Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 56

Θέμα: v4 5-15 autotune logs

Rides
    2

Προεπιλογή

περιμενουμε να δουμε που θελει να καταληξει ο φιλος μας δημητρη...
    μην τον πιασουμε και απο τα μουτρα ακομα δεν μπηκε...
    (αν και εκανε "επεισοδιακη" εισοδο...)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ναι Σταθη.... αλλα βλεπω σαν αρχη επιθετικα posts χωρις τεκμηριωση και ενα υφος περιφρονησης προς τα υπολοιπα μελη. Και κατι απιθανους χρονους....Κατι δεν μου καθεται καλα. Για να δουμε....

Rides
    2

Προεπιλογή

εχει γεμισει ο κοσμος απο κοντρακηδες και υπερμηχανικους του πληκτρολογιου...
    δεν τα ξερεις ρε μητσο?

τωρα τι ακριβως ισχυει για το φιλο μας θα φανει, αργα ή γρηγορα...

παντως εδω η ανταλλαγη αποψεων και γνωσεων "χωρις φοβο και παθος" ειναι το ζητουμενο.
    δεν βλεπω το λογο να ειναι κανεις εριστικος σε ενα χωρο που μπαινει για να γραψει και να διαβασει...

Rides
    0

Προεπιλογή

καλα παιδια τα νουμερα που αναφερει ο ειδικος δεν υπαρχουν. εγω κανω αρκετα παραπανω και αμα θελει ο φιλος μπορουμε να ανοιξουμε οπου θελει οσο θελει γιατι απο θεωριες χορτασαμε στη πραξη θελουμε να δουμε αλλα ξεχασα αυτοι βαζουν μονοι τους τις κονσερβες πατανε μονοι τους και νομιζουν οτι πανε και οταν τους πεις να ανοιξουν εχουν καμια χαλασμενη κλειδαρια η θα μπαινουν σε save mode και αλλα παρομοια!!!

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άρα να γίνει ένα θέμα procede vs flash...

Rides
    0

Προεπιλογή

yodas δεν χρειαζεται να γινει τετοιο θεμα εγω φοραω cp-e αγραφο εγκεφαλο και ρυθμιστηκε εδω.θεμα δεν υπαρχει τα εχουμε δει στον δρομο και φυσικα ο καθενας κανει τις επιλογες του

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Dim το έγραψα μόνο ως θέμα ενημέρωσης...δηλαδή καλό θα ήτανε και εσύ με τις γνώσεις σου και την διαφορετική πορεία στο θέμα Ν54 να μας έδινες τα φώτα σου

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοκίνητο: 335i

Κινητήρας: Ν54 με 2 τούρμπο

Βελτιώσεις: ελευθερα downpipes, intercooler, σκάστρα, παράλληλος εγκέφαλος

Λογισμικό: V4 5-15 autotune

Το συγκεκριμένο λογισμικό έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως έχει αναφερθεί και παλιότερα. Επίσης, σημαντικό πλεονέκτημα είναι το autotune που ρυθμίζει το πρόγραμμα ανάλογα με τις βελτιώσεις και πειράζει μόνο του το αβάνς αλλά όχι και την πίεση.

Εδώ είναι εστιασμένο ένα πάτημα με τρίτη ταχύτητα σε συγκεκριμμένες στροφές:

Παρατηρούμε οτι ακόμα και στις 6000 rpm η πίεση κρατιέται αρκετά ψηλά στα 19.5 psi

Το αβάνς ρυθμίζεται αποτελεσματικά: -9 μοίρες προπωρίας με τον παράλληλο εγκέφαλο να διατάζει να γίνει προσαρμογή ακόμα 2 μοίρες.

Αυτό που με χαλάει: το μείγμα είναι υπέρ-πλούσιο με λ = 9.8:1

Με παρόμοιες ρυθμίσεις το αυτοκίνητο είχε γράψει 416.2 bhp στο dynojet του περιοδικού power. Στον δρόμο είναι αρκετά δυνατό και πρόθυμο και με αρκετά χαμηλή κατανάλωση.

Τι θα γινόταν άρα αν το λ πήγαινε στο 11.0 - 11.1:1? Τι διαφορές θα είχαμε? Μακάρι να μπορούσα με κάποιο τρόπο να φτωχείνω το μείγμα.

ΟΚ, είναι ένα πολύ safe πρόγραμμα αλλά γιατί να μην μπορούσα να το κάνω φτωχότερο με τα επιθυμητά αποτελέσματα?
    strato πιστευω οτι εισαι πολυ πλουσιος σε μιγμα..... μηπως να το στεγνωσετε λιγο? ενταξει οταν ειναι πλουσιο ειναι ασφαλες αλλα εσενα παρα ειναι.. αν φτωχεινει λιγο θα δεις τρελη διαφορα στο αμαξι και δεν θα κινδυνευει ουτε θα σηκωνει θερμοκρασιες... ασε που τοσο πλουσιο που το εχεις μπορει να σου ξεπλενει τα εμβολα και να δεις στιγματα στα πιστονια αν λυσεις ποτε κεφαλη.. γνωμη μου παντα και φυσικα ο προγραμματιστης σου θα ξερει καλυτερα απλα λεω....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KOSTADAS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακουσε να δεις energy εισαι η αιτια που σιγα σιγα φευγουμε απο το v4forumclub!!!μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις και εδω!!!εμεις που δεν εχουμε procede δεν γνωριζουμε σχεδον τιποτα και στην ουσια δεν μας ενδιαφερει κιολας τι κανει!!!τα ποστ εδω εχουν πλακα για σενα διδασκαλε των procede?εσυ εχεις πιο πολυ πλακα το εχεις παρει χαμπαρει?με αυτα που λες βγαζεις στην ουσια ακυρο τον Στρατο που μιας και ειναι ο μονος που ασχολειται τοσο καιρο προσπαθει να τα βγαλει περα με το procede!ζητησε καποιες πληροφοριες και του ζητησατε να σας ευχαριστησει δημοσια πρωτα ΕΔΩ και μολις δεν το εκανε η βοηθεια κοπικε σαν μαχαιρι!!!ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!

ΥΓ.energy η papajim μιας και εισαι πολυ γρηγορος στο δρομο οπως λες σε προκαλω να ανοιξουμε οπως θες οσα μετρα θες!!!!
    Ζητω συγνωμη απο τους mods, αλλα λογω σπιλωσης και ψεματων ζητω λιγο επιεικεια να απαντησω στις ανακριβεις επιθεσεις!

O Στρατος πηρε οση βοηθεια χρειαστηκε και θα παιρνει οποτε ζηταει. Εδω ειναι να διαψευσει εναν απο τους δυο μας (την πατησες! ). Δεν ειδα πότε κοψαμε κατι? Το εστησε μια χαρα το αμαξι του και πηγαινει ΑΕΡΑ! Κανενας δεν εβγαλε ακυρο τον Στρατο. Τα ιδια λαθη εκανα και εγω με τα αρχικα V4 και μου εβγαζε ενα σωρο προβληματα που τα περισσοτερα κατεληγαν μετα απο 3-4 ανοιγματα σε safe mode... Οποιος δεν θελει να μενει με κονσερβα προγραμμα και ψαχνει και το τελευταιο δεξατο στις μετρησεις και οχι δυναμομετρα κλπ, κανει και λαθη... αλλος γουσταρει την διαδικασια, και αλλος γουσταρει να πληρωνει για να την εχει ετοιμη. Ειναι απλα διαφορετικη προσεγγιση του ιδιου αποτελεσματος.
    Αν δεν γνωριζεις τιποτα για το procede και αν δεν σε ενδιαφερει λογω εγκαταστασης cpe, μαγκια σου, αλλα φιλε μου γραφεις ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ και το χαλας με τα απανωτα off topic σου. 3 ατομα φυγατε... οι κοντρακιδες της cpe με τον ιδιοκτητη της και πιστεψε με ειναι πολυ καλυτερα! Ευχομαι εσυ και ο γιατρος να μην χαλασετε και εδω ολα τα τοπικ για το procede οπως κανετε αυτη τη στιγμη!

Τα νουμερα δυστυχως ειναι περα για περα αληθηνα. Στα 5.0" επαιζα με τα αρχικα προβληματα που ειχα προσωπικα με το V4 (οπως εγινε και με τον Στρατο μεχρι να κατανοησει καποια πραγματα μετα απο πολλα ποστ μας)... τωρα που το εστησα λοιπον λετε να ειναι χαμηλοτερα?

ΥΓ. Κοντρακιας δεν ημουν στα 18 μου λες να γινω στα 33 μου γιατρε μου?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dim135 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα παιδια τα νουμερα που αναφερει ο ειδικος δεν υπαρχουν. εγω κανω αρκετα παραπανω και αμα θελει ο φιλος μπορουμε να ανοιξουμε οπου θελει οσο θελει γιατι απο θεωριες χορτασαμε στη πραξη θελουμε να δουμε αλλα ξεχασα αυτοι βαζουν μονοι τους τις κονσερβες πατανε μονοι τους και νομιζουν οτι πανε και οταν τους πεις να ανοιξουν εχουν καμια χαλασμενη κλειδαρια η θα μπαινουν σε save mode και αλλα παρομοια!!!
    Παλι θα αρχισει η διαδικασια ποιος την εχει γρηγοροτερη? Δεν μπηκα στο τρυπακι να αποδειξω κατι οταν εχασα σαν σταματημενος απο σενα, τοτε με το safe mode γιατι οτι κανω δεν το κανω για να ΔΕΙΞΩ/ΑΠΟΔΕΙΞΩ στους γυρω μου... το κανω απο μερακι και αγαπη στο χομπυ που λεγετε βελτιωση, και την τρελα μου να ψαχνω/φτιαχνω/συμβαλω σε αυτη... Γιατι βελτιωση, εγω εμαθα στο εξωτερικο οτι δεν ειναι μια μεγαλη τσεπη και επιδειξη/κοντρα με φιλους... αλλα τρελα και αγαπη για το αντικειμενο... Μεγαλη τσεπη εχουμε ολοι με ενα BMW twin turbo... μερακι λιγοι! Κοντρακιας δεν ημουν στα 18 μου λες να γινω στα 33 μου γιατρε μου για να βρεθω με σκοπο να αποδειξω κατι που ΔΕΝ θελω να επιδειξω? Για σκεψου λιγο καποια στιγμη και τα λεμε σε κανα καφε γιατι δεν ενδιαφερει κανεναν αυτη η ανουσια κοντρα των "μπλοκαρισμενων κλειδαριων" που αναφερεις τοσο παιδικα οταν δεν καταλαβαινεις πως ειναι να σπαζεται κανεις απο ενα αμαξι 87.000ευρω...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP