Δεν θυμάμαι, μηχανικό συμπλέκτη έχει ο κομπρέσορας του AC ? Αν ναι, βάσει αυτού που λες (ότι θέλει σαλ για να δουλέψει σωστά) ίσως πρέπει να κοιτάξεις ιμάντα και -δυστυχώς- το συμπλέκτη...
Δεν θυμάμαι, μηχανικό συμπλέκτη έχει ο κομπρέσορας του AC ? Αν ναι, βάσει αυτού που λες (ότι θέλει σαλ για να δουλέψει σωστά) ίσως πρέπει να κοιτάξεις ιμάντα και -δυστυχώς- το συμπλέκτη...
Problem solved.
Έβγαλα αισθητήρα AUC, έριξα σπρευ ηλεκτρικών επαφών και τον ξαναεβαλα.
Βγάζει παγακια τώρα
Αφού λοιπόν δεν θα πληρώσω από δω και από κει χρήματα για τον κλιματιομο, σκέφτομαι αναβάθμιση με οθόνη android.
Έχει κάνει κανείς τίποτα τέτοιο? Εντυπώσεις και κόστος?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KRS : 26-08-21 στις 19:32
BILL007 (27-08-21)
Υπάρχουν πολλές επιλογές πλέον με ένα budget στα 400-500 ευρώ. Ωστόσο πρόσεξε αυτό
https://forum.bmw5.co.uk/topic/13741...uld-have-been/
Kαλημέρα κύριοι!
Έχοντας κάνει 30.000 χλμ + με το 523i Ε60 LCI κυρίως σε ταξίδια εντός Ελλάδας αλλά και 3 ταξιδάκια εξωτερικό (το πιο πρόσφατο στη Σόφια), είμαι σε δίλλημα να το κρατήσω ή να το δώσω για 523i F10 ή 535D F10.
Το αυτοκίνητο δεν μου έχει ζητήσει τίποτα εκτός λαδιών - φίλτρων και μιας τετράδας michelin.
Απόλυτα ευχαριστημένος, καταπίνει χιλιόμετρα στις Ε.Ο για πλάκα, πηγαίνεις 160-180 με κατανάλωση το πολύ 10/100.
Βέβαια θα ήθελα λίγο παραπάνω δύναμη, όταν είμαστε 4 ενήλικες με αποσκευές.
Ποια η άποψη σας για F10 523i και 535D?
αποτι βλεπω ψαχνοντας εχουν σχεδον τα ιδια προβληματα ,αν τυχουν.
https://www.euroautopro.com.au/post/...ehensive-guide
και τα 2 μοντελλα παντως ειναι κουκλες ,απο τα πιο ομορφα 5αρια για μενα.
BILL007 (11-11-24)
Καλησπέρα
Ευχαριστώ για το link και την απάντηση
Και μένα σχεδιαστικά μου αρέσουν πιο πολύ τα E60 και F10 από το G30, ίσως και από το G60.
Βέβαια, όσο περνάει ο καιρός συνηθίζεις τα καινούρια σχέδια και σου αρέσουν πιο πολύ.
Το ίδιο είχε συμβεί και όταν άλλαξε στη μετάβαση από Ε39 στο Ε60. Νομίζω ότι μετά τα πρώτα χρόνια καταλάβαμε όλοι πόσο μπροστά ήταν σχεδιασμός της Ε60.
Στο θέμα μας βλέπω από το link ότι ο Ν53 τα ίδια προβληματάκια (αν σου κάτσουν) στα περιφερειακά παρουσιάζει, ακόμα και στο F10.
Πιστεύω ότι ένα 3λιτρο F10 βενζίνη με 8-ταχυτο ZF, θα έχει αρκετή διαφορά σε σχέση με το 2.5λιτρο Ε60 με το 6-ταχυτο ZF.
F10 3λιτρα πετρέλαια τα ζητάνε σχεδόν σε διπλάσια τιμή και γενικά δεν είμαι και πολύ φαν του πετρελαίου.