωσα και το γραφει μια γυναικα...Ας ειναι μια κουβεντα απο αυτο ψεμα...Η πρωτη γραμμη και μονο δινει απειρες απαντησεις..
    Ἡ ἀνεξηθρησκεία δέν ἐφαρμόζεται ἐπί εἰσβολέων ἐποίκων.
    Ποῦ τό εἴδατε αὐτό στήν Ἱστορία;
    Δέν ἔχετε ἐμπεδώσει ἀκόμη ὅτι μᾶς ἀντικαθιστοῦν σάν ἔθνος μέ στίφη βαρβάρων,ἀργά ἀλλά σταθερά;
    Πότε θά ξυπνήσετε γιά νά μή μιλᾶτε γιά ἐλευθερία λατρείας καί ἄλλα χαζά;
    Θά ξυπνήσετε μόνο ὅταν θά μαζεύετε τά ὑπάρχοντά σας καί μέ τήν οἱκογένειά σας θά τραβήξετε γιά ἄλλες πατρίδες; Ἐάν βεβαίως εἶστε τυχεροί καί ζῆτε ἀκόμη.
    Οἱ Ἕλληνες μουσουλμάνοι καί ἐλευθερία ἔχουν καί εἶναι ἄνθρωποι δικοί μας·ἐννοῶ τούς Πομάκους καί ὄχι τούς πράκτορες τῆς Τουρκίας.
    Ἐάν θελήσουμε νά ἐφαρμόσουμε τήν ἀρχή τῆς ἀνταποδοτικότητος θά πρέπη νά μείνουν στήν Θράκη τόσοι μουσουλμάνοι(οχι Πομάκοι)οσοι Ελληνες εμειναν στήν Πόλι.θά πρέπη νά μείνουν στήν Θράκη τόσοι μουσουλμάνοι(οχι Πομάκοι)οσοι Ελληνες εμειναν στήν Πόλι.Ἀκοῦστε,ἤ μᾶλλον διαβᾶστε,τό θέμα εἶναι πιό σοβαρό ἀπό τό ΔΝΤ,καί μείνετε ἀνένδοτοι ὥς πρός τό θέμα λάθρο,τέμενος καί συναφεῖς συζητήσεις,γιατί ἄν δείξουμε τήν παραμικρή ἀδυναμία καί ἐλαστικότητα,στό μέλλον τά βιβλία τῆς παγκοσμίου Ἱστορίας θά ἀναφέρωνται σέ μᾶς ὅπως τώρα ᾶναφέρονται στούς Ἴνκας,Ἀζτέκους καί ἄλλους χαμένους λαούς.
    Ὁποιος δέν τό καταλάβη θά τήν ζήση τήν τραγωδία.
    Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
    ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καταρχην να εξηγηθω και εγω... ξερετε πια οι παραμικρες λεξεις-αποψεις, εχει διαστρεβλωθει το νοημα τους και μολις ακουστουν αμεσως επιφερουν ταμπελες του τυπου ρατσιστης,εθνικιστης κλπ
    Ενας λαος οπως εμεις που γνωρισαμε στο πετσι μας την μεταναστευση που φαγαμε ψωμι αλλα και συμβαλαμε στη δημιουργια αυτων των οικονομικων μεγαθηριων που ειναι σημερα.
    Η διαφορα μας ομως ειναι οτι εμεις αφομοιωθηκαμε και παρα των ολων προβληματων που αντιμετωπισαμε ο στοχος ηταν να δουλεψουμε για να ζησουν και οι υπολοιποι που εμειναν πισω.
    Ουτε φυλακες ανοιξαμε και τους αμολησαμε,εδω υπηρχαν ανθρωποι που δεν καταφερναν να περασουν τα συνορα γιατι τοτε μεχρι και αν ειχαν χαλασμενα δοντια ελεγχαν...
    Το σιγουρο ειναι ενα οτι η χωρα δεν μπορει να "αντεξει" αυτη την ασυδοτη λαθρομεταναστευση και οσο για τα δικαιωματα τους και ειναι υπεραρκετα και πολλες φορες περισσοτερα και απο των Ελληνων.
    Απλο παραδειγμα ας παει καποιος να καταφερει Ελληνας να βγαλει βιβλιαριο αποριας για ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη... εκει να δεις!!
    Ενω ο μεταναστης χρειαζεται μονο μια βεβαιωση απο την ενορια του.. και ας αυτοι σε μια οικογενεια δουλευουν ολοι και εχουν πια αξιολογα εισοδηματα.
    Εισοδηματα ομως που δεν ανακυκλωνονται στην Ελληνικη αγορα... πηγαινουν σε αλλες χωρες...και εφτασε η στιγμη που η Ελλαδα στη προοπτικη αναπτυξης ειναι κατω απο τις τριτοκοσμικες!
    Αυτο που θελω να πω ειναι αυτο που λεει ο Νικος νομιμοι με ισα εργασιακα δικαιωματα αλλα και υποχρεωσεις,με σεβασμο στη Χωρα που τους φιλοξενει!
    Μια βολτα πρωι (γιατι βραδυ ξεχαστε το!) στο κεντρο της Αθηνας θα σας δημιουργησει πρωτογνωρα και διαφορετικα συναισθηματα...και πολλα συμπερασματα!!
    Πανε που πανε καταδιαολου ολα αν γινουμε και στην ιδια μας τη χωρα μεταναστες...

3. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Dimzan (11-09-10), z3 2.2 (11-09-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων

Ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών έχει δηλώσει άθεος. Οκ, δεν θα τον κατηγορήσω καθόλου για αυτό. Τη στιγμή που δηλώνεις άθεος όμως και πιστεύεις ότι οι θρησκείες είναι εκμετάλλευση της ψυχής και υποβάθμιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, μην υποστηρίζεις ότι κάποιοι άλλοι έχουν δικαίωμα να προσεύχονται στο Θεό τους μπροστά στις κάμερες στο κέντρο της πόλης...
    Τι σχέση έχει το αν πιστεύεις στο Θεό ή όχι, με το να θεωρείς αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πιστού να προσεύχεται ελεύθερα με τους κανόνες που υπαγορεύει η θρησκεία του?

Νομίζω ότι εδώ ακριβώς κολλάει η περίφημη φράση του Βολταίρου, "μπορεί να διαφωνώ με αυτό που λες (και κάνεις στην προκειμένη περίπτωση), αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες (και να το κάνεις)".

Κανείς δε χαίρεται να υπάρχουν πολλαπλάσιοι μετανάστες από αυτούς που μπορεί να απορροφήσει μια χώρα, πάνω απ'όλα για πρακτικούς λόγους αλλά και κοινωνικούς λόγους.
    Και 10.000 να ήταν όμως οι μουσουλμάνοι και όλοι νόμιμοι, το κράτος οφείλει να τους παρέχει πράγματα (όπως τα τζαμιά) που δεν τα παρέχει ούτε σήμερα που είναι 100άδες χιλιάδες (και προφανώς, πολλοί από αυτούς νόμιμοι).

Το ότι έχουμε γίνει οικονομικοπολιτικά Ουγκάντα, δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε επίπεδα Ουγκάντας. Γιατί είναι κάποια πράγματα που δε χρειάζονται χρήματα (τουλάχιστον πολλά), αλλά πάνω απ'όλα αρχές, αξίες και πολιτισμό.
    Ελπίζω η κρίση να μην μας έχει κάνει να χάσουμε ακόμα κι αυτά.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

5. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

liakos (11-09-10)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτο που θα πω θα ακουστει πολυ ρατσιστικο αλλα θα το πω. Χιλιαδες παιδια πεθαινουν καθε μερα στην ινδια, την αιγυπτο, ουγκαντα και ενα καρο ακομα τριτοκοσμικες χωρες. Δηλαδη να ερθουν ολοι αυτοι στην ελλαδα και να σωθουν? Καλα για το πακισταν δεν το συζητω εκει οντως τους λυπαμαι. Και παλι ομως δε μπορουμε να τους σωσουμε. Εδω δε μπορουμε να βρουμε λυση να σωθουμε οι ιδιοι θα σωσουμε και τους αλλους??

Εγω εκνευριζομαι διοτι εχουν γινει τοσοι πολλοι και αναγκαστικα παρασιτουν. Ακομα και δουλεια να πιασουν , οσοι πιασουν απο αυτους, τα χρηματα τους οπως καλως ειπατε δε θα ανακυκλωθουν εδω. Εμεις πληρωνουμε κανονικα φορους και αυτοι τα εχουν ολα τσαμπα. Ειπαμε ειμαστε φιλοξενη χωρα αλλα οχι και να μας γ***σουν.

Απελαση δε μπορουμε να κανουμε προφανως. Ομως ας γινονται πλεον ελεγχοι και οσοι πιανονται παρανομα ας εχουν κυρωσεις. Εγω δηλαδη αν παω στην αμερικη και δεν εχω αδεια παραμονης και αλλα εγγραφα θα με αφησουν ετσι να περιπλανιεμαι? Στην αμερικη τους γυρνουσαν πισω αν θυμαστε, αλλα οσους εβαζαν τους κατεγραφαν. Στη γερμανια τα ξερετε επισης. Αιντε να τους αρχισουμε κι εμεις εδω στους ελεγχους και σους περιορισμους να δειτε αν θα κυκλοφορουν. Κατω στο κεντρο επικρατει το χαος. Η αναλογια ελληνων-αλλοδαπων ειναι 20-80.

