Καταρχήν καλορίζικο το εμεξφάι και καλοτάξιδο (αυτο-συγχωρούμε ως νέος στη παρέα).
Έχεις πάρει και πολύ όμορφο εμεξφάι βλέπω ΕφΕλ, απλά αγαπώ, εγώ σκέψου έδωσα σχεδόν ένα νεφρό για να το κάνω ,75
.
Γράφω για μια απάντηση μόνο μιας που διάβαζα αμέριμνος το θρέντ σου και βλέπω αυτό "Τελικα βγαζουν μουτρα τα μχ5?".
Έχω που λες το μακρινό 2008 ένα Μ316 36ρ, στημένο (αναρτήσεις αντιστρεπτικές συνεμπλόκ), το έχω μάθει, είχε γενικώς πλάκα στο καρτόδρομο, δεν ένωνε και κερκίδα αλλά έβγαζε (με πίσω λάστιχα φτέλια) ότι γούστα έβγαζε. Το δίνω και παίρνω (καινούριο τότε) ένα δίλιτρο εμεξφαι τρίτης γενιάς. Μπλοκέ, βάρος μηδέν, τικ σε όλα τα σωστά σημεία. Παίρνω δεύτερο σετ ζάντες από FD (16ρες, καινουρια λάστιχα εμπρός, φτέλια πίσω) και βουρ για Α. Μαρίνα τότε γιατί στο καρτόδρομο μας έκανε κάτι νερά. Ένταξει ακόμα γελάω με αυτή τη πρώτη φορά, μόνο μόυτρα και χαζομπατιλίκια, η απογοήτευση δε περιγράφει αυτό που ένιωσα εκείνη τη μέρα. Να σου πω χαρ/κά ότι το έβαλα και αγγελία για να πάρω το 330 (46ρ) που δε πήρα τότες για το εμεξφάι
ευτυχώς δε πουλήθηκε...
Αρκετά χρόνια μετά με επεμβάσεις σε όλα τα σωστά σημεία και αρκετά χλμ εντός και εκτός πίστας έχω να πω ότι ΟΧΙ σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο τα εμεξφαι δε βγάζουν μούτρα, αν τα "ρυθμίσεις" σωστά. Γιατί τελικά εκεί καταλήγουν όλα, πως θες εσύ να είναι το εμεξφάι σου. Διαφορετική ρύθμιση γεωμετρίας ανα γωνία, μια καλή ανάρτηση, ένα σοβαρό σετάκι αντιστρεπτικές (εντωμεταξυ νομίζω τα έχεις όλα) και το κάνεις απόλυτα ότι θες. Προσωπικά πιο φιλικό και "εύκολο" αμάξι δεν έχω οδηγήσει σε τέτοιους ρυθμούς και χρόνους σε πίστα (με το παράγοντα κόστος μέσα). Συγχωρεί τα πάντα και είναι πάντα μαζί σου (και ποτέ απέναντι αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου) ακόμα και στη χαζομάρα (Κ1 Μέγαρα με κρυα semi και πολλά παραπάνω χιλιόμετρα
) . Ξλεχασα να πω ότι θέλει και ένα σοβαρό σετ τακάκια.
Προσωπικά πέρασα παζί του 16 υπέροχα χρόνια , το μόνο που δεν έκανα ήταν ένα ring αλλά οκ με το επόμενο ίσως
"Simplicity is all that matters..."