Αρχικό μήνυμα απο
Kostas Maras
Στο δικό μου είχα ένα παράλληλο άγραφο εγκέφαλο.......προγραμμα στον μαμά εγκέφαλο και λίγο πριν τα ξηλώσω ολα και αγοράσω τον άγραφο-άγραφο......τοτε πούλησα όλη την μετατροπή σε ένα φίλο μου......αυτός με την σειρά του έτρεξε πλέον χρήμα και έφτασε το αμάξι σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.....γύρω στα 280 άλογα με πίεση στο 1.3 με άγραφο εγκέφαλο πλέον.......όμως όπως σου προείπα οι θερμοκρασίες καυσαερίων παρέμειναν ως ένα προβλημα που έπρεπε να λυθεί με κιτ μεθανόλης κτλ κτλ κτλ....κι όπως καταλαβαίνεις έδωσα ένα σκασμό λεφτά και δεν χάρηκα τίποτα.....όπως κι ο επόμενος που τώρα απλά κάνει κάποιο ανοιγματακι στο δρόμο και το μάτι πάντα επάνω στο πυρομετρο για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
Μέσα σε ολα είχα χταπόδι για την τουρμπίνα.....external και αλλα πολλά τα οποία είχαν σεταριστει απο πολύ έμπειρους προγραμματιστές και μηχανικούς....( κι εγω μηχανικός ειμαι....τρένων όμως...) δυστυχως το αποτέλεσμα δεν ηταν ασφαλές και ούτε θα ηταν ποτέ.......μετά μπήκε το 3λιτρο m54b30 βελτιώθηκε ατμοσφαιρικά και δεν σπάει δεν χαλάει όπως λέμε στη γλώσσα μας....εδώ και πολλά χρόνια τώρα!
Καλή συνέχεια φίλε μου!