Καλημέρα,
Οι πρώτες εντυπώσεις που εχω απ αυτό το πραγμα που θέλει να λέγεται αμάξι οικογενειαρχη δεν ειναι και οι καλύτερες.
Κατ αρχήν το καθησμα μου ειναι τοσο γωνία και τοσο όρθιο λες και θα παιξω πιανο. Εκτος αυτού ειναι τόσο χαμηλό που δεν βλεπω τον δρομο. Καλά, για να βγεις πρεπει καποιος να σε τραβηξει αφου ουτε ενα χερουλι, ουτε κατι που να βοηθά δεν υπάρχει.
Για τα πισω καθήσματα δεν το συζητάω. Για να μπουν τα παιδιά μέσα πρεπει να κάνουν μαθήματα γιογκα. Κινεζους θα τους κάνουμε στο τέλος και αντι για σταυρουδάκια θα φορνε το σήμα του Yin Yang (ο μεγαλος λέει οτι θα το κανει και tattoo...). Ενηλικας βουβαλι style οπως ειναι ο πατερας μου δεν χωράει με τιποτα να μπει.
Το ηχοσυστημα, αυτο και αν ειναι απάτη. Δωσαμε τοσα λέφτα και δεν καταλαμβαινω ουτε την φωνη της Γαλάνη. Σε συνδιασμό με αυτό τον θόρυβο που κανει απο μπροστα και κατι μεταλα που χτυπάνε οχι μονο μπερδευω την Γαλάνη με την Βισση αλλα ουτε μια κουβέντα δεν μπορουμε να πούμε. Πρεπει να φωνάζουμε. Σε οτορυνολαριγγολόγους μας βλέπω να τρεχουμε...
Ουτε ενα λέδερ, ουτε ενα ηλέκτρικο, ουτε ένα θερμενόμενο, ουτε ναβι..Τιποτα. Παλι καλα που εχει και ηλεκτρικα παράθυρα γιατι αν δεν ειχε θα κάναμε μπρατσα.
Καλυτερα να περναμε Εβο. Και πιο πολλά εξτρα έχει και πιο ανετο θα ηταν. Εχει και τεσσερεις πόρτες και τωρα που βλέπω αυτο το πραγμα δεν θα με χάλαγε καθόλου η φτερουγα του εβο και ας μας λέγανε και κάγκουρες. Θα απλωνα και τα ρουχα που ειναι για στεγνωμα.
Η πιοτητα κυλησης ειναι ενα θεμα το οποιο βαριεμαι να συζητήσω. Ενα θα πω: Μερσεντες δεν ειναι. Ουτε καν το προηγουμενο Μ3.
Τεσπα, για να μην λεω μονο τα κατα, το χρωμα ειναι ωραιο.Μου αρεσει πιο πολύ απ το χρυσό. Δεν λερωνετε και ευκολα. Μια χαρά ειναι εδω, αλλα ειπαμε...
Κατα τ αλλα μου εχει λειψει το Μ3ακι