Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 19 από 19

Θέμα: προβλημα στο pc

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    η λύση είναι πια για κατι το οποίο έχει ακόμη εγγύηση. το πας απο εκεί που το πήρες και λές γεια σας έχω αυτο το πρόβλημα φτιάξτε το και δεν σκοτίζεσαι για τίποτα.. κατα πάσα πιθανοτητα ειναι απο κάποια ενημέρωση των 7 και σου έκανε ασυμβατότητα. όταν κάτι έχει εγγύηση δεν πειράζουμε τίποτα ποτέ μόνοι μας..
    καλα τα λες φιλε μου αλλα ελεγα μηπως ειναι κατι απλο και να μην μπω στην διαδικασια αυτην και μεινω 2-3 μερες χωρις pc

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aν εχεις και on board καρτα γραφικων
    βγαλε απο το slot και δοκιμασε να κανεις boot με την on board.Αυτο για να αποκλισεις αν φταιει ή οχι η καρτα γραφικων

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimtz Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα τα λες φιλε μου αλλα ελεγα μηπως ειναι κατι απλο και να μην μπω στην διαδικασια αυτην και μεινω 2-3 μερες χωρις pc
    δεν ειναι καλυτερο να μην παιδευεσαι και να μην γινει καμια μαλακια και χασεις την εγγυηση?
    εγω στο λεω γιατι εχω δουλεψει σε δυο εταιριες και να ξερεις οτι κατι τετοια ψαχνουν για να σου που α εβαλες χερι δεν το καλυπτει η εγγυηση και ας μην εχει καμια σχεση με αυτο που εχει παθει το μηχανημα αυτο που εκανες εσυ

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aν εχεις και on board καρτα γραφικων
    βγαλε απο το slot και δοκιμασε να κανεις boot με την on board.Αυτο για να αποκλισεις αν φταιει ή οχι η καρτα γραφικων
    Δεν γνωριζω και πολλα Διονυση απο τεχνικα δυστυχως μονο βημα βημα θα καταφερω να κανω κατι

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι καλυτερο να μην παιδευεσαι και να μην γινει καμια μαλακια και χασεις την εγγυηση?
    εγω στο λεω γιατι εχω δουλεψει σε δυο εταιριες και να ξερεις οτι κατι τετοια ψαχνουν για να σου που α εβαλες χερι δεν το καλυπτει η εγγυηση και ας μην εχει καμια σχεση με αυτο που εχει παθει το μηχανημα αυτο που εκανες εσυ
    δε θα μπω στην διαδικασια να ανοιξω την μοναδα φιλε μου μονο ετσι θα χασω την εγγυηση ετσι πιστευω δηλ, παραξενο πραμα δε μου το κανει σε ολα τα βιντεακια, με πιο προγραμμα παιζουν στο youtube? μηπως να το κανω απεγκατασταση και να το περασω παλι?

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν, έκανα μια μικρή έρευνα σχετικά το πρόβλημα σου. Εχει αναφερθεί και απο άλλους.
    Μια λύση που συνιστούν οι περισσότεροι, αφου δούλεψε σε αυτούς, είναι η εξής :
    Καθώς βλέπεις ένα βίντεο στο Youtube (όχι σε full screen), πατάς δεξί κλικ μέσα στο βίνεο και επιλέγεις "Settings".
    Στο μικρό παραθυράκι που ανοίγει με μικρά εικονιδιάκια στο κάτω μέρος, επιλέγεις το πρώτο εικονίδιο.
    Εκεί βγάζει την επιλογή "Εnable hardware acceleration" και το κουτάκι το οποίο είναι τσεκαρισμένη η επιλογή αυτή. Ξε-τσεκάρισε την και δοκίμασε να δεις πάλι σε full screen.

7. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

dimtz (08-06-10)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, έκανα μια μικρή έρευνα σχετικά το πρόβλημα σου. Εχει αναφερθεί και απο άλλους.
    Μια λύση που συνιστούν οι περισσότεροι, αφου δούλεψε σε αυτούς, είναι η εξής :
    Καθώς βλέπεις ένα βίντεο στο Youtube (όχι σε full screen), πατάς δεξί κλικ μέσα στο βίνεο και επιλέγεις "Settings".
    Στο μικρό παραθυράκι που ανοίγει με μικρά εικονιδιάκια στο κάτω μέρος, επιλέγεις το πρώτο εικονίδιο.
    Εκεί βγάζει την επιλογή "Εnable hardware acceleration" και το κουτάκι το οποίο είναι τσεκαρισμένη η επιλογή αυτή. Ξε-τσεκάρισε την και δοκίμασε να δεις πάλι σε full screen.
    Mπραβο φιλε Κωστα εδωσες λυση παλι αν εισαι hacker ολο και καποια λυση βρισκεις, εκανα αυτο που μου ειπες δοκιμασα καμια 10ρια βιντεακια και ολα οκ , ελπιζω να ηταν αυτο το προβλημα και να μην μπω σε περιπετειες, αυτο που μου ειπες να κανω(το ξε-μαρκαρισμα) τι ρολο να παιζει αραγε? τελος παντον σας ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σας

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό πρέπει να ήταν κατά 99%.
    Οσο για το τι είναι, χοντρικά όταν είναι τσεκαρισμένο, επιτρέπει στην κάρτα γραφικών να χρησιμοποιεί την ισχύ της για καλλίτερες επιδόσεις. Υπάρχουν όμως προβλήματα με αυτή την επιλογή όπως ενημερώθηκα στην έρευνα που έκανα για το πρόβλημα σου. Μάθαμε κιόλας κάτι...........

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αντε ωραια κοντα σε εσας μαθαινουμε και εμεις

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα