Aν εχεις και on board καρτα γραφικων
βγαλε απο το slot και δοκιμασε να κανεις boot με την on board.Αυτο για να αποκλισεις αν φταιει ή οχι η καρτα γραφικων
δεν ειναι καλυτερο να μην παιδευεσαι και να μην γινει καμια μαλακια και χασεις την εγγυηση?
εγω στο λεω γιατι εχω δουλεψει σε δυο εταιριες και να ξερεις οτι κατι τετοια ψαχνουν για να σου που α εβαλες χερι δεν το καλυπτει η εγγυηση και ας μην εχει καμια σχεση με αυτο που εχει παθει το μηχανημα αυτο που εκανες εσυ
Λοιπόν, έκανα μια μικρή έρευνα σχετικά το πρόβλημα σου. Εχει αναφερθεί και απο άλλους.
Μια λύση που συνιστούν οι περισσότεροι, αφου δούλεψε σε αυτούς, είναι η εξής :
Καθώς βλέπεις ένα βίντεο στο Youtube (όχι σε full screen), πατάς δεξί κλικ μέσα στο βίνεο και επιλέγεις "Settings".
Στο μικρό παραθυράκι που ανοίγει με μικρά εικονιδιάκια στο κάτω μέρος, επιλέγεις το πρώτο εικονίδιο.
Εκεί βγάζει την επιλογή "Εnable hardware acceleration" και το κουτάκι το οποίο είναι τσεκαρισμένη η επιλογή αυτή. Ξε-τσεκάρισε την και δοκίμασε να δεις πάλι σε full screen.
dimtz (08-06-10)
Mπραβο φιλε Κωστα εδωσες λυση παλι αν εισαι hacker ολο και καποια λυση βρισκεις, εκανα αυτο που μου ειπες δοκιμασα καμια 10ρια βιντεακια και ολα οκ , ελπιζω να ηταν αυτο το προβλημα και να μην μπω σε περιπετειες, αυτο που μου ειπες να κανω(το ξε-μαρκαρισμα) τι ρολο να παιζει αραγε? τελος παντον σας ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας
Αυτό πρέπει να ήταν κατά 99%.
Οσο για το τι είναι, χοντρικά όταν είναι τσεκαρισμένο, επιτρέπει στην κάρτα γραφικών να χρησιμοποιεί την ισχύ της για καλλίτερες επιδόσεις. Υπάρχουν όμως προβλήματα με αυτή την επιλογή όπως ενημερώθηκα στην έρευνα που έκανα για το πρόβλημα σου. Μάθαμε κιόλας κάτι...........
Αντε ωραια κοντα σε εσας μαθαινουμε και εμεις