Σελίδα 3 από 11 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 105

Θέμα: ΦΙΛΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΑ!--Απολογισμός - Αναπόληση

Rides
    1

Προεπιλογή

σε ευχαριστώ και εγώ προσωπικά...

μάλιστα αισθάνομαι και τυχερός γιατί πιτσιρικάς έζησα το "πραγματικό χωριό",
    τον παππού μου με τα πρόβατα ,να πηγαίνουμε μαζί στα χωράφια,να τα αρμέγουμε(πολύ γέλιο),να μεταφέρουμε ξύλα και σανό με το μουλάρι (τον πήγαινα τουρμπιστό),τη γιαγιά μου να θερίζει,να υφαίνει στον αργαλιό,να περιμένουμε πως και πως να βγει το φρέσκο ψωμί από τον φούρνο , με τη παλιοπαρέα να μην έχουμε αφήσει βουνό για βουνό,να παίζουμε κλεφτοκυνηγητό και και και και.....

νιώθω τυχερός και αυτές οι εικόνες είναι ανεξίτηλες....

για την σημερινή νεολαί(ρ)α τι να πω...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

2. The Following 2 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Nino (20-04-11), Stefanos_Cool (09-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

πω πω καλα μιλαμε μου εκανες ζημια στεφανε... ακομη ειμαι ανατριχιασμενος. πραγματικα με διαπερασε ριγος με το που το διαβασα. τι μου εκανες να ηξερες.. απο την μια ανατριχιαζα και απο την αλλη χαμογελουσα γιατι μου ερχοντουσαν διαφορετικες αναμνησεις σε καθε προταση.να σου πω και κατι.καλυτερα ειμασταν φιλε.ουτε αδερφες βγηκαμε ουτε λεσβιες(σημερα πλεον το να εισαι ομοφυλοφιλος ή bisexual ειναι πλεον τις μοδας με τα προτυπα που δινονται). ειμασταν παιδια που γυρναγαμε όλοι μέρα στους δρόμους και παίζαμε.εχουμε αναμνησεις απο τα παιδικα μας χρονια και εχουμε να λεμε ιστοριες για το τι καναμε μικροι.αν ρωτησεις τα σημερινα παιδια να σου πουν κατι απο τα παιδικα τους χρονια το μονο που εχουν να απαντησουν είναι πως περασαν την πιστα στο ταδε παιχνιδι πως έκανα αυτό στο facebook και ολο τέτειες λαλακίες... άσε που η νέα μόδα τώρα είναι να έρθει ο πιτσιρικάς που ειναι 16 χρονων με μαλλι γιεγιε πυραμιδα, να σου πει τι κοιτάς ρε λαλακα να του τις βρέξεις και μετά να σου κάνει και μια μήνηση απο πάνω για ξυλοδαρμό ή να σε τραβάει στα τμηματα.

4. The Following 3 Users Say Thank You to patriNOS For This Useful Post:

munchen (09-06-10), Ptboul (09-06-10), Stefanos_Cool (09-06-10)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φλας ειχανε?
    Στο χωρίο μου όχι, ήταν και αυτά ελεύθερα από ΚΟΚ, προφυλάξεις κ ασφάλεια. Στο δικό σου Γιαννάκο?
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο χωρίο μου όχι, ήταν και αυτά ελεύθερα από ΚΟΚ, προφυλάξεις κ ασφάλεια. Στο δικό σου Γιαννάκο?
    στο δικο μου εανννν περναγε κανα αμαξι... ο αγροφυλακας εδινε προτεραιοτητα στα ζωντανα!!
    Στα καρα ομως (γιατι ειχαμε και τετοια) ισχυε το αντιθετο..αργοτερα η οδικη σημανση ρυθμισε αυτες τις μικρολεπτομερειες

ΥΓ.αυτα τα smileys που τα βρισκω?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 09-06-10 στις 10:43

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Συγχαρητήρια Στέφανε για το όμορφο ταξίδι...πραγματικά, διαβάζα και χαμογελούσα μόνος μου φέρνοντας στο μυαλό όλες αυτές τις προσωπικές-παιδικές στιγμές, αφού κ εγώ "βγήκα" κάπου εκέι στο '82!

8. The Following User Says Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

Stefanos_Cool (09-06-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι μου θυμίζεις τώρα Στέφανε!
    Δεν μπορώ να μη σχολιάσω τι θέμα αυτό, γιατί νομίζω πως είμαι ο μεγαλύτερος του φόρουμ, οπότε δικαιωματικά απαιτώ και μιά τιμητική διάκριση κάποτε, χαχαχα!
    Μεγαλωμένος στην προσφυγική Τούμπα, με τρεις μόνο ασφαλτοστρωμένους δρόμους, δεκαετία του 50 και 60, σε μια εποχή που όλοι προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν απ τον πόλεμο και τον εμφύλιο σπαραγμό.
    Θυμάμαι τα δημόσια συσσίτια που πολλά παιδιά πήγαιναν για το μεσημεριανό τους, κρατώντας ένα τσίγγινο πιάτο, τυλιγμένο σε μιά καρό πετσετούλα, δεμένη με κόμπο.
    Στη αυλή του σχολίου, η Αμερικάνικη βοήθεια, μοίραζε φέτες γραβιέρας και υφάλμυρο κίτρινο βούτυρο.
    Βγάζαμε τα παπούτσια τέτοια εποχή και τα ξαναφορούσαμε τον Σεπτέμβρη.
    Τα πέλματα μας αφού τις πρώτες μέρες άνοιγαν φουσκάλες και πληγές, μετά από λίγο γίνονταν σκληρά σαν σόλες.
    Δεν υπήργαν adidas, puμa, nike και αερόσολες, μόνο άσπρα πάνινα της "ελβιέλα" και "αλυσίδα". Οι πιό προνομιούχοι φορούσαν μαύρα σταράκια μέχρι τον αστάγαλο, "του μπάσκετ" τα λέγαμε.
    Ολοι δε τέτοιες μέρες φορούσαμε τα μπλέ σορτσάκια και τις άσπρες μπλούζες των γυμναστικών επιδείξεων.
    Η συγκέντρωση για κλέφτες-αστυνόμους, καμπόυδες-ινδιάνους η μονομαχίες Σπαρτιατών-Αθηναίων με σπαθιά από κάγκελα που ζηλώναμε απ τους φράχτες και ασπίδες από καπάκια τυροτενεκέδων, συνοδεύονταν από μιά παχιά φέτα ψωμι που πάνω της είχε βρεγμένη ζάχαρι, η λάδι με ρήγανη. Οι πιό πλούσιοι είχαν μαρμελάδα βερύκοκο που έφτιαχναν οι μάνες με τους καρπούς των δένδρων που είχαν στις αυλές, η ροδάκινο.
    Πατίνια δίτροχα, τρίτροχα με ρουλεμάν, κάθε εμπνεύσης και τεχνολογίας που κατασκευάζονταν στις αυλές.
    Για μπάνιο με τα πόδια στο Καραμπουρνάκι, 5 χλμ πήγαινε-έλα, μέσα στο λιοπύρι και να τουλουμιάζουμε στο νερό απ τις βρύσες των δρόμων. Φυσικά νερό δεν υπήρχε στα σπίτια.
    Τα μπούτια συγκαμένα απ τον ιδρώτα και την αλμύρα, το ψιλοκουρεμένο κεφάλι πυρωμένο σαν σίδερο.
    Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά μάλλον μας προστάτευε ο Θεός της Ελλάδας.

Σταματώ εδώ, γιατί αν πάρω φόρα, μπορώ να γεμίσω σελίδες.

Υ.Γ. Ισως αργότερα, σκανάρω μερικές φώτο που έχω και να τις ανεβάσω.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

10. The Following 13 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

chief (09-06-10), gkaras (09-06-10), imolarot (19-04-11), katsaraios (10-06-10), Konstantinos E60 (09-06-10), Monsta (09-06-10), NickE60 (10-06-10), Nino (09-06-10), Panos 316T (09-06-10), pilot (18-04-11), Stefanos_Cool (09-06-10), z3 2.2 (09-06-10), Κωνσταντίνος (10-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

ειδα αυτο το ομορφο μυνημα τωρα...μολις μπηκα στο γραφειο....
    λογω τιμης...τα ματια μου ειναι βουρκωμενα.
    με ειδα ξανα οπως τοτε...οτι διαβαζα,το εβλεπα μπρος στα ματια μου με πρωταγωνιστη εμενα...
    χιλια μπραβο.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

12. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Stefanos_Cool (09-06-10)

Περιοχή
    Αθήνα, Κρυονέρι
    Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να το κάνεις και να είσαι σίγουρος ότι θα το θέλουν πολλοί από εμάς.

14. The Following User Says Thank You to Stefanos_Cool For This Useful Post:

Ptboul (09-06-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων

Υ.Γ. Ισως αργότερα, σκανάρω μερικές φώτο που έχω και να τις ανεβάσω.
    Ισως πρεπει να ξεδιπλωσουμε τις αναμνησεις μας,απο τα χρονια της αθωοτητας!!!

16. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

gant (09-06-10)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισως πρεπει να ξεδιπλωσουμε τις αναμνησεις μας,απο τα χρονια της αθωοτητας!!!
    Nα γίνει! Περιμένω από τους παλιότερους κ συνήθεις ύποπτους και από το σουζαριστό αλάνι των 80ς, Νίκο..
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP