Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: F40 - Πρόβλημα φωτισμού στις βελόνες

Rides
    0

Προεπιλογή F40 - Πρόβλημα φωτισμού στις βελόνες

Καλησπέρα σας,

Απέκτησα πρόσφατα ένα f40 118i του 2019.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (όπως και άλλα καινούργια) έχουν 2 χρώματα φωτισμού στο καντράν, λευκό για πρωί και πορτοκαλί το βράδυ.

Δυστυχώς πριν λίγες μέρες σταμάτησαν να ανάβουν οι 2 βασικές βελόνες (ταχύτητας & στροφών) τις πρωινές ώρες (λευκό φως) με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτες. Το βράδυ το πορτοκαλί χρώμα φωτίζει κανονικά τις βελόνες.

Μίλησα με BMW, μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξει όλο το καντράν, με χρέωση περίπου 1500€. Φυσικά υπάρχουν και ανταλλακτικά online, αλλά ελάχιστα με τον ακριβή κωδικό ανταλλακτικού που μου έδωσε η BMW,όλα από διάφορες χώρες του εξωτερικού (δυστυχώς δεν είμαι γνώστης και δεν γνωρίζω την αξιοπιστία του καθενός). Υπάρχουν πάρα πολλά φαινομενικά ίδια (ebay κλπ.), αλλά με διαφορετικό κωδικό, χωρίς να γνωρίζω εάν θα είναι συμβατά και παράλληλα λειτουργικά.

Έψαξα στο internet, βρήκα ορισμένους ανθρώπους που ασχολούνται με καντράν (π.χ. Μπλέτσας) και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν επί του θέματος και δεν μπρούν να αναλάβουν.

Ωστόσο, ψάχνοντας σε forum, βρήκα μια συζήτηση (εξωτερικό) όπου λένε ότι είναι πρόβλημα που παρουσιάζεται συχνά στα F40, και πως πολλές φορές οι αντιπροσωπίες είτε τους τα αλλάζουν ακόμα και αν ειναι εκτός εγγύησης ή τους ζητάνε να καλύψουν έστω τα εργασιακά, καθώς είναι απαράδεκτο να χαλάει σε τέτοιο βαθμό ένα από τα βασικά όργανα του οδηγού. Ένα μέλος μάλιστα αναφέρει πως βρήκε ηλεκτρολόγο BMW και του το έφτιαξε άμεσα με ελάχιστο κόστος καθώς πρόκειται απλά για 'νεκρή γραμμή' στα φώτα ημέρας στο κοντέρ.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε επί του θέματος ή γνωρίζετε κάποιον ειδικό, αναμένω τα φώτα σας! (Αθήνα,νότια)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    ___
    Παραθέτω forum με το συγκεκριμένο πρόβλημα, με αντίστοιχες εικόνες:
    https://www.babybmw.net/threads/f40-...eedles.138147/

2. The Following 2 Users Say Thank You to Tsenkis For This Useful Post:

BILL007 (09-01-25), Ptboul (10-01-25)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

4. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

Ptboul (10-01-25)

Rides
    0

Προεπιλογή

καλημερα φιλε και καλως ηρθες.

αν θες να πας αντιπροσωπεια ,ρωτα πρωτα απο τηλεφωνο σε καποια αλλη απο αυτη που πηγες,σε ολη την ελλαδα ποσο ειναι τα εργατικο μονο για τετοια εργασια.μετα θα πας σε μια που θα επιλεξεις και θα τους πεις να το κανουν good will.αυτοι θα το σπρωξουν στην γερμανια να εγκριθει γιατι θελουν να καβατζωσουν τα εργασιακα.συγκρινε τα εργασιακα της μιας που πηρες πληροφοριες με της αλλης αν εγκρινουν το good will και σκεψου το.
    εγω παλι ειμαι απο σαλονικα και δεν γνωριζω απο τεχνιτες εκει.
    εχω συστησει ομως εναν τον οποιο τον ρωτησα τηλεφωνικα και με εξυπηρετησε 1 ωρα απο το τηλεφωνο,οποτε αυτο κατι λεει.δεν κανει σερβις,δεν ειναι συνεργειο γενικης φυσεως για ιδιωτες,κυριως ασχολειται με λισινγκ και bmw.ομως αν υπαρχει καποιο ιδιαιτερο προβλημα ασχολειται.δεν χανεις να πας απο εκει να του κανεις μια ερωτηση και ισως το αναλαβει κιολας.ξερει καλα τα bmw ομως.αυτος ειναι :

https://www.facebook.com/BMWExpertAthens/photos

παντως ρε παιδια τις τους πειραζε να εχουν ενα χρωμα πρωι -βραδυ? μερικα νεα κομφορ ειναι για χαζομαρες να ταπαιπωρουν τον κοσμο και να κονομανε τα συνεργεια.

6. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (11-01-25), Ptboul (14-01-25)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP