Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 43

Θέμα: Καταλαβες γιατι?

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yodas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κακό είναι ότι καταλαβαίνουμε εμείς ενώ αυτοί που πρέπει να καταλάβουν και να αντιδράσουν δεν ιδρώνει το αυτί τους....
    Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν λίγο-πολύ τι συμβαίνει.

Τώρα όμως είναι αργά. Το σχέδιο, βλέπεις, πέτυχε. Ήθελαν τον κόσμο χρεωμένο, χρεωκοπημένο, μες στην εργασιακή ανασφάλεια για να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Ποιος θα φωνάξει όταν χρωστά στις τράπεζες, διακυβεύεται η θέση του και έχει και στόματα να ταϊσει? Σκύβει το κεφάλι και κάνει υπομονή. Μέχρι να μην έχει τίποτα να χάσει γιατί απλούστατα θα του τα έχουν πάρει όλα.

Κάποτε λέγαμε 'Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια'.

Σήμερα την πατρίδα μας την έχουν ξεπουλήσει, τη Θρησκεία μας την έκαναν μαγαζί και την οικογένεια τη διαλύσανε με τα νέα ήθη που προβάλει το χαζοκούτι.

Σήμερα κανείς δεν κρεμάει μια σημαία στο μπαλκόνι του στις εθνικές εορτές, κανείς δε δηλώνει περήφανος ως Έλληνας, κανείς δε διδάσκεται την ιστορία σωστά ενώ οι περισσότεροι δε μπορούν να γράψουν μια ορθογραφημένη λέξη ή μια πρόταση που να βγάζει νόημα.

Σήμερα θεωρούμε τη θρησκεία ως μέσο πλύσης εγκεφάλου και καθοδήγησης του πλήθους, και πως να μην το κάνουμε όταν κύναιδοι παπάδες και ζάμπλουτοι ιερομόναχοι εντελώς ασύμβατοι με τα χριστιανικά ήθη μας έχουν κάνει να σιχαθούμε... Οι κουμπάροι κατήντησαν χορηγοί, οι νονοί μοστράρουν σταυρούς και πανάκριβα βρεφικά ρουχαλάκια, οι εκκλησίες έχουν ταρίφα για κάθε μυστήριο με επιπλέον χρεώσεις για άναμμα πολυελαίων, χαλιά, κλιματιστικά κλπ.

Σήμερα οι οικογένειες δε βρίσκονται μαζί στο τραπέζι, ο πατέρας δε σέβεται τη μάνα, η μάνα δεν ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών και οι νέοι δε σκέπτονται πως θα νοικοκυρευτούν αλλά πως θα αποκτήσουν το γρήγορο αυτοκίνητο, τη 3D τηλεόραση, το τελευταίας τεχνολογίας laptop και το super duper κινητό. Βολεμένοι 30άρηδες εξακολουθούν να μένουν με τους γονείς τους προφασιζόμενοι οικονομικές δυσκολίες και ανεργία όταν ξημεροβραδιάζονται στα καφενεία και ονειρεύονται μοντελοβιζιτούδες και αρπαχτές.

Το χειρότερο είναι πως όλα τα παραπάνω κάποιοι προοδευτικοί μας έκαναν να τα θεωρούμε αναχρονιστικά. Να παν στο διάολο όλοι τους.

2. The Following 16 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

dark knight (29-06-10), GEORGE316 (30-06-10), gkaras (29-06-10), individual (29-06-10), katsaraios (30-06-10), Konstantinos E60 (29-06-10), Kostas e46 (29-06-10), Makman (29-06-10), NickE60 (29-06-10), nikos1400 (29-06-10), Nino (29-06-10), paganis (29-06-10), PANOS-E60 (29-06-10), Ptboul (29-06-10), z3 2.2 (29-06-10), ΜΙΧΑΛΗΣ (29-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή Σωστά και άγια

Καλά τα λέτε αδέρφια, αλλά... ΤΙ στην ευχή θα κάνουμε? Φοβάμαι πως αν γράψω ότι πρέπει να γίνει επανάσταση, θα με μπουζουριάσουνε...ΟΥΠΣ! το έγραψα... Τέλος πάντων. Ας πάει και το παλιάμπελο...Το κακό είναι πως, όπως είπε κι ο Πάνος Ε60, περνάμε εύκολα απ' το ένα συναισθηματικό άκρο στο άλλο. Και να συμπληρώσω... ΞΕΧΝΑΜΕ και πολύ εύκολα....

4. The Following 2 Users Say Thank You to Propulsive For This Useful Post:

gkaras (29-06-10), NickE60 (29-06-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Propulsive Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά τα λέτε αδέρφια, αλλά... ΤΙ στην ευχή θα κάνουμε? Φοβάμαι πως αν γράψω ότι πρέπει να γίνει επανάσταση, θα με μπουζουριάσουνε...ΟΥΠΣ! το έγραψα... Τέλος πάντων. Ας πάει και το παλιάμπελο...Το κακό είναι πως, όπως είπε κι ο Πάνος Ε60, περνάμε εύκολα απ' το ένα συναισθηματικό άκρο στο άλλο. Και να συμπληρώσω... ΞΕΧΝΑΜΕ και πολύ εύκολα....
    Φοβάμαι πως όταν ..θα καταλάβουμε.... δεν θα βρούμε κανέναν για να "επαναστατήσουμε" εναντίον του.. θα έχουν αυτοεξοριστεί "ηρωικά" για να γλυτώσουν (με τις τσέπες γεμάτες φυσικά... δεν ξέρω φτωχό πολιτικό) ....και θα μας παραδώσουν στα διεθνή "ταμεία" για να μας "περιποιηθούν" για καμιά 50 χρόνια όπως μας αξίζει........ το μόνο που δεν ξέρω είναι το αν ο τόπος θα λέγεται κάπως αλλιώς....

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν και αργά, καταλαβαίνετε - καταλαβαίνουμε - που πάμε.Τώρα τι κάνουμε ???
    Είναι άραγε, όντως αργά ?? Μήπως τελικά - όπως συμβαίνει συνήθως - ο Ελληνας, σηκώσει "κεφάλι" ?? Μήπως τελικά, υπάρχει "φώς στο τούνελ" ???
    Μήπως τελικά ήρθεε η ώρα, να κοιτάξουμε, εκτός απο τον εαυτό μας, και λίγο παραδίπλα μας ???? Μήπως να σηκώσουμε το κεφάλι, και εκτός απο το παρών, να κοιτάξουμε και λίγο το ΜΕΛΛΟΝ ????????????????
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Η "πραγματική παρέα"........

7. The Following 2 Users Say Thank You to Makman For This Useful Post:

dark knight (29-06-10), gkaras (29-06-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων

Τώρα όμως είναι αργά. Το σχέδιο, βλέπεις, πέτυχε. Ήθελαν τον κόσμο χρεωμένο, χρεωκοπημένο, μες στην εργασιακή ανασφάλεια για να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Ποιος θα φωνάξει όταν χρωστά στις τράπεζες, διακυβεύεται η θέση του και έχει και στόματα να ταϊσει? Σκύβει το κεφάλι και κάνει υπομονή. Μέχρι να μην έχει τίποτα να χάσει γιατί απλούστατα θα του τα έχουν πάρει όλα.

Σήμερα την πατρίδα μας την έχουν ξεπουλήσει, τη Θρησκεία μας την έκαναν μαγαζί και την οικογένεια τη διαλύσανε με τα νέα ήθη που προβάλει το χαζοκούτι.

Σήμερα κανείς δεν κρεμάει μια σημαία στο μπαλκόνι του στις εθνικές εορτές, κανείς δε δηλώνει περήφανος ως Έλληνας, κανείς δε διδάσκεται την ιστορία σωστά ενώ οι περισσότεροι δε μπορούν να γράψουν μια ορθογραφημένη λέξη ή μια πρόταση που να βγάζει νόημα.

Σήμερα θεωρούμε τη θρησκεία ως μέσο πλύσης εγκεφάλου και καθοδήγησης του πλήθους, και πως να μην το κάνουμε όταν κύναιδοι παπάδες και ζάμπλουτοι ιερομόναχοι εντελώς ασύμβατοι με τα χριστιανικά ήθη μας έχουν κάνει να σιχαθούμε... Οι κουμπάροι κατήντησαν χορηγοί, οι νονοί μοστράρουν σταυρούς και πανάκριβα βρεφικά ρουχαλάκια, οι εκκλησίες έχουν ταρίφα για κάθε μυστήριο με επιπλέον χρεώσεις για άναμμα πολυελαίων, χαλιά, κλιματιστικά κλπ.

Σήμερα οι οικογένειες δε βρίσκονται μαζί στο τραπέζι, ο πατέρας δε σέβεται τη μάνα, η μάνα δεν ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών και οι νέοι δε σκέπτονται πως θα νοικοκυρευτούν αλλά πως θα αποκτήσουν το γρήγορο αυτοκίνητο, τη 3D τηλεόραση, το τελευταίας τεχνολογίας laptop και το super duper κινητό. Βολεμένοι 30άρηδες εξακολουθούν να μένουν με τους γονείς τους προφασιζόμενοι οικονομικές δυσκολίες και ανεργία όταν ξημεροβραδιάζονται στα καφενεία και ονειρεύονται μοντελοβιζιτούδες και αρπαχτές.

Το χειρότερο είναι πως όλα τα παραπάνω κάποιοι προοδευτικοί μας έκαναν να τα θεωρούμε αναχρονιστικά. Να παν στο διάολο όλοι τους.
    Oτι καλυτερο εχω διαβασει τωρα τελευταια....
    Υπεροχο κειμενο,στοχευμενες ατακες,ανατριχιαστικες αληθειες με ενα εκλπηκτικο τροπο γραφης.
    Τα σεβη μου κυριε S8N
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

9. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

S8N (29-06-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλα αυτά;

Δεν θέλουν άλλους Έλληνες! Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη!

Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή.

Οι γονείς σε 2 δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται.

Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και το ξέρουν.

Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

Θυμηθήτε το, κάνουν ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και το ξέρουν
    !

Αν οχι ηρθε η ωρα ολοι μας να το καταλαβουμε...
    Να καταλαβουμε οτι ολα αυτα ηταν και ειναι μερος ενος πιο πολυπλοκου και δολιου σχεδιου!!
    Ναι στην σωτηρια της πατριδας ναι στην προσπαθεια ολων περι αυτου, οχι ομως στην λογιστικη σωτηρια και στην καταστροφη της Ελληνικης οικογενειας και του νυκοκοιριου.
    Αν ενα πραγμα μας ξεχωριζε απο τον υπολοιπο κοσμο ηταν το δεσιμο των Ελληνικων οικογενειων.
    Οι γονεις αγαπουσαν και φροντιζαν τα παιδια τους σε καθε στιγμη και ηλικια και το αντιθετο, αυτος ο δεσμος τωρα θα σπασει με το νεο ασφαλιστικο (δεν θελω να επεκταθω πως και γιατι αρκει καποιος να το διαβασει).
    Σε παλια του αναλυση ο Κισιγκερ ειχε πει οτι οι Ελληνες εναι λαος ατιθασος και μονος τροπος για να τον χτυπησεις ειναι εκ των εσω, χτυπωντας τον πολιτισμο του, τα ηθη και εθιμα του ,τις αρχες και τις αξιες του.
    Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια και ισως ηρθε πραγματικα η ωρα των εργων...Ισως ηρθε η ωρα να ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ οσοι(βουλευτες) ακομα και με την ψηφο τους συναινεσουν στην Γεννοκτονια των Ελληνων.

11. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

alexm (29-06-10), gkaras (29-06-10), NickE60 (29-06-10), S8N (29-06-10), z3 2.2 (29-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κάποιοι, λένε ακόμη 'Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια'. Το κακό, είναι πως θεωρούνται φασίστες, ρατσιστές, εθνικιστές κλπ κλπ.

Θεωρώ τον εαυτό μου περήφανο, γιατί σε μια συνοικία όπως τα Σεπόλια, η οποία βρίθει αλλοδαπών, έχω τη σημαία μας κρεμασμένη 365 μέρες το χρόνο. Έχω ακούσει πολλά σχόλια γι αυτό και καλά, και "κακά".

Και το μεγαλύτερο κακό όλων; Όλοι μας από κάτι λέμε, αλλά κανένας μας (σχεδόν) δεν κάνει κάτι γι αυτό... Πετάμε τελικά ένα "τέλος πάντων" και κοιτάμε να επιβιώσουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Propulsive : 29-06-10 στις 15:58

13. The Following 5 Users Say Thank You to Propulsive For This Useful Post:

dark knight (29-06-10), gkaras (29-06-10), PANOS-E60 (29-06-10), S8N (29-06-10), tmilatos (29-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Ακουστηκαν πολλα. Να παραθεσω και εγω την ταπεινη μου γνωμη. Καποια με βρησκουν συμφωνο, καποια οχι.
    Πιστευω οτι ναι, ηταν οργανομενο σχεδιο.
    Τον πλουτο του λαου θα τον συγκεντρωσουν τα μεγαλα κεφαλαια.
    Τον πλουτο το κρατους επισης.
    Η ανεργεια θα εκτιναχθει στα υψη.
    Και οι νεοι βεβαια μην ξαχαστουμε, για σκαρτα 600 ευρω θα δουλευουν.
    Για μενα αλλου ειναι το μεγαλο προβλημα.
    Διακρινω απαθεια απο την κοινωνια. Στο κατω κατω ρε γαμωτο μια στο τοσο εχουμε και εκλογες. Αν υπηρχε τοσο μεγαλο προβλημα κατι θα αλλαζε. Δεν εχουμε χουντα.

Πατρις-θρησκεια-οικογενεια λετε.
    Συμφωνω στο οτι δεν υπαρχει τιποτα πιο πολυτιμο απο την οικογενεια.
    Ξεκαθαριζω οτι δεν ειμαι χριστιανος και θεωρω εσφαλμενο, η ταυτοτητα ενος λαου να ταυτιζεται με τη θρησκεια του. Ελληνας ειμαι, οχι χριστιανος. Δεν πιστευω σε καμια ανωτερη δυναμη, και οτιδηποτε δεν ερμηνευεται με μαθηματικα, φυσικη η χημεια απλα το προσπερνω. Δεν παυω να σεβομαι οσους πιστευουν. Δημοκρατια εχουμε.
    Τωρα για την πατριδα τι να πω. Η πατριδα αποτελειται απο το λαο. Αυτος ειναι που αξιζει, αυτον πρεπει να σεβονται ολοι.
    Εδω ομως που εχουμε φτασει ειναι λογικο να επικρατει απαθεια. Που ειναι το παραλογο? Γιατι να σκασεις? Για το κρατος που αυριο θα σου κοψει το μισθο? Για τους πολιτικους που παιρνουν μιζες? Κανεις δε σεβεται κανεναν το ξαναλεω. Ο Ελληνας εχει γινει βολεψακιας. Δεν τον νοιαζει τι περναει ο διπλανος του, μολις αυτος βολευτει, στα απαυτα του. Αυτη η νοοτροπια οδηγει στα χαος. Τι μου λετε για πατριδα? Πασχουμε σε πιο πολυ βασικα ζητηματα...
    Το θεμα κυριοι ειναι οτι δεν φτασαμε ετσι εδω. ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ! ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ! Και ειλικρινα εχω πειστει πλεον οτι αυτοι μας αξιζουν. Η κατασταση εφτασε ως εδω με τη συγκαταθεση μας. Τωρα απλως θα κοιμηθουμε εκει που στρωσαμε.
    Τι επανασταση να γινει? δεν το θελει ο κοσμος.
    Εχω παει σε πορειες, εχω φωναξει, εχω διαμαρτυρηθει και εχω μετανοιωσει για ολα.
    Θα γινω και γω Ελληνας.
    Και δεδομενου οτι εχω οπλιστει και οσο μπορω εχω εξασφαλισει το μελλον μου δεν θα ξαναφωναξω. Γιατι, για τα δικαιωματα των αλλων? Ο ιδιος ο ******* που τη βγαζει με 3 και 60 ερχεται να μου την πει... Λες και δεν τον αφορα.
    Οχι δεν παιζει να μιλησω για δικαιωματα ουτε για επιπεδο ζωης. Ουτε να καθομαι και να προσπαθω να καταλαβω γιατι μονο αν εισαι αρχηγος σε ενα απο τα 2 μεγαλα κομματα εισαι αρκετα εξυπνος για να κυβερνησεις. Πρεπει να ειμαι βλακας και ανεπιδεκτος μαθησεως αλλα αυτο δεν μπορω να το πιασω, ενω ολοι γυρω μου το χουν καταλαβει.
    Και παλι, ενω βλεπουν οτι δε στροφαρω, προσπαθουν να με πεισουν να σταυρωσω εναν απο τους 2(ξερετε, οι μισοι τον εναν, οι άλλοι μισοι τον αλλο) στις εκλογες και να μην κανω καμια βλακεια..
    Τις προαλλες τους εστειλα στο διαολο. Στις επομενες εκλογες δεν κατεβαινω. Ας κοψουν ολοι το λαιμο τους. Θα κοιταξω και εγω τη δουλεια μου. Και στο μελλον την οικογενεια μου. Ολα τα αλλα πολυ διακριτικα θα τα γραψω στα απαυτα μου.

15. The Following 4 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

alexanderk (30-06-10), Driver M (30-06-10), NickE60 (29-06-10), PSDEDES (01-07-10)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παταω κι'αλλα "thanks" αλλα παιρνει μονο ενα...
    Εχεις ανεβει 50 οροφους Σεβασμου !

Αληθεια, πως την πατησαμε ετσι ?

17. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

S8N (29-06-10)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με την περιγραφή του Αρη όσον αφορά τη σημερινή κατάσταση της χώρας και του λαού μας θα συμφωνήσω απόλυτα.

Εχω όμως μιά εικόνα λίγο πιό σφαιρική γιά μιά παγκόσμια πραγματικότητα, που νομίζω μειώνει κάπως την τάση που έχουμε οι Ελληνες να σκεφτόμαστε ότι οι Δελφοί αποτελούν ακόμα τον ομφαλό της Γής. Ασφαλώς τα αφεντικά του χρήματος θέλουν λαούς αμαθείς, καθυποταγμένους στον καταναλωτισμό, χωρίς αξίες εθνικές, κοινωνικές, πολιτισμικές και θρησκευτικές. Το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό και απορώ πως δεν φερθηκαν πιό έξυπνα στην αντιμετώπιση του Ισλάμ. Θα μπορύσαν απλούστατα να είχαν πνίξει τον Ισλαμικό φονταμενταλισμό με McDonalds και να έχουν σβήσει τη θρησκευτική του φλόγα με coca-cola. Λάθος τους μεγάλο, θα είχαν γλιτώσει τα Twins ! Ουδείς αλάνθαστος, ούτε και η CIA ...

Στη δεκαετία που πέρασε, η απληστία τους έφερε και άλλα λάθη. Γέμισαν τις παγκόσμιες χρηματαγορές με δομημένα (τοξικά) επενδυτικά προϊόντα. Γρήγορα κέρδη, τρελλά bonus γιά τα goldenboys, όλα καλά.
    Και στα ξαφνικά, κάποιοι που μάλλον ξύπνησαν από κακό όνειρο, φωνάζουν ότι έχουμε δώσει πολλά ακάλυπτα δάνεια ! Τι έκπληξη ! Επιχειρήσεις, ιδιώτες, κλάδοι της οικονομίας, κράτη ολόκληρα και, εσχάτως, μιά ήπειρος ολόκληρη είναι υπερδανεισμένοι και η παραγωγική τους δυναμική δεν επαρκεί γιά να αποπληρώσει τα δανεικά. Και ποιοί τα έδωσαν αυτά τα δανεικά ? Σαράφηδες της Κατοχής ? Ενεχυροδανειστές στο Μοναστηράκι ? Δε νομίζω ... Τα έδωσαν εξειδικευμένοι στο αντικείμενο επενδυτές. ΑΡΑ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ.
    Γιά να σκεπάσουν τα βρώμικά τους, αποφάσισαν να κάνουν τα θύματα συνενόχους. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, τη β΄φάση του σχεδίου.

Κλείνω αισιόδοξα. Είμαστε καταναλωτάκια γι αυτούς και αυτό ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνουμε. Δεν τους συμφέρει να μας εξαθλιώσουν τελείως. Μας τρομοκράτησαν αρκετά ... σε λίγο καιρό θα ακούσουμε το γνώριμο σε όσους παρακολουθούν τις αγορές ΛΗΞΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 29-06-10 στις 20:54

19. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

NickE60 (29-06-10), S8N (29-06-10)

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP