Η δική μου ''επιλογή'' ήταν με σειρά GEL, AGM, EFB! για τις διαφορές θα διαφωτιστήτε απο το διαδίκτυο, επειδή είναι πολλές! Αυτού του είδους μπαταρίες, έχουν μεγαλύτερο CCA (ρεύμα εκκίνησης), μεγαλύτερη αντοχή στις ακραίες θερμοκρασίες, και στα τραντάγματα, επίσης εκφορτίζονται πολύ πιο αργά! Το θέμα μπαταρία το έψαξα (μέχρι την Αυστρία με e-mail), και ξέροντας (απο το 75 που δούλευα μηχανικός), ότι η μπαταρία είναι η ''καρδιά'' του αυτοκινήτου! Αυτήν την επέλεξα, γιατί είμαι και λίγο μυστήριος, θέλοντας να κλείνει το κουτί, και να μην με τρώει το ότι κάτι ΔΕΝ είναι σωστό! Όσο για τις ''μαμά'' νομίζετε ότι η BMW κατασκευάζει μπαταρίες? Πρώτη τοποθέτηση λοιπόν της εταιρίας, εάν ρωτήσετε, είναι οι BANNER! τα παραπάνω χρήματα που κοστίζει, είναι για το μπλε άσπρο σηματάκι!!! και προσοχή στο χρόνο κατασκευής! οι δε καινούριοι να θυμούνται να ''δηλώσουν'' την μπαταρία στο αυτοκίνητο (εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα μιας και το αυτοκίνητό μου δεν έχει τέτοιον εγκέφαλο, όπως και το αφεντικό του )