περαστικα μας.

το μονο ευχαριστο στην υποθεση ειναι πως πλεον βλεπουν και οι ιδιοι οι αλλοδαποι οτι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα εδω περα. Μεχρι και οι αλβανοι πλεον δεν κατεβαινουν μαζικα οπως παλια. Τωρα οι υπολοιποι θα ξεπεσουν παλι παρασιτοντας με καθε τροπο.

Εγω θελω να δω ποτε θα ξεσπασει ανθρωποκυνηγητο. Αυτοι εχουν αρχισει και πεινανε... Συντομα θα αρχισουμε να πειναμε κι εμεις...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimzan : 11-09-10 στις 14:49

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω θελω να δω ποτε θα ξεσπασει ανθρωποκυνηγητο. Αυτοι εχουν αρχισει και πεινανε... Συντομα θα αρχισουμε να πειναμε κι εμεις...
    Ανθρωποκυνηγητο δεν εχει ξεσπασει ακομα στην Αθηνα. Εδω στην Πατρα ομως, γινεται πανικος εδω και παρα πολυ καιρο, τον οποιο ομως δεν προβαλουν τα μεσα μαζικης ενημερωσης.

Υπαρχουν αρκετες χιλιαδες (ο αριθμος ειναι τεραστιος, για το μεγεθος της εκτασης που τους εχουν "περιορισει") λαθρομεταναστων οι οποιοι προσπαθουν με χιλια ζορια να κρυφτουν στις νταλικες που πανε Ιταλια. Στην εισοδο της πολης, επι της εθνικης οδου (νεος δρομος) καθονται καθημερινα γυρω στα 80 ατομα που προσπαθουν να σκαρφαλωσουν στις νταλικες που σταματουν στο φαναρι. Το ξυλο με τους νταλικιεριδες ειναι καθημερινο φαινομενο, και τα περιπολικα που καθονται διπλα στους λαθρομεταναστες, απλα κοιτανε, και ποτε δεν επεμβαινουν. Απλα τους κρατανε περιορισμενους.

Σε ολη τη διαδρομη μεχρι την εισοδο του λιμανιου γινεται το ιδιο, σε καθε φαναρι. Ομαδες 60-80 ατομων κυνηγουν τις νταλικες.

Για θεμα ασφαλειας ουτε λογος. Προσωπικα μου ετυχε περιστατικο, οπου δυο πακιστανοι ηταν σκαρφαλωμενοι σε μια νταλικα και προσπαθουσαν να σπασουν τα λουκετα. Η νταλικα πηγαινε με 50. Σε καποια στιγμη αυτοι επεσαν, ενω εγω ημουν δυο αυτοκινητα πισω. Ο μπροστινος μου το κοκαλλωσε για να μην τους πατησει, ενω εγω αναγκαστηκα να βγω στο αντιθετο (ευτυχως αδειο) ρευμα για να μην τους πατησω. Για κακη μου τυχη, το ιδιο εκανε και ο μπροστινος μου και καταληξαμε με ξυλομενους προφυλακτηρες. Ευτυχως οι δυο πακιστανοι δεν επαθαν τιποτα αν και εφαγαν το ξυλο της ζωης τους απο κατι λιμενικους που τους πηραν χαμπαρι.

Το θεμα ειναι παντως, οτι ολοι αυτοι οι ανθρωποι πεινανε. Οι ληστειες εχουν αυξηθει κατακορυφα στην περιοχη γυρω απο το λιμανι, ενω εχουν σημειωθει και αρκετοι βιασμοι (και γυναικων και ανδρων). Για να μην αναφερθω στο εμποριο ναρκωτικων που κανουν ορισμενοι. Το εχω δει να γινεται κατω απο το μπαλκονι μου, και μιλαμε για μια απο τις καλυτερες περιοχες της πολης.

Οταν οι ανθρωποι πεινανε, τοτε τα ορια της ανθρωπιας και της αξιοπρεπειας χανονται, στο βωμο της επιβιωσης. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να κανει ενας ανθρωπος που πειναει...

Φιλικα,
    Γιαννης

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω ότι εδώ ακριβώς κολλάει η περίφημη φράση του Βολταίρου, "μπορεί να διαφωνώ με αυτό που λες (και κάνεις στην προκειμένη περίπτωση), αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες (και να το κάνεις)".

Κανείς δε χαίρεται να υπάρχουν πολλαπλάσιοι μετανάστες από αυτούς που μπορεί να απορροφήσει μια χώρα, πάνω απ'όλα για πρακτικούς λόγους αλλά και κοινωνικούς λόγους.
    Και 10.000 να ήταν όμως οι μουσουλμάνοι και όλοι νόμιμοι, το κράτος οφείλει να τους παρέχει πράγματα (όπως τα τζαμιά) που δεν τα παρέχει ούτε σήμερα που είναι 100άδες χιλιάδες (και προφανώς, πολλοί από αυτούς νόμιμοι).

Το ότι έχουμε γίνει οικονομικοπολιτικά Ουγκάντα, δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσουμε και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε επίπεδα Ουγκάντας. Γιατί είναι κάποια πράγματα που δε χρειάζονται χρήματα (τουλάχιστον πολλά), αλλά πάνω απ'όλα αρχές, αξίες και πολιτισμό.
    Ελπίζω η κρίση να μην μας έχει κάνει να χάσουμε ακόμα κι αυτά.
    Ἐάν θελήσουμε νά ἐφαρμόσουμε τήν ἀρχή τῆς ἀνταποδοτικότητος θά πρέπη νά μείνουν στήν Θράκη τόσοι μουσουλμάνοι(οχι Πομάκοι)οσοι Ελληνες εμειναν στήν Πόλi
    Νομιζω αυτες οι 4 γραμμες τα λενε ολα...
    ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεμα ειναι παντως, οτι ολοι αυτοι οι ανθρωποι πεινανε. Οι ληστειες εχουν αυξηθει κατακορυφα στην περιοχη γυρω απο το λιμανι, ενω εχουν σημειωθει και αρκετοι βιασμοι (και γυναικων και ανδρων). Για να μην αναφερθω στο εμποριο ναρκωτικων που κανουν ορισμενοι. Το εχω δει να γινεται κατω απο το μπαλκονι μου, και μιλαμε για μια απο τις καλυτερες περιοχες της πολης.
    Φιλικα,
    Γιαννης
    Γιάννη το εμπόριο πρέζας που γίνεται απο Αφγανούς έχει τεράστιες διαστάσεις. Ο παλιός καταυλισμός που είχαν ήταν το Νο.1 σημείο εμπορίας ηρωίνης.
    Είναι πολλοί απο αυτούς πρεζέμποροι.

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TOMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ἐάν θελήσουμε νά ἐφαρμόσουμε τήν ἀρχή τῆς ἀνταποδοτικότητος θά πρέπη νά μείνουν στήν Θράκη τόσοι μουσουλμάνοι(οχι Πομάκοι)οσοι Ελληνες εμειναν στήν Πόλi
    Νομιζω αυτες οι 4 γραμμες τα λενε ολα...
    Καλά δεν είναι σοβαρές προτάσεις αυτές. Και δεν εννοώ εσένα, αλλά τη συντάκτρια του κειμένου που χρησιμοποιεί περισπωμένες, οξείες και δασείες.
    Τι πάει να πει "αρχή της ανταποδοτικότητας" ; Ο κόσμος έχει προχωρήσει καμμιά 500αριά χρόνια απο τότε που ίσχυαν αυτές οι "αρχές".

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη το εμπόριο πρέζας που γίνεται απο Αφγανούς έχει τεράστιες διαστάσεις. Ο παλιός καταυλισμός που είχαν ήταν το Νο.1 σημείο εμπορίας ηρωίνης.
    Είναι πολλοί απο αυτούς πρεζέμποροι.
    Οχι απλα τεραστιες. Υπερτεραστιες. Το θεμα ειναι οτι πλεον γινεται και μεσα στη γειτονια μας. Εγω μενω κοντα στη μαρινα, πανω απο το Λαγιο.

Ημουν στο ενος συμφορουμιτη που μενει διπλα μου, και βλεπαμε δυο πακιστανους που ανεβαιναν προσεκτικα το δρομο, κοιτουσαν απο δω και απο κει, και αφησαν, στο τελος, ενα πακετακι στο παρτερι ενος δεντρου. Μετα απο δυο λεπτα εμφανιστηκαν δυο μαυροι που πηγαν να το παρουν. Οσο βλεπανε εμας στο μπαλκονι καθονταν μερικα μετρα πισω απο το πακετο και μας κοιταζαν. Με το που καναμε οτι μπαινουμε στο σπιτι, ριξανε ενα τρεξιμο, το πηρανε και φυγανε.

Στην περιοχη αυτη αστυνομευση πλεον δεν υπαρχει. Παλια ηταν ενα περιπολικο ανα 2-3 τετραγωνα, τωρα ομως τιποτα, γι'αυτο και κανουν οτι θελουν πλεον.

Για να μην αναφερθω στο ποσα αυτοκινητα εχουν σπασει στη γειτονια...

Rides
    0

Προεπιλογή

Και εσυ τι κανεις για ολα αυτα?(οχι εσυ προσωπικα,εγω εσυ ο κωσταντινος ο τακης ο μητσος ο Ελληνας)..Τιποτα δεν κανουμε μονο να γκρινιαζουμε ξερουμε γι αυτο μας τα παιρνουν ολα..
    ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP