Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουν λίγο-πολύ τι συμβαίνει.
Τώρα όμως είναι αργά. Το σχέδιο, βλέπεις, πέτυχε. Ήθελαν τον κόσμο χρεωμένο, χρεωκοπημένο, μες στην εργασιακή ανασφάλεια για να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι.
Ποιος θα φωνάξει όταν χρωστά στις τράπεζες, διακυβεύεται η θέση του και έχει και στόματα να ταϊσει? Σκύβει το κεφάλι και κάνει υπομονή. Μέχρι να μην έχει τίποτα να χάσει γιατί απλούστατα θα του τα έχουν πάρει όλα.
Κάποτε λέγαμε 'Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια'.
Σήμερα την πατρίδα μας την έχουν ξεπουλήσει, τη Θρησκεία μας την έκαναν μαγαζί και την οικογένεια τη διαλύσανε με τα νέα ήθη που προβάλει το χαζοκούτι.
Σήμερα κανείς δεν κρεμάει μια σημαία στο μπαλκόνι του στις εθνικές εορτές, κανείς δε δηλώνει περήφανος ως Έλληνας, κανείς δε διδάσκεται την ιστορία σωστά ενώ οι περισσότεροι δε μπορούν να γράψουν μια ορθογραφημένη λέξη ή μια πρόταση που να βγάζει νόημα.
Σήμερα θεωρούμε τη θρησκεία ως μέσο πλύσης εγκεφάλου και καθοδήγησης του πλήθους, και πως να μην το κάνουμε όταν κύναιδοι παπάδες και ζάμπλουτοι ιερομόναχοι εντελώς ασύμβατοι με τα χριστιανικά ήθη μας έχουν κάνει να σιχαθούμε... Οι κουμπάροι κατήντησαν χορηγοί, οι νονοί μοστράρουν σταυρούς και πανάκριβα βρεφικά ρουχαλάκια, οι εκκλησίες έχουν ταρίφα για κάθε μυστήριο με επιπλέον χρεώσεις για άναμμα πολυελαίων, χαλιά, κλιματιστικά κλπ.
Σήμερα οι οικογένειες δε βρίσκονται μαζί στο τραπέζι, ο πατέρας δε σέβεται τη μάνα, η μάνα δεν ασχολείται με την ανατροφή των παιδιών και οι νέοι δε σκέπτονται πως θα νοικοκυρευτούν αλλά πως θα αποκτήσουν το γρήγορο αυτοκίνητο, τη 3D τηλεόραση, το τελευταίας τεχνολογίας laptop και το super duper κινητό. Βολεμένοι 30άρηδες εξακολουθούν να μένουν με τους γονείς τους προφασιζόμενοι οικονομικές δυσκολίες και ανεργία όταν ξημεροβραδιάζονται στα καφενεία και ονειρεύονται μοντελοβιζιτούδες και αρπαχτές.
Το χειρότερο είναι πως όλα τα παραπάνω κάποιοι προοδευτικοί μας έκαναν να τα θεωρούμε αναχρονιστικά. Να παν στο διάολο όλοι τους.
Oτι καλυτερο εχω διαβασει τωρα τελευταια....
Υπεροχο κειμενο,στοχευμενες ατακες,ανατριχιαστικες αληθειες με ενα εκλπηκτικο τροπο γραφης.
Τα σεβη μου κυριε S8N
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)