Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 54

Θέμα: Ποιότητα βαφής BMW

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλή ποιότητα, οκ, αλλά γιατί στο m3 μου γίνονται τόσο εύκολα stone chips?
    Ίσως γιατί κοπανάνε οι πέτρες πάνω με δύναμη ? Αυτό δεν έχει να κάνει με τη ποιότητα βαφής.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα εγω που στερουμε των γνωσεων και της εξειδικευσης αλλα και το εμπειρο ματι του ειδικου...τουλαχιστον οσον αφορα και μονο το δικο μου αυτοκινητο (χ3 μαυρο) δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την ποιοτητα της βαφης του.
    Και μονο να το αγγιξεις κανει αραχνες...
    Δάσκαλε, μαύρο δεν είναι το δικό σου? Ε τι περιμένεις? ΟΛΑ τα μαύρα έχουν αυτό το κακό, πως να το κάνουμε? Δεν τρίβουμε με τα δάχτυλά μας πάνω στο αυτοκίνητο, τα χουμε πει. Βρεγμένο MF και απαλά απαλά.

Η Μερσεντες βάφει με τα λεγόμενα 'αντιχαρακτικά' βερνίκια και πράγματι αυτά έχουν μεγαλύτερη αντοχή όσο αφορά πλυσίματα σε βούρτσες κτλ. Όμως είναι αδύνατο να κάνεις γυάλισμα σε περίπτωση ελαφριάς γρατζουνιάς, για τοπικό βάψιμο δε ούτε λόγος.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι μιλαω για τα μπιμπικια που εχουν τα αυτοκινητα μεσα στις εκθεσεις.
    Με το φαναποιο μου επειτα απο αρκετες συζητησεις την βρηκαμε την ακρη.
    Λεγοντας μπιμπικι δεν εννοω στιγμα απο κοκκο σκονης.
    Δεν καταλαβαίνω τι μπιμπίκια λες ότι έχουν τα αυτοκίνητα μέσα στις εκθέσεις, ειλικρινά. Όταν λέμε μπιμπίκια εννοούμε μπιμπίκια ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ (από κόκκο σκόνης). Αν έχεις δει μπιμπίκια σε αυτοκίνητα σε έκθεση, τότε το αυτοκίνητο είχε κάποιο μικρο-ατύχημα κατά τη μεταφορά του και έχει γίνει η επισκευή στο PDI στο τελωνείο. Καθόλου απίθανο.

Μήπως εννοείς 'πορτοκαλόφλουδα'?

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης και στο δικό μου μαύρο.

Αλλά εμένα ήταν μεταχειρισμένο, οπότε δε μπορώ να ξέρω τι πέρασε.

Μην ξεχνάς όμως ότι το μαύρο είναι χρώμα που Ο,ΤΙ και να γίνει πάνω του φαίνεται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ.

Κώστα όταν λες << φλούδα πορτοκαλιού >> τι εννοείς;

Πάντως μεταξύ μας - και άσχετο επί του θέματος - εγώ πλέον δε χαρακτηρίζω ούτε τα BMW σαν upper class.

Τόσα θέματα έχουν τα 16άρια, τα δίλιτρα και τα ντίζελ που σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ΔΕΝ δικαιολογούν τα λεφτά τους, ΟΥΤΕ τα λεφτά που ζητάνε οι αντιπροσωπείες για τη συντήρησή τους.- Μακάρι να είχα την σημερινή μηχανολογική αξιοπιστία των Ιαπώνων και έστω δυο κλικ χαμηλότερη ποιότητα βαφής.
    Το φαινόμενο πορτοκαλόφλουδα στην επιφάνεια του βερνικιού φαίνεται καλύτερα όταν κοιτάς το αμάξι από σχετικά κοντινή απόσταση και από γωνία. Παρατήρησε και θα τη δεις.

Πίστεψέ με ΔΕΝ θες γιαπωνέζικη ποιότητα βαφής στο αμάξι σου. Έχω φτάσει σε σημείο να 'διώχνω' FORESTER / IMPREZA, RX-8 & S2000.....ΔΕΝ ΓΥΑΛΙΖΟΝΤΑΙ αυτά τα βερνίκια...

Έχω μαύρο RX-8 στο μαγαζί και θα είναι μέχρι την επόμενη Τρίτη. Όποιος θέλει να δει σκ@τ@ εργοστασιακή βαφή αλλά και επαναβαφή ελληνικής αντιπροσωπείας ας προσέλθει... Καλά και δε μιλάμε για 'πάχος' βερνικιού = μηδεν...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 01-07-10 στις 23:57

3. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

alexk (02-07-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Τα καινουρια ρε παιδια εχουν μπιμπικι. Ειναι πως να το πω? Σα να τα χεις βαψει με ρολο και να τα χεις γυαλισει. Λιγο... Οχι στιγματα απο σκονη. Μπιμπικι. Σα να δουλευει τον αερογραφο ερασιτεχνης. Μπορει η ποιοτητα χρωματων να ειναι εξαιρετικη, δε διαφωνω με αυτο και στο συγκεκριμενο θεμα δηλωνω αγνοια.
    Μενω στο θεμα της δουλειας. Τα καινουρια φαινονται κακοβαμμενα. Ειδικα στα σκουρα χρωματα χτυπαει πολυ.
    Και μια και μιλαμε για αλλες εταιρειες, τα υπολοιπα γερμανικα οπως και αρκετα Ιαπωνικα εχουν πολυ καλυτερες επιφανειες.
    Υπαρχουν και χειροτερα βεβαια. Μια βολτα απο την αλφα ρομεο θα σας πεισει. Τα αυτοκινητα τους ειναι... Εχουν ενα βαψιμο... Σκατα...
    Ενω τα Φιατ ειναι εξαιρετικα. Τι να πω..
    Οχι τα bmw με τα σημερινα δεδομενα της συγρονης αυτοκινητοβιομηχανιας δεν ειναι upper class, συμφωνω και επαυξανω. Και ναι οι τιμες ειναι αδικαιολογητες.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα καινουρια ρε παιδια εχουν μπιμπικι. Ειναι πως να το πω? Σα να τα χεις βαψει με ρολο και να τα χεις γυαλισει. Λιγο... Οχι στιγματα απο σκονη. Μπιμπικι. Σα να δουλευει τον αερογραφο ερασιτεχνης. Μπορει η ποιοτητα χρωματων να ειναι εξαιρετικη, δε διαφωνω με αυτο και στο συγκεκριμενο θεμα δηλωνω αγνοια.
    Μενω στο θεμα της δουλειας. Τα καινουρια φαινονται κακοβαμμενα. Ειδικα στα σκουρα χρωματα χτυπαει πολυ.
    Και μια και μιλαμε για αλλες εταιρειες, τα υπολοιπα γερμανικα οπως και αρκετα Ιαπωνικα εχουν πολυ καλυτερες επιφανειες.
    Υπαρχουν και χειροτερα βεβαια. Μια βολτα απο την αλφα ρομεο θα σας πεισει. Τα αυτοκινητα τους ειναι... Εχουν ενα βαψιμο... Σκατα...
    Ενω τα Φιατ ειναι εξαιρετικα. Τι να πω..
    Οχι τα bmw με τα σημερινα δεδομενα της συγρονης αυτοκινητοβιομηχανιας δεν ειναι upper class, συμφωνω και επαυξανω. Και ναι οι τιμες ειναι αδικαιολογητες.
    Ξεκόλλα από τη λέξη μπιμπίκι επιτέλους. Πέστο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, πέστο ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, αλλά όχι μπιμπίκι. Μπιμπίκι είναι σκόνη στο βάψιμο πάνω, τέλος.

Αερογράφο δεν δουλεύει κανένας, ο αερογράφος είναι για να κάνεις...αερογραφίες και τίποτα παραπάνω. Στο εργοστάσιο ΔΕΝ βάφουν με αερογράφους, ρομπότ βάφουν με κάτι βεντάλιες ΝΑ (με το συμπάθειο), από 1.8 ως 2.2 mm.

Τώρα για το αν η Fiat έχει καλύτερη ποιότητα βαφής από την Αλφα, αυτό δεν ισχύει. Είναι και οι δύο στο ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ επίπεδο και πολύ κατώτερες της bmw.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

factory paint

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

BILL007 (02-07-10), joseph (03-07-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεκόλλα από τη λέξη μπιμπίκι επιτέλους. Πέστο ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, πέστο ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, αλλά όχι μπιμπίκι. Μπιμπίκι είναι σκόνη στο βάψιμο πάνω, τέλος.

Αερογράφο δεν δουλεύει κανένας, ο αερογράφος είναι για να κάνεις...αερογραφίες και τίποτα παραπάνω. Στο εργοστάσιο ΔΕΝ βάφουν με αερογράφους, ρομπότ βάφουν με κάτι βεντάλιες ΝΑ (με το συμπάθειο), από 1.8 ως 2.2 mm.

Τώρα για το αν η Fiat έχει καλύτερη ποιότητα βαφής από την Αλφα, αυτό δεν ισχύει. Είναι και οι δύο στο ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ επίπεδο και πολύ κατώτερες της bmw.
    Να μεινω στο θεμα του αερογραφου? Η λεξη πιστολι που χρησιμοποιειται απο τους βαφεις ειναι λανθασμενη οταν αναφερονται στο μαραφετι που χρησιμοποιουν(αυτο με το δοχειο χρωματος στην επανω μερια, ανεστραμμενο και δυο, συνηθως, ακροφυσια μπροστα). Γιατι οσοι χρησιμοποιουν αυτο με το δοχειο κρεμασμενο κατω εχουν πιστολι. Αλλα τετοιον δεν εχω πετυχει πουθενα.
    Γνωριζω πως βαφουν τα εργαστασια. εχει τυχει να το παρακολουθησω. Εμφαση προσπαθησα να δωσω πριν. Τα καινουρια αυτοκινητα ειναι σα να εχουν βαφτει στο χερι. Σε μετριο χερι. Προσωπικη εκτιμηση αυτη. Μην με αποπαιρνεις.
    Οσο για το μπιμπικι.. μπιμπικι το ελεγα μεχρι τωρα συγνωμη. Αυτο εννοω αυτο βλεπω, αυτο με ενοχλει. Το πορτοκάλι τελος παντων.

9. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

m-power_01 (06-07-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλή ποιότητα, οκ, αλλά γιατί στο m3 μου γίνονται τόσο εύκολα stone chips?
    Γιατι πας 200αρες κυνηγοντας τον φιλο σου η οτι αλλο βρεθει μπροστα σου!!!
    Οι μικρες αποστασεις απο τους προπορευομενους με μεγαλες ταχυτητες εχουν ντισαβανταζ!!!!
    Ασε και μενα χαλια ειναι!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον, μιας και μιλαμε για πορτοκαλι, πορτοκαλοφλουδα, κυτταριτιδα, ή orange peel αγγλιστι, οριστε μερικες φωτο για να ξεκαθαρισουμε γιατι μιλαμε:

12. The Following 5 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

alexm (02-07-10), aristent (02-07-10), ghost-rider (02-07-10), Monsta (02-07-10), S8N (02-07-10)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μαλλον εδω φαινεται καλυτερα:

14. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

aristent (02-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ιδανικα, ποιο θα ηταν το καλυτερο βαψιμο;
    τι δηλαδη πρεπει να γινει για να ειναι το χρωμα λειο και γυαλιστερο σαν καθρεφτης;

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP