στο spoiler μου εχει καποια μικρα σιμαδια απο τα πετραδακια... Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προιον για να τα βαψω τα συγκεκριμενα σημαδια? ευχαριστω
στο spoiler μου εχει καποια μικρα σιμαδια απο τα πετραδακια... Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προιον για να τα βαψω τα συγκεκριμενα σημαδια? ευχαριστω
και διαφορα προιοντα σε μορφη stick υπαρχουν και μπορεις να πας σε ενα χρωματοπωλειο(αυτοκινητων) και να αγορασεις ενα τεταρτακι ακριβως το χρωμα του προφυλακτηρα (απο τον κωδικο) και με ενα μικρο πινελακι... ισα ισα να τα "αγγιξεις".
Τα σημαδια μεν μπορει να καλυφθουν αλλα απο κοντα θα φαινεται η παρεμβαση σου...
Πινελάκι και χρωματάκι του αυτοκινήτου σου. Δύο περάσματα με 10' αναμονή ενδιάμεσα και βερνικάκι από πάνω με άλλο (καθαρό) πινέλο. Καλό στράγγισμα μεταξύ των σταδίων για να μη σου κάνει καρουμπαλάκι.
Η άλλη σου λύση είναι κανονικό βάψιμο σε φανοποιείο.
δεν παιζει να παω σε φανοποιειο γιατι αυτα λογικα θα ξαναγινουν.. ευχαριστω για την βοηθεια
The ultimate magic pen or otherwise ass pen
Αμα δουλεψει,γραψτε με
Έχω γράψει ανάλογο θρεντ για τη φοβερή τεχνολογία του Smart Pen, που για 50 ευρώ σου δίνουν μερικά γραμμάρια......βερνίκι.
Μια από τις μεγαλύτερες απατεωνιές στα προϊόντα αυτοκινήτου όλων των εποχών.
Κάποιοι εκμεταλευόμενοι την ασχετοσύνη του κοσμάκη κονόμισαν εις βάρος του.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2593