Eisenman Race .Το ενα video ειναι μεσα σε τουνελ(οπως τα περισσοτερα που εχω)το αλλο το εξωτερικα στο δρομο......Εντυπωσιακος ομως ειναι και ο ηχος στην ''κρυα'' εκκινηση.Θα το βαλω καποια στιγμη
Eisenman Race .Το ενα video ειναι μεσα σε τουνελ(οπως τα περισσοτερα που εχω)το αλλο το εξωτερικα στο δρομο......Εντυπωσιακος ομως ειναι και ο ηχος στην ''κρυα'' εκκινηση.Θα το βαλω καποια στιγμη
Στρατο απο οτι εμαθα το μολυβι Μ3 τελικα ανηκει σε καποιο γιατρο απο Λαρισα και φοραει Schnitzer τελικα εξατμισεων.
Βρηκα βιντεο ομως απο Θεσσαλονικιο(μαλλον)με την ιδια εξατμιση που δηλωνει οτι ακουγεται πολυ αλλιως με ζεστο μοτερ και αλλιως με κρυο.Το βιντεο δεν δινει αυτο που ακουσα αλλα εννοητε οτι εγω ζεστο το ακουσα αφου απλα περνουσε εξω απο το μαγαζι.
stratos (28-06-10)
η συγκεκριμένη είναι μόνο τελικά....το έχω δει αρκετές φορές το αμάξι Θεσσαλονίκη....απίστευτος ήχος....
Πώ πω ανατριχίλα οι ήχοι απο τα Μ3, τόσο απο αυτές που έβαλε ο Αρης όσο αι του GM6 που μου σηκώθηκε η τρίχα.
Βάλτε και άλλες να μπριζωνόμαστε
Λίγα ακούσματα απο μεριά 335:
Autobahn Exotics (που την ζαχαρώνω παρά τον μπάσο ήχο):
Eisenman Race:
Racyng Dynamics:
AMS Performance:
Agency Power:
Dixis Titanium:
aristent (28-06-10)
Εγω την δικια μου,χειροποιητα μεσαιο-τελικο,δεν τη βαζω καθολου γιατι δεν εχει καμια σχεση το βιντεο με τη πραγματικοτητα,το ειχα επιχειρησει παλαιοτερα κ ξενερωσα(με το βιντεο)...Οσοι την εχετε ακουσει απο κοντα ομως ξερετε κ μπορειτε να εκφερεται αποψη!!!
Ι donut understeer...
GM6 (01-07-10)
Ταπεινα...για να'χουμε ενα μετρο συγκρισης.
bakalos (26-01-12), BILL007 (30-06-10), Gregory_///M (30-06-10), nikos1400 (30-06-10), Thomelef (17-05-11)