Ενας μύθος... που στην ελλάδα τον βλέπουμε μόνο σε ακριβά μπουζουκομάγαζα και όχι σε κάποια ορεινή διαδρομή, πίστα ή δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.
Ενας μύθος... που στην ελλάδα τον βλέπουμε μόνο σε ακριβά μπουζουκομάγαζα και όχι σε κάποια ορεινή διαδρομή, πίστα ή δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.
ανεβαζει πιο γρηγορα χιλιομετρα ..αποτι ανεβαζω εγω στροφες ...απιστευτα γρηγορο! και τωρα μια ερωτηση κρισης....τα 3000χλμ που εχει στο οδομετρο...δεν θα επρεπε να ηταν περιοδος ρονταρισματος?? ή μια φερραρι δεν χρειαζεται κατι τετοιο...την παιρνεις και πιανεις κοφτες εξαρχης???
Σορρυ Στράτο μου, αλλά αυτά ΔΕΝ είναι τα όργανα της 458.
Δεν αποκλείεται όμως να είναι από ENZO.
Θυμαμαι στο "παλιο μας διαμερισμα" που καποιος ειχε ανεβασει θρεντ για τη νεα αυτη Φεραρι, ολοι γραφανε τα σχολια τους και ξαφνικα πεταγεται καποιο μελος και λεει "την εχω ηδη παραγγειλει, τα επομενα 2 χρονια θα ειναι βασανιστικα μεχρι να την παραλαβω"!!!! ή καπως ετσι...
-Θεοφιλος-
TI HXOΣ ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥ!!!!
Για να ανεβάζει έτσι είναι σίγουρα της Novitec. Επιβεβαιώθηκε πριν απο λίγο κάνοντας σχετικό search. Οπότε αλλάζω τον τίτλο του thread. Ατιμη παραπληροφόριση... ο τίτλος λέει πάντως για 458 Italia. Εγώ να μην καταλάβω τον κομπρέσσορα? Χαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 06-07-10 στις 21:59
BILL007 (06-07-10)
Καλά δεν έχεις και άδικο. Αλλά ο ήχος και οι επιδώσεις είναι απο άλλο πλανήτη. Τι θα γινόταν ανάμεσα σε αυτό και με μία βελτιωμένη 911 turbo με λίγο μεγαλήτερα turbo?