Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο m3est Το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες λογω δουλειας.Η ρυθμιση της περιοχης ειναι στο Greece.Αλλαξε το σε Germany και θα σου ξαναγινει εγχρωμο.Ετσι απλα. +1
Gregory_///M (06-09-10)
Αρχικό μήνυμα απο m3est Το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες λογω δουλειας.Η ρυθμιση της περιοχης ειναι στο Greece.Αλλαξε το σε Germany και θα σου ξαναγινει εγχρωμο.Ετσι απλα. +1000000 Το διάβασα πριν λίγο και κατέβηκα αμέσως στο parking να το δοκιμάσω... Όλα έγχρωμα ξανά!!!
aristent (06-09-10), m3est (06-09-10), Thomelef (06-09-10)
Αρχικό μήνυμα απο Gregory_///M +1000000 Το διάβασα πριν λίγο και κατέβηκα αμέσως στο parking να το δοκιμάσω... Όλα έγχρωμα ξανά!!! να λεμε στο BMWfans που μας ενωνει και αναταλλασουμε χρησιμες πληροφοριες μεταξυ μας.
www.speedandstyle.gr 210 9850450 697 9962302
aristent (06-09-10), BILL007 (06-09-10), Gregory_///M (06-09-10), Monsta (06-09-10), NickE60 (06-09-10), Thomelef (06-09-10)
Αρχικό μήνυμα απο m3est να λεμε στο BMWfans που μας ενωνει και αναταλλασουμε χρησιμες πληροφοριες μεταξυ μας.
Αρχικό μήνυμα απο m3est Το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες λογω δουλειας.Η ρυθμιση της περιοχης ειναι στο Greece.Αλλαξε το σε Germany και θα σου ξαναγινει εγχρωμο.Ετσι απλα. Δίδαγμα Νο1: Ξεκινάμε από τα εύκολα και τα απλά και μετά σκαλοπάτι-σκαλοπάτι πάμε στα δυσκολότερα! Αχ Γρηγόρη!!!
ασχετο, αλλα αυτο πρεπει να ειναι γενικο το προβλημα σε tvtuners. το ιδιο ειχα κ εγω σε καρτα τηλεορασης στο πισι μου...Μηπως θα πρεπει να ενημερωθουν οι κατασκευαστες τετοιων καρτων για την υπαρχουσα κατασταση στην Ελλαδα?
Αρχικό μήνυμα απο NickE60 τα εύκολα και τα απλά Αυτό όμως ήταν από τα ΑΠΙΘΑΝΑ εύκολα...
Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Δίδαγμα Νο1: Ξεκινάμε από τα εύκολα και τα απλά και μετά σκαλοπάτι-σκαλοπάτι πάμε στα δυσκολότερα! Αχ Γρηγόρη!!! Έτσι είναι Νίκο... κάποια στιγμή μάλλον το πείραξα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι αυτό.
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